Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Απαλλαγείτε από τον έλεγχο του ΟΗΕ: Απορρίψτε τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας!


πηγή

30.817 έχουν υπογράψει .

Ας φτάσουμε στις 50.000

εικόνα συγγραφέα αναφοράςCitizenGO ξεκίνησε αυτή την αναφορά προς τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τα μέλη του Κογκρέσου 2024-07-25

Η υποστήριξή σας και η αφοσίωσή σας ήταν ζωτικής σημασίας για την αναστολή της προτεινόμενης Συνθήκης για την Πανδημία στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον περασμένο Μάιο.


Αλλά ξέραμε ότι οι παγκοσμιοποιητές των Ηνωμένων Εθνών δεν θα το άφηναν έτσι.


Οι Τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) ολοκληρώθηκαν την τελευταία ημέρα της Συνέλευσης, την τελευταία στιγμή.


Αυτό το έγγραφο ισχυρίζεται ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) μπορεί να κηρύξει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πανδημίας και να επιβάλει περιοριστικά μέτρα κατά τη διάρκεια κρίσεων, όπως υποχρεωτικά εμβόλια, ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, έλεγχος πληροφοριών και περισσότερη επιτήρηση για εσάς και την οικογένειά σας - σχεδόν όλα όσα ήθελαν από την ολίσθηση της Συνθήκης για την Πανδημία μέσα κάτω από την κάλυψη του σκότους.


Οι ΗΠΑ έχουν τώρα μια κρίσιμη απόφαση να πάρουν.


Οι ΗΠΑ έχουν μόνο 10 μήνες για να εξαιρεθούν από τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) προτού καταστεί νομικά δεσμευτικός.


Εάν όχι, ο ΠΟΥ θα αρχίσει να το επιβάλλει και θα αποκτήσει άνευ προηγουμένου δύναμη στην καθημερινή σας ζωή.


Και φοβάμαι ότι οι γραφειοκράτες και οι πολιτικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να υποχωρήσουν χωρίς μάχη... εκτός αν ενεργήσετε.


Έχουμε δουλειά να κάνουμε και πάλι! Και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.


Το CitizenGO ξεκινά μια άμεση εκστρατεία απαιτώντας από τις χώρες να αποσυρθούν από το ΔΚΥ και να δηλώσουν δημόσια την άρνησή τους να δεσμευτούν από αυτά τα μέτρα.


Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επιστολή από την κυβέρνησή μας προς τον ΠΟΥ, δηλώνοντας ότι οι πρόσφατα προτεινόμενες τροποποιήσεις δεν θα ισχύουν για τις Η.Π.Α.


Θα με βοηθήσετε να ασκήσω πίεση στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και στα μέλη του Κογκρέσου να απορρίψουν αυτούς τους καταπιεστικούς κανονισμούς και να προστατεύσουν τις ελευθερίες σας;


Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να υποθέσει ότι οι ΗΠΑ αποδέχονται αυτές τις τροπολογίες εκτός εάν ο αρχηγός του κράτους γράψει επιστολή που τις απορρίπτει.


Εναπόκειται σε εσάς να διασφαλίσετε ότι ο ΠΟΥ δεν μπορεί να παραβιάσει τις ελευθερίες σας.


Η υπογραφή σας μπορεί πραγματικά να κάνει μια ισχυρή διαφορά. Ευτυχώς, ορισμένες χώρες έχουν ήδη εκφράσει αντιρρήσεις - η Σλοβακία, η Ελβετία, η Αργεντινή και η Αγία Έδρα είναι μεταξύ άλλων που έχουν δείξει διαφωνία ή σκεπτικισμό σχετικά με τις τροποποιήσεις του ΔΥΑ.


Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία περιμένουν τις νέες κυβερνήσεις τους να αποφασίσουν για την αποδοχή των τροπολογιών.


Ο χρόνος τελειώνει! Οι ΗΠΑ έχουν προθεσμία έως τον Απρίλιο του 2025 για να απορρίψουν αυτές τις αλλαγές στέλνοντας επίσημη επιστολή στον ΠΟΥ.

(δείτε και: Your Last Chance to Stop the UN’s Pandemic Treaty - The 3 Million Petition

δείτε και ετικέτα:  Π.Ο.Υ - ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ)


Υπογράψτε εδώ και ενεργήστε τώρα και βεβαιωθείτε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες το κάνουν ΤΩΡΑ για να προστατεύσουν τις ελευθερίες σας.

Επείγον: Απόσυρση των Ηνωμένων Πολιτειών από τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του ΠΟΥ

Αγαπητέ Πρόεδρε Joe Biden και μέλη του Κογκρέσου,


Γράφω για να εκφράσω τη βαθιά μου ανησυχία σχετικά με τις πρόσφατες τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) που προωθήθηκαν από τον ΠΟΥ στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας την 1η Ιουνίου 2024.


Αυτές οι τροπολογίες παρέχουν στον ΠΟΥ άνευ προηγουμένου έλεγχο επί της εθνικής μας κυριαρχίας, επιτρέποντάς του να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πανδημίας, να επιβάλει υποχρεωτικά εμβόλια, να επιβάλει ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και να αυξήσει την επιτήρηση ανεξάρτητα από την εθνική μας νομοθεσία και κυριαρχία.


Ο τρόπος με τον οποίο εγκρίθηκαν αυτές οι τροπολογίες ήταν πολύ αμφίβολος. Παρέκαμψαν τις επίσημες διαδικασίες, διεκδίκησαν συναίνεση χωρίς την κατάλληλη ψηφοφορία και προωθήθηκαν όταν μόνο το ένα τρίτο των κρατών μελών ήταν παρόντα.


Οι ΗΠΑ έχουν μόνο 10 μήνες για να αποσυρθούν από αυτούς τους δεσμευτικούς κανονισμούς προτού προσπαθήσουν να τους επιβάλουν σε εμάς.


Σας προτρέπω να στείλετε μια επίσημη επιστολή στον ΠΟΥ, αναφέροντας ότι αυτές οι τροπολογίες δεν θα ισχύουν για τις ΗΠΑ επειδή υπονομεύουν την εθνική μας κυριαρχία και θέτουν κρίσιμες αποφάσεις για την υγεία στα χέρια ενός μη εκλεγμένου διεθνούς οργανισμού.


Οποιαδήποτε συμφωνία γίνει στον ΠΟΥ θα πρέπει να επανεξεταστεί και να επικυρωθεί σωστά από το νομοθετικό μας σώμα, αντί να παρασυρθεί αθόρυβα κάτω από το χαλί και να επιβληθεί εναντίον των πολιτών μας.


Η ηγεσία σας σε αυτό το θέμα είναι ζωτικής σημασίας για την υπεράσπιση της ελευθερίας των πολιτών και την υποστήριξη των δημοκρατικών αρχών.


Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα.


Ειλικρινά,


[Το όνομά σας]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.