Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αυταπάτη η Απάτη του Alexis;

Το βασικό ερώτημα είναι ποια ήταν η αποστολή που ανέθεσαν στον Alexis εκείνοι που τον διόρισαν. Οπότε στη συνέχεια προκύπτει είτε η αυταπάτη είτε η απάτη.

Από το «Δελτίο11» φώναζα ότι, «δεν υπάρχει αμοιβαία επωφελής συμφωνία με τη Διεθνή Χρηματοπιστωτική Χούντα», και τόνιζα ότι, απέναντι στο «τεχνοκρατικό τερατούργημα», την Χούντα των «Θεσμών», το «Χρηματοπιστωτικό Καρτέλ», τη Μαφία των Τραπεζιτών», τη «Διεθνή των τοκογλύφων» υπάρχει μόνο ο δρόμος της Λαϊκής Κυριαρχίας. Αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο.
Τώρα, ο ηγέτης των «Ντεκαμισάδος» -Λαφαζανίστας , ομολόγησε στην «Αυγούλα» σχεδόν δυο μήνες μετά από εμένα ,ότι , «η δήθεν «καλή συμφωνία» , της αριστερή διακυβέρνησης, «ήταν ένα μίγμα από ικεσίες και κατάρες προς το νεοαποικιακό κατεστημένο της ευρωζώνης».

Ο Λαφαζάνης ,είπε ακόμα ότι «η τακτική του Αlexis , ήταν γεμάτη από παλινωδίες, αντιφάσεις και μεγάλες αυταπάτες και φαντασιώσεις », και ότι «η αδιέξοδη παράταση των διαπραγματεύσεων στράγγιζε και τα τελευταία πολύτιμα
αποθεματικά της χώρας, αφήνοντας την πατρίδα μας έκθετη στο έλεος των βρώμικων εκβιασμών της ΕΚΤ βαθαίνοντας παράλληλα την ύφεση».
Αργά, πολύ αργά. Σχεδόν έναν πολιτικό αιώνα μετά.

  Εγώ επιμένω. Μια είναι η οδός της Εθνικής Σωτηρίας. Να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις! 
Προτείνω νομισματική και φιλολογική αυτονομία στις περιφέρειες και ταυτόχρονο δεκαετές μορατόριουμ εξυπηρέτησης του Δημοσίου χρέους μέχρι να ξεκαθαρίσει δικαστικά, ποιο μέρος του είναι «νόμιμο» και τι είναι «παράνομο». Είναι μονόδρομος!

Προσφυγή στην ελληνική, την ευρωπαϊκή και στην αμερικανή δικαιοσύνη, κατά του διεθνούς χρηματοπιστωτικού Καρτέλ, που χειραγωγεί τις αγορές και προκαλεί καταστροφές στην ελληνική οικονομία, και διεκδίκηση αποζημιώσεων.
Διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με το Βερολίνο, και να προσφύγει στο ΣΑ του ΟΗΕ κατά της ασύμμετρης επίθεσης που δεχόμαστε από τη Γερμανία. Είναι μονόδρομος.

Διακοπή των διπλωματικών σχέσεων, και προσφυγή στο ΣΑ του ΟΗΕ, και αγωγές και μηνύσεις κατά του Γερμανικού Καρτέλ. Βάιντμαν, Ντράγκι, Στουρνάρας, Σακάτης, Φιλανδοί, Ολλανδός Γκέι, Σλοβάκοι, Μαλτέζοι κλπ. Στον ΟΗΕ η ηττημένη ναζιστική Γερμανία δεν έχει βέτο, και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους νικητές. Εκεί πρέπει να θέσουμε προς τις νικήτριες δυνάμεις και το ζήτημα του κατοχικού δανείου , και του συμψηφισμού του.Αυτή τη λύση βλέπω. Προσφυγή κατά της Γερμανίας στο ΣΑ του ΟΗΕ. 
Είναι μονόδρομος.

το είδα

2 σχόλια:

  1. ολοι φηφο στον Τσιπρα να ξαναβγει με αυτοδυναμια,πρεπει να εγκλωβιστει στην εξουσια,να μην την κοπανησει και δραπετευσει για να ξεπλυθει,εξ΄αλλου αυτος θα τελειωσει οτι αρχισε,και επειδη θα τα κανει παλι σκατα ειναι ευκαιρια να ξεβρακωθει τελειως μαζι του ολο το σαπιο υλικο της βουλης,και ισως η βομβμα του οχι που αυτος προκαλεσε με το δημοφηφισμα μπλοφα να του σκαση στα μουτρα,αν δεν βγει ο Τσιπρας το οχι θα παει στα σκουπιδια απο τα αλλα σκουπιδια που θα αναλαβουν να τον ξεπλυνουν οταν πια θα ειναι στην αντιπολιτευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προτείνω να τον αφήσουμε να κυβερνήσει γιά άλλες 2-3 τετραετίες ώστε να καταλάβει και ο τελευταίος δύσπιστος τον ρόλο του και μόλις το καταλάβει να πεθάνει ευχαριστημένος μαζί με την χώρα.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »