Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Oμολογία Κούρδων: Ήταν μεγάλο λάθος μας να απαγορεύσουμε την είσοδο του συριακού στρατού στο Αφρίν

Οι Ρώσσοι ζήτησαν δύο πράγματα από τους Κούρδους για να σταματήσουν τους Τούρκους. Να επιστρέψουν τα πετρέλαια που κατέχουν στην κυβέρνηση της Συρίας και να παραδώσουν τα βαρέα όπλα και την Κεντρική Διοίκηση του Αφρίν στην Δαμασκό. 

To γράφαμε σε όλους τους τόνους ότι η εγκληματική στάση των Κούρδων να μην επιτρέπουν τον συριακό στρατό να εισέλθει και να υπερασπιστεί το Αφρίν, θα τους οδηγήσει στην καταστροφή. Δυστυχώς επαληθευτήκαμε όταν πολλά Ελλ. ΜΜΕ κατηγορούσαν την Ρωσσία που έδωσε το ΟΚ στους Τούρκους να εισβάλλουν, αγνοώντας την στάση των Κούρδων που τα ήθελαν όλα δικά τους.

Δικαιωθήκαμε, διότι
ο επικεφαλής της Κουρδικής Πρωτοβουλίας στην Συρία Muhammed Oso μίλησε για μεγάλο λάθος των Κούρδων να σταματήσουν τον Συριακό στρατό εκτός του Αφρίν. Και όχι μόνο αυτό αλλά κατηγορεί και τις ΗΠΑ.


Πράγματι, οι ΗΠΑ δεν άφησαν τους Κούρδους να συμφωνήσουν με τον συριακό στρατό και έτσι έπεσε το Αφρίν στους Τούρκους. Οι Κούρδοι του Αφρίν ήθελαν συμφωνία αλλά οι Κούρδοι από το Κομπάνι SDF που λαμβάνουν όπλα από τις ΗΠΑ διαφώνησαν.


Οι Ρώσσοι ζήτησαν δύο πράγματα από τους Κούρδους για να σταματήσουν τους Τούρκους.


  1. Να επιστρέψουν τα πετρέλαια που κατέχουν στην κυβέρνηση της Συρίας

  2. Να παραδώσουν τα βαρέα όπλα και την Κεντρική Διοίκηση του Αφρίν στην Δαμασκό

Οι Κούρδοι SDF αρνήθηκαν διότι έχουν αποσχιστικές τάσεις και δεν θέλουν την Συρία. Το Αφρίν φανέρωσε τα μύχια σχέδια των Κούρδων και οι Ρώσσοι το ήξεραν.


Διαβάστε από το ρωσσικό sputnik την είδηση


Σχολιάζοντας την κατάσταση στην Afrin σε συνέντευξή του στον Sputnik, ο επικεφαλής της Κουρδικής Πρωτοβουλίας στη Συρία, Muhammed Oso, δήλωσε ότι οι Κούρδοι με έδρα τη Συρία θα εκφράσουν τη λύπη τους για την εμπιστοσύνη στην Ουάσινγκτον, η οποία δεν ενδιαφέρεται να υποστηρίξει τους Κούρδους και χρειάζεται απλώς μια δύναμη που θα μπορούσε να αποσπάσει η συριακή κυβέρνηση από την καταπολέμηση των εξτρεμιστών.


«Όλοι είδαμε την αμερικανική υποκρισία για την κατάσταση στην Αφρίν και έδωσαν ένα πράσινο φως στην τουρκική επιχείρηση που μπορεί να θεωρηθεί ως πράξη επιθέσεων εναντίον του συριακού λαού […]. Οι Κούρδοι στην Αφρίνη είναι όλο και πιο δυσαρεστημένοι από τις αποφάσεις των Κούρδων που συνεργάζονται με τους Αμερικανούς », επεσήμανε ο Μουχάμετ Οσό.


Πρότεινε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να «σταματήσει αυτόν τον πόλεμο και την τουρκική επιθετικότητα μέσω συναντήσεων στην Αστάνα».


Ο Oso υπενθύμισε επίσης ότι οι κουρδικές δυνάμεις συνεχίζουν να αγωνίζονται σε τρομοκρατικές ομάδες. Ο συριακός στρατός παρέδωσε τα απαραίτητα όπλα στους Κούρδους και στη Μόσχα άνοιξε ένα γραφείο αντιπροσωπείας του κουρδικού κόμματος.


«Ένα μεγάλο λάθος εκ μέρους των Κούρδων ήταν να σταματήσουν τον Συριακό Στρατό να εισέλθει στην Αφρίνη και να παραδώσει τον έλεγχό του Αφρίν στους κρατικούς θεσμούς, αφού ο Συριακός Στρατός θα μπορούσε να εισέλθει σε όλες τις κουρδικές περιοχές και να προστατεύσει τους Κούρδους από την επικείμενη καταστροφή, » αυτός είπε.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η τουρκική επίθεση δεν απευθυνόταν μόνο στους Κούρδους, δεδομένου ότι η Άγκυρα έχει στρατηγικά σχέδια για αυτό το τμήμα της Συρίας, όπου πρόκειται να χαράξει μια περιοχή που μπορεί να ελέγξει.


«Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μελλοντικά προβλήματα μεταξύ της Δαμασκού και της Άγκυρας», κατέληξε ο Οσό.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.


ΠΗΓΗ SPUTNIK
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »