Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν θα γίνουν, γίνονται ήδη: Απαγορεύουν σε μαθήτριες να φορούν φούστα

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Γυμνάσιο και λύκειο στην Βρετανία διέταξε τα κορίτσια να φορέσουν παντελόνια, προκειμένου η σχολική στολή να είναι πιο προσαρμοσμένη στην νέα εποχή προώθησης του τρανσεξουαλισμού! Η κατάσταση ξέφυγε και πλέον παγιώνεται η νέα πραγματικότητα στα ευρωπαϊκά σχολεία.

Πρόκειται για το σχολείο Priory στο Λιους του Ανατολικού Sussex, το οποίο αναφέρει πως όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες πρέπει να υιοθετήσουν, από τώρα τον Σεπτέμβριο, τον νέο ενδυματολογικό κώδικά του σχολείου, ο οποίος θα είναι ουδέτερους φύλου, προκειμένου όλοι να είναι ίσοι!

Η είδηση, η οποία έχει γίνει πρώτο θέμα στις βρετανικές εφημερίδες, δεν σταματά εδώ! Το σχολείο απαγόρευσε στις μαθήτριες να φορούν φούστα!
Ναι, αγαπητοί αναγνώστες, τα κορίτσια πήραν μία δυνατή δόση «προόδου», επειδή θέλουν να είναι κορίτσια. Αλήθεια αυτό δεν θα έπρεπε να παρακινήσει τις… φεμινίστριες;

Ο επικεφαλής δάσκαλος του σχολείου, Tony Smith, μιλώντας στην εφημερίδα «Brighton Argus», δήλωσε:


«Μαθητές λένε συνεχώς γιατί πρέπει τα αγόρια να φορούν γραβάτες και τα κορίτσια όχι και γιατί τα κορίτσια έχουν ξεχωριστές στολές από τα αγόρια. Έτσι αποφασίσαμε να εισάγουμε μία σχολική στολή ίδια για όλους»! Δείτε την στολή, η οποία, σύμφωνα με τους «σοφούς» δασκάλους του σχολείου, «θίγει τα θέματα ανισότητας και αξιοπρέπειας»:

Σε αυτή την κίνηση υπάρχουν ευτυχώς αντιδράσεις.

Ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής, Piers Morgan, χαρακτηρίζει το θέμα περί ουδέτερης στολής ως ανοησία και τονίζει μέσω Twitter:



Δεν θα γίνουν, γίνονται ήδη: Απαγορεύουν σε μαθήτριες να φορούν φούστα – Εικόνα0

Μία μητέρα ανέφερε στην τοπική εφημερίδα: «Η κόρη μου είπε πως έχει φύλο και αυτό είναι το θηλυκό. Το να είναι ουδέτερη ενώ έχει φύλο είναι τεράστιο πρόβλημα για αυτήν, καθώς είναι περήφανη που είναι κορίτσι».

Ωστόσο, οι… «διδάσκαλοι» κινούνται στον αστερισμό της Νέας Τάξης, η οποία θέλει όλοι οι «δούλοι» να ντύνονται το ίδιο και από τα σχολεία να μην βγαίνουν μορφωμένοι και δημιουργικοί άνθρωποι παρά πιόνια.

Αλήθεια που πήγε τώρα η διαφορετικότητα; Δεν είναι καλή; Ή είναι καλή μόνο όταν συμφέρει το σύστημα; Απαντήστε μόνοι σας στην ερώτηση.

ΠΗΓΗ
το είδα





2 σχόλια:

  1. Τα Καμένα Σουτιέν (φεμινίστριες) γιατί δεν μιλάνε;
    Οι γυμνόστηθες "ακτιβίστριες" των Femen που χάθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιβεβλημενη ισοτητα η και η ελευθερια εκ των άνω ειναι πάντα ύποπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ