Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Ιδιωτικοποιούν ολόκληρη τη Γη! Βάζουν τη φύση στα χρηματιστήρια!

Με «βουκέντρα» οδηγούν τους ανθρώπους σε αυξανόμενη φτώχεια, ανασφάλεια και σε ανθυγιεινό τρόπο ζωής, ούτως ώστε να είναι συνεχώς ενώπιον καινοφανών καταστάσεων παραμένοντας έτσι αδρανείς.


 

Παράλληλα με τους δύο πολέμους και τα άλλα δεινά, ξεκίνησαν κάποιες διαδικασίες ώστε να βάλουν ολόκληρη την Γη στα χρηματιστήρια! Όλη η φύση της Γης γίνεται πλέον μέρος της παγκοσμίου οικονομίας. Η φύση, δηλαδή τα πάντα στην Γη, θ’ ανήκουν σε εταιρείες των οποίων τα κεφάλαια θα είναι μετοχικά, και ο νοών νοείτω.

 

 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

 

Οι παράφρονες πράξεις των πολεμοχαρών και αιμοσταγών παγκοσμιοποιητών εντείνονται με γεωμετρική πρόοδο. Έχουν ήδη ξεκινήσει δύο πολέμους και ετοιμάζονται να ρίξουν τον πλανήτη στο χάος. Με «βουκέντρα» οδηγούν τους ανθρώπους σε αυξανόμενη φτώχεια, ανασφάλεια και σε ανθυγιεινό τρόπο ζωής, ούτως ώστε να είναι συνεχώς ενώπιον καινοφανών καταστάσεων παραμένοντας έτσι αδρανείς. Αυτήν την ώρα ο πλανήτης «βράζει» και τα πλήθη περιμένουν εν νιρβάνα τον καλό Θεό, όχι κανέναν σαν τον Γιαχβέ, να πάρει την «κουτάλα» του και να πετάξει τ’ «αποβράσματα» έξω. «Αυτά» εν τω μεταξύ κάνουν πάρτι εις βάρος μας.

 

Παράλληλα με τους δύο πολέμους και τα άλλα δεινά, ξεκίνησαν κάποιες διαδικασίες ώστε να βάλουν ολόκληρη την Γη στα χρηματιστήρια! Όλη η φύση της Γης γίνεται πλέον μέρος της παγκοσμίου οικονομίας. Η φύση, δηλαδή τα πάντα στην Γη, θ’ ανήκουν σε εταιρείες των οποίων τα κεφάλαια θα είναι μετοχικά, και ο νοών νοείτω. Πριν από

μισόν αιώνα ο ανθρωπολόγος και γεωγράφος Ντέιβιντ Χάρβεϊ μας είχε προειδοποιήσει ότι «όταν μια ελίτ απειλείται και πολεμά για να διατηρήσει την κυρίαρχη θέση της στην κοινωνία, τότε τα επιχειρήματα του υπερπληθυσμού της Γης και της έλλειψης φυσικών πόρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πανίσχυροι ιδεολογικοί μοχλοί για να πείσουν τους ανθρώπους να αποδεχθούν μια κατάσταση και τα αυταρχικά μέτρα, που θα δημιουργήσει η ίδια η ελίτ, ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία». Το προσέξατε; Ιδεολογικοί μοχλοί!

Πριν από 3 χρόνια, ύπουλα, ψυχρά και πονηρά, όπως κινούνται τα φίδια, ανακοινώθηκε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ότι δημιουργείται ένα νέο επενδυτικό προϊόν το οποίο απεκάλεσαν “Natural Assets”, ελληνιστί «Φυσικά Περιουσιακά Στοιχεία». Τι είναι αυτά τα Φυσικά Περιουσιακά Στοιχεία; Σύμφωνα με τον επίσημο ορισμό, τα Φυσικά Περιουσιακά Στοιχεία μιας περιοχής χαρακτηρίζονται από την φυσική γεωγραφία της περιοχής και σ’ αυτά συμπεριλαμβάνουν τα εξής: Κλίμα, βλάστηση, γεωλογία, εδάφη, υδρολογία, τοπογραφία, υγρότοποι, η ποιότητα του αέρα και η ποιότητα του νερού.

Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θ’ ανήκουν σ’ εταιρείες μετοχικού κεφαλαίου για να περιέλθουν τελικά στην κατοχή ενός ιδιοκτήτου. Οι εταιρείες κατοχής της Γης, της Υδρογείου, αποκαλούνται ήδη Natural Assets Companies (NACs), Εταιρείες Φυσικών Περιουσιακών Στοιχείων. Αποκτούν ιδιοκτησία στην οποία θα έχουν δικαίωμα επέμβασης στα πάντα, χωρίς φυσικά τις αντιδράσεις οικολογικών οργανώσεων ή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, διότι θα είναι ιδιωτικός χώρος! Στους ιδιωτικούς χώρους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ως γνωστόν η εγκατάσταση ή διαμονή ανθρώπων άνευ αδείας του ιδιοκτήτου!










Βάσει του ορισμού, θα τους ανήκει το κλίμα στο οποίο ήδη επεμβαίνουν. Άλλωστε πως θα τους ανήκει κάτι το οποίο δεν θα μπορούν να διαχειριστούν; Θα τους ανήκουν τα εδάφη με τα φυτά και τα ζώα. Θα τους ανήκουν όλα τα νερά, ήτοι, από την υγρασία και την βροχή, μέχρι τους ωκεανούς (γι αυτό προ-δημιούργησαν τις ΑΟΖ). Θα τους ανήκει, πάντα βάσει ορισμού, και ο αέρας με τον οποίο ασχολήθηκαν ιδιαίτερα. Αυτό ήδη το ζούμε με τον αγώνα που κάνουν να οδηγήσουν τα φυτά στην πείνα, καταργώντας την έκλυση διοξειδίου του άνθρακος σε μηδενικά επίπεδα, ρίχνοντας την ευθύνη σε μας λόγω των καταναλωτικών μας αναγκών, ενώ τα δικά τους αεροσκάφη και πολεμικές μηχανές μάλλον είναι πλήρως οικολογικές κατασκευές. Δεν μας λένε φυσικά πόσο συμβάλει ο άνθρωπος στην παραγωγή διοξειδίου του άνθρακος και πόσο οι ωκεανοί.

Αναφορικά για τον άνθρακα, για τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακος, δόθηκε τεράστια σημασία από τους παγκοσμιοποιητές και γι αυτό ίδρυσαν στην Γλασκώβη, την “Glaskow Financial Alliance for Net Zero” (GFANZ), την «Οικονομική Συμμαχία της Γλασκώβης για το Μηδενικό Ισοζύγιο». Είναι μια ομάδα η οποία δημιουργήθηκε στην διάσκεψη COP26 για το κλίμα το 2021 στην Γλασκώβη και αυτοχαρακτηρίζεται ως παγκόσμιος συνασπισμός κορυφαίων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που δεσμεύονται να επιταχύνουν την απεξάρτηση της παγκοσμίου οικονομίας από τον άνθρακα.












Ανάμεσα στα ιδρύματα που χρηματοδότησαν ήδη τέτοια προγράμματα είναι και το Επενδυτικό Ταμείο Συντάξεων Ιαπωνίας. (Μάλλον θα κοπούν και οι συντάξεις των Ιαπώνων). Στην πραγματικότητα ο φόρος άνθρακα είναι ο φόρος του αέρα, από την ανάποδη, που μας προειδοποίησαν οι γέροντες της Ορθοδοξίας ότι θα πληρώνουμε. Δεν μας τον είπαν φόρο αέρα, αλλά μας είπαν ότι «καθαρίζουν» τον άνθρακα από τον αέρα. Πονηριές που πιάνουν στους πλαδαροποιημένους κοινωνικώς δικτυωμένους, αλλά αντικοινωνικώς συμπεριφερομένους, θιασώτες της TV (TV = Tavor Valium).

Το δυσκολότερο πρόβλημα μέχρι τώρα είναι το πώς θα κοστολογήσουν αρχικώς την Γη, δηλαδή τα στοιχεία της, την παραγωγή της και τις αλλαγές της. Το πρόβλημα όμως αυτό δεν είναι γι αυτούς, αλλά για το τι θα παρουσιάσουν σε ‘μας. Το 2016 ο Γ.Γ. του ΟΗΕ κος Μπαν Κι-μουν είχε πει ότι «πρέπει ν’ αποτιμηθούν κατάλληλα τα φυσικά περιουσιακά στοιχεία, όπως και οι οικοσυστημικές υπηρεσίες, και να αποτιμηθούν σωστά οι συστημικοί και διασυνδεδεμένοι κίνδυνοι, όπως αυτός που ενέχει η κλιματική αλλαγή». Βρε τον μπαγάσα τον Μπαν Κι-μουν, πως τα ήξερε όλ’ αυτά πριν από χρόνια;

Αυτά είναι πάρα πολύ λίγα για το τι γίνεται τώρα και πως επιχειρούν την μεγαλύτερη κλοπή στην Ιστορία της ανθρωπότητος και ο φιλομαθής αναγνώστης μπορεί να ερευνήσει το θέμα, αν φυσικά αντέχει αυτά που θα διαπιστώσει ότι γίνονται για ‘μας χωρίς εμάς. Το πρόγραμμα αυτό που υλοποιούν τώρα λέγεται ότι επινοήθηκε την δεκαετία του ’70, αν και πολλοί πιστεύουν πολύ πιο παλιά. Τον κεντρικό ρόλο στην ιδιωτικοποίηση του πλανήτη, στην μετατροπή του πλανήτη από φυσικό στοιχείο σε οικονομικό, παίζει η Παγκόσμια Τράπεζα. Πολλά επιφανή στελέχη σε ανάλογες με το θέμα παγκόσμιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς είναι πρώην στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας στην οποία έλαβαν την ανάλογη εκπαίδευση και μυήθηκαν στους στόχους του εγχειρήματος.

Η αποτίμηση της υφηλίου είναι πρόβλημα διότι θα έχουν Ισοζύγιο της Γης. Από την μια θα είναι η Γη, η παραγωγή της και οι αλλαγές της και από την άλλη η ανθρώπινη κατανάλωση. Εικάζεται ότι πάντα θα υπερτερεί, «συμπτωματικά» προς συμφέρον της εξουσίας, το «έλλειμμα» λόγω υπερβαλλούσης ανθρωπίνης καταναλώσεως το οποίο και θα καλύπτεται με ιδρώτα, αίμα και ψυχική ενέργεια από τα δίποδα υποζύγια που θα ζουν σε νέου τύπου στρατόπεδα συγκεντρώσεως ή αλλιώς πόλεις των 15 λεπτών. Όταν ιδιωτικοποιήσουν την Γη, ποιός ξέρει αν θα προσπαθήσουν να ιδιωτικοποιήσουν και την Σελήνη. Το «χρυσόμαλλο δέρας». Μόνο «δέρας» γιατί λείπει το σώμα. Είναι κούφιο.

Τώρα, το μεγάλο «γιατί» τα κάνουν ολ’ αυτά. Ποιο είναι το όφελος γι αυτούς; Τα κάνουν για δύο διαφορετικούς λόγους. Ένας είναι για ‘μας και ένας για ‘κείνους, τους παγκοσμιοποιητές, όπως Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σβάμπ, κλπ. Αυτούς που διαχειρίζονται τα φωτοτυπικά χρήματος και σκλαβώνουν τους ανθρώπους όλο και περισσότερο με παρδαλό χαρτοπόλεμο. Αυτοί που τυπώνουν χρήμα από αέρα κοπανιστό.

Το κάνουν για μας ως δικαιολογία ότι μέσω της οικονομίας θα μπορέσουν να σώσουν τον πλανήτη (για την κατάντια του οποίου φταίνε αυτοί που τον διοικούν χωρίς εκλογές) καθόσον μας έχουν πείσει ότι ΜΟΝΟ με το χρήμα μπορούν να κινηθούν τα πράγματα στην Γη. Μόνο με το χρήμα λύνονται τα προβλήματα. Θεωρούν ότι μόνο το χρήμα καταλαβαίνουν τα γκόιμ. (Ένα δίκαιο το ‘χουν που να πάρει η οργή) Γι αυτό όπως προαναφέρθηκε «τα επιχειρήματα του υπερπληθυσμού της Γης και της έλλειψης φυσικών πόρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πανίσχυροι ιδεολογικοί μοχλοί». Χρήμα και ιδεολογία. Ο άνθρωπος έχει την έμφυτη τάση να πεθαίνει για την ιδεολογία του, και αυτήν του την ιδιότητα εκμεταλλεύονται οι δυνάστες του, οι οποίοι ολ’ αυτά τα πέτυχαν, μέχρι τώρα, με δημοκρατικές διαδικασίες. Εξ άλλου, όταν η δημοκρατία τους αποτυγχάνει δημοκρατικώς τότε την επιβάλουν τυραννικώς. Το μάθαμε αυτό πολύ καλά τελευταίως.

Το κάνουν όμως και για τους ιδίους. Αιώνες τώρα εργάζονται να φέρουν τον σατανά τους ως θεό επί της Γης. Τα σχέδιά τους έχουν ένα εμπόδιο. Το εμπόδιο αυτό έχει όνομα. Ελλάς. Γι αυτό η Ελλάς πολεμάται όλο και πιο λυσσαλέα, από εχθρούς στο εσωτερικό, όσο προχωρά η παγκοσμιοποίηση. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν προφητεία που λέει ότι θα φέρουν τον αντίχριστό τους στην Γη, όταν όλα τ’ αγαθά της θ’ ανήκουν σ’ έναν εκπρόσωπο του σατανά επί της Γης, ο οποίος και θα του τα παραδώσει, και ας τα κάνει ο θεός τους όπως θέλει. Εδώ να πούμε ότι στο ανώτατο επίπεδο του σιωνισμού λέγεται ότι η «Γη της επαγγελίας» που υποσχέθηκε ο Γιαχβέ στους εκλεκτούς του, δεν είναι ένα μικρό κομμάτι Γης, αλλά ολόκληρη η Γη. Αυτό προκύπτει από το τρίτο επίπεδο ερμηνείας του βιβλίου της Γενέσεως του Μωυσή τους.

Η μετάλλαξη του οίκου του ανθρώπου, της Γης, από αντικείμενο θεϊκής δημιουργίας σε οικονομικό μέγεθος ανθρωπίνης επινοήσεως, αποτελεί υψίστη ύβρη. Και τέτοιου μεγέθους ύβρις επισύρει την αντίστοιχη Νέμεση προσαυξανόμενη με προηγούμενες υβριστικές ενέργειες όλων των υπαιτίων που έμειναν ατιμώρητες. Όλων…

Τα πάντα γύρω μας αλλάζουν τραγικά. Αλλά «οι άνθρωποι έχουν το ελάττωμα, όταν έχει νηνεμία, να νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ καταιγίδα και δεν προετοιμάζονται» όπως είπε κι ο Μακιαβέλι.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »