Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η κρισιμότερη των μαχών είναι κοντά. Θα βάλετε όλοι ένα χεράκι βοηθείας;

Όσοι παρακολουθείτε την ειδησεογραφία, θα βλέπετε την προσπάθεια να μας περάσουν τα μέτρα των 11,5 δις και αποτυπώνεται το καλό πρόσωπο του (καλού;) Στουρνάρα να προσπαθεί για το καλύτερο και το κακό πρόσωπο του Τόμσεν να προσπαθεί να επιβάλλει χειρότερα μέτρα. Η ουσία είναι ότι προσπαθούν να μας πείσουν επικοινωνιακά ότι πρέπει να δεχθούμε τα 11,5 δις αλλιώς πάμε σε χάος.

Να σας θυμίσω όμως, ότι το κακό ξεκίνησε με μέτρα των 2,5 δίς (οι πρώτες περικοπές κατά των δημοσίων υπαλλήλων που μείωσαν την κυκλοφορία χρήματος στην αγορά κατά 15 δίς τουλάχιστον), επεκτάθηκαν σε νέα μέτρα των 5 δις που στέγνωσαν ακόμα περισσότερο την αγορά και σήμερα μιλούν για 11,5 δις και το παίζουν ότι αγωνίζονται να μας προστατεύσουν. Όμως κάποιοι ελάχιστοι δημοσιογράφοι παραμένουν
εκτός Τρόϊκας και μας είπαν το αναμενόμενο. Ότι η Κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται!!! Απλά αποδέχεται... και προτείνει τι άλλο μπορεί να περικοπεί..

Και σε λίγο θα πάνε να ψηφίσουν τον χαμό μας....Χωρίς Έλεος!!!

Τι σας προτείνω πριν είναι αργά...

Να ενισχύσετε με την παρουσία σας την επόμενη μαζική διαδήλωση που θα οργανωθεί κατά των νέων μέτρων. Χωρίς ταμπέλες κομμάτων και παρατάξεων. Με σημαίες στην πλάτη σας και στα χέρια σας.
Αν είστε μέλη κομματικών οργανώσεων και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή σας, να το κάνετε άμεσα και με τις κατάλληλες δηλώσεις απαξίωσης προς τους εκπροσώπους των τοπικών επιτροπών. Χωρίς έκτροπα.
Από τις προσωπικές ιστοσελίδες των βουλευτών, βρείτε τα e-mail τους και στείλτε τους επιστολές διαμαρτυρίας. Αποδοκιμάστε τους. Πείτε τους ότι αν ψηφίσουν τα νέα μέτρα δεν θα είναι αποδεκτοί στην Κοινωνία τους και στους ψηφοφόρους τους. Προσέξτε μην ξεπεράσετε τα όρια της νομιμότητας.

Να δράσετε άμεσα είτε ατομικά είτε συλλογικά. Με αυτά που θα ψηφίσουν οι περιουσίες σας και η αξιοπρέπεια σας θα εκμηδενισθεί. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας. Μετά την ψήφιση των νέων μέτρων θα είναι πολύ αργά....


Κωνσταντίνος Μαυρίκος
Οικονομολόγος
BBA και MSc σε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία

drachmoula.com
το είδα http://agkyrovoli.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5234.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ