Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ἐμμηνόπαυσις – Ὀστεοπόρωσις.

Συνήθως παρουσιάζεται σε ηλικίες, μεταξύ των 40 – 50 ετών, με σταμάτημα της εμμήνου ρύσης.
Ελλατώνεται η παραγωγή οιστρογόνων και προγεστερόνης από τις ωοθήκες.
Ακανόνιστες εμμηνορρυσίες, [με αίτια κύστες η ινομυώματα στην μήτρα], αϋπνία, καρδιακές διαταραχές, νεύρα, εξάψεις, εφιδρώσεις,ξηρότητα κόλπου, καθώς και προβλήματα οστεοπόρωσης.

Για τις εξάψεις, μειώστε τους καφέδες, την κόκα κόλα, τα οινοπνευματώδη, αντισταθμίστε την απώλεια ορμονών, με τζινσένγκ, με βασιλικό πολτό, με σαλάτες, με φρούτα, με τρόφιμα που έχουν βιταμίνη Ε, με Κεφίρ, με γιαούρτη, και τυριά, ή Αμύγδαλα και Σουσάμι, για την έλλειψη του ασβεστίου.

Αυξήστε την κατανάλωση δημητριακών, λαχανικών, φρούτων, μειώστε τις πρωτεϊνούχες τροφές [κρέατα - τυροκομικά]. Κάντε ηλιοθεραπεία και πάρτε μουρουνόλαδο, για αναπλήρωση της βιταμίνης D.Τρώτε Αμύγδαλα και Σουσάμι, για αναπλήρωση Ασβεστίου.

Ασκηθείτε και αποφύγετε το στρες. Πίνετε 3 σταγόνες Η2Ο2, [υπεροξείδιο του Υδρογόνου], το πρωΐ και από 2 σταγόνες, το μεσημέρι και το βράδυ.Κάντε μείγμα από Κρόκο Κοζάνης, Λυγαριά, Βάλσαμο και Φασκόμηλο,
Μάραθο, Βασιλικό, και Ροδοπέταλα.Κάντε αφέψημα και πίνετε 2 φλιτζάνια ημερησίως.

Κάντε μείγμα από Βάλσαμο, Λεβάντα, και Φασκόμηλο.κάντε έγχυμα και όταν κρυώσει, προσθέστε έμβρεγμα Ιξού, κάντε πλύσεις.Τρώτε 50 – 100 γραμ ξερά Δαμάσκηνα, για να αποφύγετε προβλήματα
οστεοπόρωσης, οστεοπενίας.
Τα κόκκαλα είναι ζωντανός ιστός που ανανεώνεται διαρκώς, από τους οστεοκλάστες, οι οποίοι απορροφούν τα παλιά κύτταρα των κοκκάλων και δημιουργούν νέα [Λαμβάνει τό ασβέστιο
και το μεταφέρει στο αίμα, για να αλκαλοποιηθεί. Αν χαθεί αυτή η ισορροπία, τότε καταστρέφονται τα παλιά κόκκαλα, χωρίς την αντίστοιχη αναννέωση τους, έτσι εμφανίζεται η οστεοπόρωση.

Τα περισσότερα φάρμακα, αναστέλλουν την λειτουργία των οστεοκλαστών, έτσι τα οστά είναι οστεοπενικά και εύθραυστα.
Τα Δαμάσκηνα, ενεργοποιούν την λειτουργία των οστεοκλαστών, που μπορούν να αναστρέψουν την πορεία της οστεοπόρωσης, εξαιτίας του Βόριου. Το Βόριο ρυθμίζει τον μεταβολισμό των μεταλλικών στοιχείων, τα
επίπεδα των ορμονών, τα οιστρογόνα, που αυξάνουν την απορρόφηση
Ασβεστίου, και βοηθά στην μετατροπή της βιταμίνης D. Ρυθμίζει κατάλληλα την ποσότητα του Μαγνησίου - Ασβεστίου στα ούρα, ώστε να είναι περισσότερα και να βοηθούν στην ανακατασκευή των οστών. Επίσης τα Δαμάσκηνα, βοηθούν την καλή λειτουργία της καρδιάς, ισορροπούν την Χοληστερόλη, και με τις φυτικές ίνες, εξισορροπούν την λειτουργία των εντέρων.

Κόψτε την κόκα κόλα, το φωσφορικό οξύ που έχει, συμβάλλει στην απώλεια ασβεστίου. [Πανεπιστήμιο Ταφτ, Βοστώνης].Το ένζυμο φωσφατάση που είναι στο ωμό γάλα, κάνει το ασβέστιο απορροφήσιμο. Πίνετε 2 φλυτζάνια ωμό γάλα, ημερησίως, από ζώα υγιή.

Κατά την παστερίωση ή βράσιμο, η φωσφατάση καταστρέφεται.
ΑΠΟ ΙΩΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ


filonoi.gr
το είδα http://agkyrovoli.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4343.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »