Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ...... ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

Απο που να ξεκινήσει κανείς για να περιγράψει τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μου... Ποια πατρίδα μου δηλαδή...Αυτή η έννοια με έφερε στο περιθώριο...Αυτή η έννοια του πατριώτη με έφερε σήμερα σαν αυτο-εξόριστο στην αυτο-οργανωμένη κοινωνία που έχουμε λίγα χιλιόμετρα έξω απο την πρωτεύουσα και είναι μέρος πολλών αυτόνομων οικισμών σε ότι απέμεινε εδαφικά απο την Ελλάδα. Ας ξεκινήσω να περιγράφω τα γεγονότα ένα προς ένα λοιπόν...

1ον) Η Μακεδονία και η θράκη πλέον δεν είναι κομμάτι της Ελλάδος. Η Μακεδονία είναι ένα ανεξάρτητο κρατίδιο πολυπολιτισμικό που ο στρατός των Η.Π.Α είναι "εγγυητήριος" δύναμη σταθερότητος και ασφάλειας στην περιοχή. Αυτο συνέβη μόλις 5 χρόνια πριν και ακόμα να το χωνέψουμε. Κύματα προσφύγων Ελληνικών πληθυσμών ήρθανε προς τα νότια. Τα σύνορα πλέον είναι στα Τέμπη. Το τέλος για την ένδοξη γή των Ελλήνων "Μακεδόνων" είναι πλέον γεγονός. Η Θράκη πρίν 8 χρόνια το έτος 2012 ανεξαρτητοποιήθηκε μετά απο πιέσεις και μικρο-εξεγέρσεις του αυξημένου ποσοστού τούρκων στην περιοχή και η διεθνής κοινότητα άκουσε τις κραυγές της Tουρκίας πως η Θράκη πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί.

Σύντομα άκουσα πως θα γίνει ένωση με την Τουρκία ύστερα απο δημοψήφισμα στην πρωτεύουσα Ξάνθη. Μαζί με την ένωση της Θράκης θα εορταστούν και τα 9 χρόνια προσαρτήσεως της Χίου, της Λέσβου, της Σάμου και της Σαμοθράκης στην Τουρκία ύστερα απο τον 3ημερο πόλεμο του 2013. Η Ελλάδα έχει σύνορα μέχρι τα Τέμπη προσωρινά έως ότου βρεθεί λύση και

απο τις απαιτήσεις των Αλβανών για την περιοχή των Ιωαννίνων και της Τσαμουριάς. Μεγάλα κύματα μετανάστευσης απο τους Αλβανούς λαμβάνουν χώρα εδώ και χρόνια προς εκεί. Πολλά ένοπλα σώματα αλβανών έχουν δημιουργηθεί τόσο στην κύρια ενδοχώρα όσο και προς εκείνα τα μέρη τρομοκρατόντας και σκορπόντας τον πανικό. Το Ελληνικό στοιχείο οικονομικά εξαντλημένο και ξεχασμένο αναγκάστηκε να στραφεί προς Νότο για ένα καλύτερο αύριο.

2ον) Οικονομική Ανέχεια. Το Πετρέλαιο πλέον κοστολογείτε στα 5 ευρώ το λίτρο. Κανένας δεν έχει την δυνατότητα να κυκλοφορήσει με αυτοκίνητο. Έγινε είδος πολυτελείας πια. Θυμάμαι τις εποχές που αγοράζαμε συνεχώς αμάξια και κυκλοφορούσαμε ανέμελοι. Ποιός να μας το έλεγε πως θα ερχόταν αυτές οι εποχές. Το χειμώνα ζεσταινόμαστε με ξύλα και ηλιακούς συλλέκτες (για όσους έχουν την πολυτέλεια να έχουν έναν). Η πείνα και η εξαθλίωση είναι πανταχού παρούσα στους δρόμους της Αθήνας. Μόνο η Ελίτ που είναι κλεισμένη στο Κολωνάκι, την Κηφισιά και την Εκάλη έχει σαφώς καλύτερη μοίρα. Αλλά εκείνοι μας έχουν

ξεχασμένους και περιφρονημένους. Τι να πείς...Εμείς τους το επιτρέψαμε και αυτό. Νεαρά παιδιά πεινάνε...Γέροι πεινάνε...Τέτοια κατάσταση δεν έχουμε ξαναζήσει...Τραγικό..3ον) Γεννήσεις Ελληνοπαίδων και Μεταναστευτικό. Οι Πολίτες του Ελληνικού κρατιδίου είμαστε γύρω στα 9.700.000 και απο αυτούς το 45% είναι αλλοδαποί που έχουν κάθε δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι, κάθε πρόσβαση μέσω της παιδείας στο κρατικό σύστημα εξουσίας και στις δημόσιες υπηρεσίες, πλήρη πρόσβαση στον στρατό και στην αστυνομία. Η κατάσταση είναι απελπιστική. Είμαστε ξένοι στην ίδια μας την πατρίδα πια και όσοι τολμάμε να λέμε πως είμαστε Έλληνες που δεν ξεχνάμε τίποτα απο όσα συνέβησαν θεωρούμαστε εχθροί του πολυπολιτισμικού καθεστώτος και αποκαλούμαστε απο τα επίσημα χείλη της κυβέρνησης ώς τρομοκράτες. Το χειρότερο όλων όμως είναι πως το μισό κοινοβούλιο αποτελείτε απο ξένους και οι εγχώριοι πολιτευτές δεν κάνουν απολύτως τίποτα λες και ποτέ δεν τους ένοιαξε για μας. Με αυτόν τον ρυθμό θανάτων και την θνησιμότητα λόγω πείνας να είναι στα 45 έτη πια προβλέπω την ολοκληρωτική εξόντωση του Ελληνικού πληθυσμού. Άσε που πολλοί έχουν εξοντωθεί ήδη εδώ και χρόνια στην συνείδηση και δέκτηκαν με πλήρη ηρεμία την νέα τάξη πραγμάτων.

4ον) Εγκληματικότητα. Τα γκέτο Πόλεων είναι εδώ και χρόνια πραγματικότητα. Η συνεχής αύξηση της εγκληματικότητος και η ολοένα και αυξανόμενη ωμή βία σε συνδιασμό με την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης οδήγησαν το κράτος να δώσει extra εξουσίες στις εταιρείες security και δικαίωμα οπλοφορίας και χρήση των όπλων στους υπαλλήλους τους. Οι ιδιωτικοί στρατοί είναι πλέον γεγονός. Οι Κάτοικοι απο κάθε 3α οικοδομικά τετράγωνα συγκεντρώνουν χρήματα και πληρώνουν τις εταιρείες για να τους προστατεύουν με πύλες και οπλισμένο προσωπικό. Όσοι δεν έχουν τα ανάλογα χρήματα ζούν καθημερινά με την αβεβαιότητα και τον φόβο. Ομάδες -συμμορίες κάθε εθνικότητος είναι διάσπαρτες σε όλη την Αθήνα και την χώρα και οι Μαφίες είναι το δεύτερο κράτος εν κράτη. Πώς καταντήσαμε έτσι πραγματικά απορώ και όλα έγιναν τόσο ξαφνικά. Σκεφτείτε πως πολλοί αλλοδαποί εργαζόμενοι των εταιρειών security συννενούνται με τους ομο-εθνείς τους της Μαφίας και των συμμοριών και παρέχουν κάλυψη σε πολλές περιπτώσεις ληστειών ή δολοφονικών επιθέσεων. Πραγματικά σκορπάνε τον τρόμο. Κανείς δεν κυκλοφορεί δίχως άδεια μετά της 12. Η χούντα που μας λέγανε οι γονείς μας του 1970 φαντάζει οπτασία μπροστά σε αυτό που βιώνουμε εμείς σήμερα...

5ον) Ελληνικός Στρατός. Ο στρατός πλέον δεν είναι Ελληνικος. Είναι μισθοφορικός χρηματοδοτούμενος απο την κατάπτυστη Ε.Ε και τον χρησιμοποιεί ως χωροφύλακα της περιοχής. Ούτε ένοιαξε μεγάλο μέρος του στρατεύματος μας που χάσαμε την Μακεδονία και την Θράκη με το έτσι θέλω των Αμερικανών. Μεγάλο μέρος των Ελλήνων έχουν αποδεκτεί το γεγονός πως είναι πολίτες της Ε.Ε και της Νέας τάξης πραγμάτων. Το Έθνος πια αποτελεί λέξη ταμπού και απειλεί την ίδια την κοινωνία. Εποχές αδιανόητες μα απόλυτα αληθινές.

Η Αντίσταση: Μοναδική φωνή αντίστασης είναι όσοι Έλληνες δεν ανεχτήκαμε αυτήν την κατάσταση και δημιουργήσαμε αυτόνομες κοινωνίες είτε στα βουνά είτε σε ξεχασμένες γεωγραφικά περιοχές. Αναγκαστήκαμε όλοι να έχουμε απο ένα όπλο πάνω μας, να φρουρούμε τις μικρές κοινωνίες μας, να κάνουμε επελάσεις στις μεγαλουπόλεις όποτε έχουμε ανάγκη απο βενζίνα και να ζούμε κυνηγημένοι και απο το κράτος και απο τον στρατό της Ε.Ε. Μας κυνηγάνε επειδή δηλώνουμε Έλληνες και πως θέλουμε ξανά πίσω όσα χάσαμε. Εμείς όμως αποφασίσαμε να μην ξεπουληθούμε. Είμαστε δυστυχώς λίγοι αλλά είμαστε σαν οικογένεια. Πολλοί απο μας σκοτώνονται καθημερινά στις συγκρούσεις με τις εταιρείες security και με τους μπάτσους. Σκοτώνουμε και εμείς όμως πολλούς απο αυτούς και είναι παρήγορο...

Πόσο παρήγορο μπορεί να είναι όμως πως είμαστε μόνοι Εναντίων όλων...Ενάντια στο κράτος...Ενάντια στον Ευρωστρατό που έχει και Έλληνες στα σπλάχνα του (γιατι να μην έχει αφού πληρώνονται καλά χαχαχα)...Ενάντια στις συμμορίες και τους μαφιόζους που ουσιαστικά κάνουν ότι θέλουν και έχουν κάθε πρόσβαση παντού...Ενάντια στις οργανωμένες ομάδες Αλβανών Εθνικιστών που πολεμάνε για την Μεγάλη Αλβανία... Πόσο θα αντέξουμε ειλικρινά δεν ξέρω...Όμως κανείς μας δεν θα υποκύψει...Κανείς μας δεν θα προσκυνήσει!

Μακάρι στο παρελθόν κάποιοι να είχαν κάνει κάτι για αυτα που εμείς βιώνουμε σήμερα...ακόμα και το 2010...και το 2012...ακόμα τότε δεν ήταν αργά...Είμαστε Έλληνες όμως και οφείλουμε να παλέψουμε σαν Έλληνες.

Η Ταν ή Επι Τας

http://isxys.blogspot.com/2010/08/blog-post_1434.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »