Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόταση για την γλώσσα …

Υποτίθεται ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής καθίσταται “αναγκαία” μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή υποτίθεται ότι θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες  μορφές δυσλεξίας’.
Πρόταση : εάν όντως αυτή είναι η πρόθεση, ας απλοποιηθούν και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες. Ας εκσυγχρονιστούμε όλοι μαζί !
Δηλαδή, αν είναι να γράφουμε εμείς έτσι :
Ι αλίθια ίνε ότι πράγματι θα απλοπιιθί ι γλόσα κε δεν θα χριάζετε να ταλεπορούντε τα πεδιά μασ με τιν εκμάθισι τις γραματικίσ. Εξάλου, ίνε κε πιο ορέα ι ικόνα τις απλοπιιμένισ γλόσασ.
Προτείνω :
Οι  Γάλλοι να εξαλείψουν τους τρεις τόνους και να γράφουν το beaucoup  – bocou, το couteau – couto και πάει λέγοντας.
Οι Άγγλοι να γράφουν αντί thought -thot, αντί wrought – rot κλπ
Και οι Γερμανόι να γράφουν αντί Gemutsbeschaffenheit -Gemutsbesafenheit , αντί Erbschleicher – Erbsleiher
Τι λέτε;;; Καλή ιδέα δεν είναι;;
Αφήνοντας στην άκρη την πλάκα, η αλλοίωση της γλώσσας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο ένα μέσο που οδηγεί στην καταστροφή του ελληνισμού.
Αν διαφωνείτε με όσους αποφασίσαν ότι εκσυγχρονισμός είναι ο αφανισμός των Ελλήνων, της ελληνικής γλώσσας και του ελληνισμού, έχετε την δυνατότητα να το πείτε υπογράφοντας τα δυο ηλεκτρονικά αιτήματα που σχετίζονται με το θέμα.
Για να σταματήσουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και η γενοκτονία των Ελλήνων (ο αφανισμός) υπογράφετε εδω
Για την μην αλλοίωση της γλώσσας υπογράφετε εδω 


πηγές: εικόνα από alextamasciuc.wordpress.com
βίντεο από human-philosophie.blogspot.gr
ιδέα από email
το είδα http://justiceforgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »