Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συντριβή Τουρκμένων μισθοφόρων στη Συρία

Πανωλεθρία υπέστησαν χθες και σήμερα οι ισλαμιστές Τουρκμένοι μισθοφόροι από το Αφγανιστάν, στην "μαρτυρική" πόλη του Χαλεπίου πληρώνοντας βαρύ φόρο αίματος με πάνω από 100 νεκρούς. Δηλαδή πλήρης διάλυση της τουρκμενικής ταξιαρχίας ΄όπως επιβεβαιώνεται από διασταυρούμενες ρωσικές και ιρανικές πηγές.Να θυμίσουμε ότι οι Τουρκμένοι ανήκουν στην τουρκική φυλή, και εφοδιάζονται από την Τουρκία. 
Διευρύνονται οι διαστάσεις της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης και στη δεύτερη σε έκταση πόλη της Συρίας – στο Χαλέτι. Στη βιομηχανική περιοχή Σέιχ Νατζάρ καταστράφηκαν τρία λεωφορεία με στασιαστές και πιάστηκαν φορτηγά με όπλα, που κατευθύνονταν προς το Χαλέπι από τα τουρκικά σύνορα.

Σε άλλο προάστιο του Χαλεπίου και συγκεκριμένα στο Maysaloon οι δυνάμεις ασφαλείας εξολόθρευσαν δεκάδες μισθοφόρους, καταλαμβάνοντας μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών, εφοδίων, αλλά και- όπως ισχυρίζονται- βόμβες made in Israel.


Yπενθυμίζουμε ότι ο συριακός στρατός ξεκίνησε την εκκαθαριστική επιχείρηση του Χαλεπίου στις 8 Αυγούστου σε μία επώδυνη και αιματηρή αστική σύγκρουση, έχοντας προξενήσει βαρύτατες απώλειες στους μισθοφόρους, μέχρι τώρα.

Στο μέτωπο της Δαμασκού οι δυνάμεις ασφαλείας αιχμαλώτισαν περί τους 100 οπλισμένους άνδρες στα περίχωρα της πρωτεύουσας.
Οι περισσότερες περιοχές της πρωτεύουσας της Συρίας έγιναν απολύτως ασφαλείς.

Η προστασία τους, όπως δήλωσε η Διοίκηση της Συρίας, εξασφαλίζεται από τις περιπολίες του Στρατού και της Αστυνομίας. Τις τελευταίες 48 ώρες, οι συμμορίες των τρομοκρατών, που εμφανίστηκαν και πάλι στα περίχωρα της Δαμασκού, έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες. Οι περισσότεροι από τους σκοτωμένους και τους αιχμαλώτους είναι μισθοφόροι από τις ασιατικές και αραβικές χώρες. Περιττό να πούμε ότι οι προερχόμενοι από τις ασιατικές χώρες κατάγωνται από τουρκικά φύλα (Τουρκμένοι).

Σε αντίποινα των απωλειών που υπέστησαν τις τελευταιές ώρες οι μισθοφόροι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τους πιλότους ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου που "κατέβασαν" σήμερα το πρωί στην πόλη Nτούμα, προφανώς τα ανθρώπινα δικαιώματα των πιλότων δεν αφορούν οργανώσεις όπως η Human Rights Watch


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ