Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Tο Κογκρέσο των ΗΠΑ ψήφισε νομοσχέδιο που ονομάζεται «Νόμος για τη νόσο Χ» τον Ιούνιο του 2023 (ότι έκαναν και στον Covid)!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα..

Θυμάστε τον νόμο 4682/2020 που κυρώθηκε ως Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στις 25.2.2020. Πριν την κήρυξη της πανδημίας και φυσικά πολύ πριν υπάρξει ακόμα και κάποια συζήτηση για τα εμβόλια.

Τι προβλεπόταν σε αυτόν το νόμο;

Στο πρώτο άρθρο, άρθρο 1, παράγραφος 2, στις περιπτώσεις (α) και (β), προβλέπεται ότι:

Τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού] συνίστανται στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο [εδώ υπάγονται τα τεστ], υγειονομική παρακολούθηση, εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία, προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορούν να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο και (β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

-Σύμφωνα με την

περίπτωση (ε) προβλεπόταν υποχρεωτικός προσωρινός περιορισμός “υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμοδίου κάθε φορά οργάνου”.

Αυτό δείχνει ότι οι πολιτικοί μας είναι πολύ διορατικοί στο να ψηφίζουν νόμους ή… γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα προετοιμάζοντας το σκηνικό για τη νόσο Χ!

Τον Ιούνιο του 2023, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε αθόρυβα ένα νέο νομοσχέδιο που ονομάζεται Ψήφισμα 3832 της Βουλής , γνωστό και ως νόμος για την Νόσο Χ, το οποίο αναφέρεται σε μια θανατηφόρα πανδημία που είναι συμπτωματικά και το θέμα της τελευταίας συνεδρίασης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα του νόμου για τη νόσο X του 2023 σε αυτόν τον σύνδεσμο .

Στη συνεδρίαση του WEF, οι ελίτ αποφάσισαν ότι η νόσος Χ «θα μπορούσε να έχει 20 φορές περισσότερους θανάτους από τον COVID».

Ο νόμος Disease X αποκαλύπτει έναν προσχεδιασμό για τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος στο BARDA (Biomedical Advanced Research and Development Authority) και την ανάπτυξη ιατρικών αντίμετρων για τυχόν μελλοντικές ιογενείς απειλές που έχουν δυναμικό πανδημίας. 

Η νομοθεσία είναι γενική κι αόριστη, κάτι που σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Η ασαφής νομοθεσία τείνει να είναι ευρύτατη στο πεδίο εφαρμογής της μόλις εκτελεστεί. Ο νόμος αυτός στοχεύει στις τεχνοκρατικές δομές διακυβέρνησης για να διευκολύνει τους νόμους έκτακτης ανάγκης για lockdown, εντολές μάσκας και εμβολίων, καραντίνες, κλείσιμο σχολείων και φυσικά σε λογοκρισία.. καθώς θεωρούν πως οι πληροφορίες στο διαδίκτυο είναι η νούμερο ένα παγκόσμια απειλή αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το WEF. Έκθεση Παγκόσμιων Κινδύνων 2024.

Για να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα, αν δεν διαβάσατε το άρθρο: Γιατί όλα δείχνουν πως η «νόσος Χ» είναι σχεδιασμένη για το 2025!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »