Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Να εισαχθεί η πολυγαμία στην Φιλανδία, ζητάει η νεολαία των Πρασίνων

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Η Ομοσπονδία της Νεολαίας και των Φοιτητών των Πρασίνων της Φιλανδίας(The Federation of Green Youth and Students- ViNO) θέλει να εισαγάγει την επιλογή του ‘πολυγαμικού γάμου’ στην Φινλανδία, γράφει η εφημερίδα Iltalehti. Η ViNOπιστεύει ότι η φινλανδική νομοθεσία για το γάμο εισάγει «διακρίσεις εις βάρος εκείνων που θέλουν πολλαπλές συζύγους».

Στην φωτογραφία: Ο ‘πολύγαμος’ πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Jacob Zuma, με τις 3 γυναίκες του (έχει παντρευτεί συνολικά 5)

Σύμφωνα με τις αρχές της Ομοσπονδίας, η νομοθεσία περί γάμου δεν θα πρέπει να υπαγορεύουν το φύλο ή τον αριθμό των συζύγων του ατόμου.



Η επικεφαλής της ViNO, Inka Venetvaara είπε στην Iltalehti ότι θα πρέπει να γίνει συζήτηση για το θέμα αυτό και ότι ο νόμος δεν πρέπει να απαγορεύει τις καταστάσεις στις οποίες ζουν οι άνθρωποι έτσι κι αλλιώς.


Η Venetvaara παραδέχεται ότι η πολυγαμία είναι πολύ μακρινή ιδέα για αυτό που σήμερα θεωρούν ως γάμο οι Φινλανδοί, αλλά επισημαίνει ότι οι αντιλήψεις πάντα υπόκεινται σε αλλαγές.


Ο γραμματέας του Πράσινου κόμματος, Panu Laturi σχολίασε στην Iltalehti ότι το κόμμα δεν υποστηρίζει τις απόψεις του τμήματος της νεολαίας του σχετικά με αυτό το θέμα.


Σε απάντηση η νεολαία των ‘Αληθινών Φινλανδών’, λέει ότι ο γάμος είναι ένας θεσμός μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας μόνο και θεωρούν ότι η θέση της νεολαίας των Πρασίνων αποτελεί ένα δείγμα ισλαμοποίησης της χώρας.


Η Νεολαία των Αληθινών Φινλανδών πιστεύει ότι η ισχύουσα νομοθεσία της Φινλανδίας σχετικά με το γάμο αντανακλά τις αξίες του φινλανδικού λαού και ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Εάν επιτραπεί η πολυγαμία θα δημιουργηθεί μία σειρά πρακτικών προβλημάτων τα οποία η Νεολαία των Πρασίνων δεν λαμβάνει υπόψη.



Κρίνουν ότι η θέση της ViNOείναι μέρος ενός ευρύτερου φαινομένου ισλαμοποίησης, κατά την οποία θεωρούν ότι οι παραδοσιακές ευρωπαϊκές αξίες παραμερίζονται ώστε να διαβρωθεί η κοινωνία για να χωρέσουν τα ισλαμικά έθιμα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (και ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »