Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ!

Σχόλιο attikanea: Τις ελεύθερες και τις αδέσμευτες φωνές, οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, είναι ικανοί να φτάσουν ως τα άκρα για να τις φιμώσουν.

Είμαστε πολλοί και δεν τους φοβόμαστε! 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΔΥΝΑΤΑ!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!ΟΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΤΥΧΌΝ “ΑΤΥΧΗΜΑ”
ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ!!! Η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ “ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ “ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
Colpo Grosso ένα απο τα πολλά που πληρώνει ο Ελλην
Colpo Grosso Ελληνική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) με μετόχους μία Ιδιωτική Υπάλληλο (η οποία συμμε...
Γιώργος ΒουλγαράκηςοMister «Άκης»της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ!Η ΠΡΩΤΗ ΕΔΩ:
Οι Απειλές σας είναι στο κενό!!! ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΆΔΟΣΗ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Σήμερα υπήρξαν απειλές με σαφής αναφορές για διαμονή κτλ. προς μέλος της “ομάδας αποκαλύψεων”…
ΝΕΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΔΩ:Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ!
Η “ομάδα”, είναι δίκτυο που εκτείνεται όπου υπάρχει Ελληνική ψυχή και αγάπη προς την λευτεριά!Οι απειλές σας δεν πιάνουν τόπο για δεν είμαστε ένας….ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!!Τα στοιχειά που έχουν έρθει στην επιφάνεια μέχρι σήμερα είναι η κορυφή του παγόβουνου,οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν και ο αγώνας για τηνΛΕΥΤΕΡΙΆ ΜΑΣ θα δικαιωθεί! Καλούμε όλους τους φίλους να ενημερώσουν με το παρών, όσους περισσότερούς είναι δυνατόν και να γίνουμε μια γροθιά,μια ασπίδα που δεν θα την διαπερνά καμιά σφαίρα.Καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, εραστές της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ να έχουν τα ματιά και τα αυτιά τους ανοιχτά. Τυχών “ατύχημα”θα σημαίνει ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ και η ΗΡΩΟΠΟΊΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΕΙ ΈΚΡΗΞΗ!!! Ντοκουμέντα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν από το παρών ιστολογιο και θα μοιράζονται σε όλα τα θαρραλέα μπλογκ.Οι τόνοι στοιχειών που υπάρχουν στην διάθεση μας είναι σε ασφαλές μέρος και ΔΕΝ είναι ΣΕ ΈΝΑ ΆΤΟΜΟ….
Υ.Γ.Με την σημερινή σας κίνηση επιβεβαιώσατε την γνησιότητα τωνΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΩΝ, στοχοποιηθήκατε και βοηθήσατε τον κόσμο να δει πως λειτουργεί η μαφία σε απολυτή διαπλοκή με τα πολιτικά κόμματα εξουσίας/παραεξουσίας! Καταφέρατε να τραβήξετε ακόμα περισσότερα μάτια σταΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που θα ακολουθήσουν και που πλέον έχουν σαλπάρει στον αχανή ωκεανό του διαδικτύου αρχίζοντας το ταξίδι χωρίς επιστροφή.

πηγες: http://attikanea.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3957.html, http://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/
το είδα http://justiceforgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »