Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το ιδεολογικό παραμύθι και η σφαγή των αμνών.

«Δεν υπάρχει ειρηνικός τρόπος για να στερήσεις από τους ανθρώπους όσα χρειάζονται για να ζουν με αξιοπρέπεια – εκτός από μία μεθοδική και σκόπιμη κρίση δημοσίου χρέους, η οποία έχει δρομολογηθεί, σιωπηλά και μυστικά!»

του Πασχάλη Τσολάκη
Η κυβέρνηση της δεξιό-αριστερό- σοσιαλιστικής συμμαχίας αποφάσισε τον τρόπο σωτηρίας της ελληνικής κοινωνίας, αυτού δηλαδή του φοβισμένου και σοκαρισμένου κοπαδιού. Εμπνεόμενο το κάθε κόμμα από την ιδεολογικό του παραμύθι, συναίνεσαν στην κοινή άποψη να πείσουν τους διεθνείς εμπόρους των ανθρώπινων κοινωνικών κοπαδιών, να καλυτερεύσουν τις συνθήκες σφαγής των προβάτων!
Έτσι και τα πρόβατα θα ανακουφίζονταν από την μεγάλη αυτό δώρο των εμπόρων και οι ίδιοι θα ένιωθαν ανακουφισμένοι που επιτέλους επιτέλεσαν το ανθρωπιστικό, κοινωνικό και πατριωτικό τους καθήκον!
Τα πρόβατα απογοητευμένα και ανίκανα να αντιδράσουν αποδέχτηκαν την συμφωνία αυτή. «Μην εμπιστεύεστε τους απογοητευμένους», γράφει ο Gustave Flaubert. «Συνήθως είναι ανίκανοι». Οι εξουσιαστές και οι έμποροι, γνωρίζουν άριστα τις ρήσεις που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση των μαζών και τους τρόπους χειραγώγησης και εξάρτησης τους. Έτσι μεγαλώνουν καθημερινά την απογοήτευση, ώστε η ανικανότητα να κυριεύει πλήρως το κοπάδι!


Τα πρόβατα, εμείς όλοι, αποδεχτήκαμε να μας φυλάνε τσομπανόσκυλα που συμμάχησαν με τους λύκους! «Αναμένω ότι το ελληνικό κοινό θα τρομοκρατηθεί επαρκώς από την προοπτική της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να δώσει μια ισχνή πλειοψηφία των εδρών σε συνασπισμό που είναι έτοιμος να συμμορφωθεί με την ισχύουσα συμφωνία. Όμως, καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να εκπληρώσει τους όρους-προϋποθέσεις και έτσι η ελληνική κρίση είναι ικανή να καταλήξει σε μια κορύφωση το φθινόπωρο» Αυτά έγραφε ο πολύς Σόρος, γνωστός για τις τυχοδιωκτικές του οικονομικές δραστηριότητες και όχι μόνο λίγο πριν τις εκλογές στις αρχές του καλοκαιριού.
Ο άνθρωπος λοιπόν αυτός, που επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία, προέβλεψε το αποτέλεσμα του κοπαδιού! «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα

μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου» είπε ο Αβραάμ Λίνκολν. Όμως οι έλληνες πολίτες αποφάσισαν να σκοτώσουν το μέλλον των παιδιών τους παρά να προδώσουν τους ιδεολογικούς νονούς τους! Πόσος παραλογισμός αλήθεια, να θεωρεί κάποιος προδοσία την μη ψήφιση κομματικών προσώπων που έστησαν τα παιδιά του στο εκτελεστικό απόσπασμα και να μην θεωρεί προδοσία και έγκλημα, την συναίνεση του να εκτελεστούν αγαπημένα του πρόσωπα!

Τα ιδεολογικά θύματα της εξουσίας και των εξουσιαστών, γίνανε δυστυχώς οι θύτες των παιδιών τους! Της νέας γενιάς δηλαδή που έρχεται!
Μιας γενιάς που αν δεν αντιδράσει άμεσα και δραστικά, θα αφομοιωθεί κι αυτή στο κοπάδι των απογοητευμένων και ανικάνων! Πρέπει να οπλιστούν με την φυσική δυναμική τους οργή, με το δίκιο της νεότητας που είναι και φυσικό δίκιο, με την καθαρότητα του νου, που δεν διαβρώθηκε ακόμα, με τις γνώσεις που κατέχουν και να ξεκινήσουν να ανακαταλάβουν την δημοκρατία, να ανακαταλάβουν τα όνειρά τους!
Να ανατινάξουν τον μονόδρομο που οδηγεί στην σκοτεινή άβυσσο και να κτίσουν νέους δρόμους με ανοιχτό πεδίο και ορίζοντα και γιομάτους φως. Η προσπάθεια αυτή θα είναι και η μεγάλη χαρά , η τεράστια δύναμη της δημιουργίας, που δίνει νόημα στην ανθρώπινη αξία.
Να ανατινάξουν τους κομματικούς μονόδρομους, υποχρεωτικής κατεύθυνσης, που οδηγούν στην εξάρτηση, στην υποτέλεια και στις ιδεολογίες που κατασκευάζει το σύστημα για αυτούς, χωρίς αυτούς, για να εγκλωβίσει την ελεύθερη σκέψη τους, την ελεύθερη βούληση και επιλογή τους!


Για να μην γίνουν υπηρέτες του συστήματος, αλλά υπηρέτες του ανθρώπου για να γίνει και η ζωή τους περισσότερο ανθρώπινη και λιγότερο απάνθρωπη!
Αυτός ο αγώνας, με τις όποιες θυσίες κάθε είδους κι αν έχει, αξίζει κάθε τίμημα, γιατί θα έχει νοηματική αξία. Όχι στις άσκοπες θυσίες, στην προδομένη, από την εξουσία πάντα, κερκόπορτα. Όχι ανθρώπινες σάρκες ξανά για τροφή, στους σύγχρονους Μινώταυρους!
Όχι πια ψήφος σε πολιτικούς που δέχονται, με υπογραφές, να κυβερνούν υπό κηδεμονία ξένων, που θεωρούν την χώρα αποικία τους πλέον και να απολογούνται και να λογοδοτούν σε αυτούς και όχι στο λαό!
Καμία ανοχή πλέον από τους νέους στην ατιμωρησία πολιτικών που παραμέλησαν το καθήκον της προστασίας της χώρας και των πολιτών της και αθέτησαν τις δεσμεύσεις τους προς την κοινωνία!
ΑΝΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ


anti-ntp.net
το είδα http://agkyrovoli.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7833.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »