Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

To Δικαστήριο της Αυστραλίας απαγόρευσε στους Σκοπιανούς να χρησιμοποιούν τον Ήλιο της Βεργίνας

Οι αυστραλιανές αρχές προέτρεψαν τους Σλάβους της Αυστραλίας να απευθυνθούν στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Καμπέρα που είναι η αρμόδια αρχή για τη χορήγηση των ελληνικών συμβόλων

Οι αρχές της Αυστραλίας απαγόρευσαν στη σλαβική οργάνωση των ψευδομακεδόνων του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Συνεδρίου» να φέρουν ως έμβλημα τον Ήλιο της Βεργίνας ή Μακεδονικό Ήλιο, στο λογότυπό τους διότι αποτελεί εθνικό σύμβολο της Ελλάδας.

Επιπλέον, οι αυστραλιανές αρχές προέτρεψαν τους Σλάβους της Αυστραλίας να απευθυνθούν στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Καμπέρα που είναι η αρμόδια αρχή για τη χορήγηση των ελληνικών συμβόλων. Διαβάστε πιο κάτω το κλάμα των Σκοπιανών που θυμίζει δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή είναι λοιπόν η αποστομωτική απάντηση στον κάθε προσκυνημένο. Για όλους αυτούς τους
θλιβερούς έλληνες που τόσο καιρό κυκλοφορούν σαν σκιές ανάμεσα μας για να μας λένε ότι «όλος ο κόσμος τους λέει έτσι», «πρέπει να συμβιβαστούμε» και λοιπά ανθελληνικά ξεφτιλίκια, πάψτε πια αχρείοι και καταλάβετέ το:




Με Κούλη, αναρχοΑλέξη, Φώφη, Σταύρο κτλ. πρέπει να προδώσουμε τους προγόνους μας και ως παράφρονες, να χαρίσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Με αυτούς μια ζωή θα χάνουμε και μια ζωή θα μικραίνουμε.


Με τους περήφανους και ζωντανούς Έλληνες της διασποράς της Αυστραλίας που κρατάνε υπόλογη την κυβέρνηση τους να μην διολισθήσει στο ψέμα και στην παραχάραξη της ιστορίας και της αλήθειας, η Ελλάδα διατηρεί στο ακέραιο τα κυριαρχικά και αναφαίρετα δικαιώματα της, ενώ όσοι σκοπιανοί παράφρονες μας επιβουλεύονται, ξεφτιλίζονται από τις αρμόδιες αρχές, όπως τους αξίζει.


Χίλια μπράβο στους πολίτες του Οικουμενικού Ελληνισμού. Οι πολιτικοί μας είναι Σκοπιανοί μπροστά σας!


Οι πραγματικοί αντίπαλοι της χώρας μας ειναι εντός των συνόρων και έχουν βουλευτική ασυλία.


Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »