Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΓΑΛΛΙΑ: Περισσότερα από χίλια αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν από "νεαρούς" τη νύχτα της πρωτοχρονιάς ως νέο "έθιμο"


Ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Manuel Valls δήλωσε την Τρίτη, ότι 1.193 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν τη νύχτα της παραμονής σε όλη τη χώρα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκαν συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και δραστών σε συνοικίες που ο μουσουλμανικός πληθυσμός είναι πλειοψηφία στην πόλη του Στρασβούργου και της Mulhouse. Περίπου επτά αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση τη νύχτα της παραμονής του νέου έτους.
Περίπου 1.200 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν από μουσουλμάνους δράστες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Γαλλία, όπου το μαζικό κάψιμο αυτοκινήτων φέρεται να είναι ένα είδους «παράδοσης» μεταξύ των μουσουλμάνων κατοίκων των υποβαθμισμένων προαστίων στα οποία κατοικούν μετανάστες.

Προσέξτε το γκράφιτι με τα αραβικά στο καμένο αυτοκίνητο
Τα τελευταία χρόνια, κατά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς και της Ημέρας της Βαστίλης (14 Ιουλίου) στη Γαλλία είναι συχνό το μαζικό κάψιμο αυτοκινήτων. Τη νύχτα της 1ης Ιανουαρίου του 2010, κάηκαν 1.137 αυτοκίνητα, ενώ τη νύχτα της 1ης Ιανουαρίου του 2009 κάηκαν 1.147.
Το καλοκαίρι του 2010, ο τότε υπουργός Εσωτερικών Brice Hortefeux πήρε την απόφαση να σταματήσει την
πρακτική της καταμέτρησης των εμπρησμών, καθώς όπως ισχυρίστηκε αυτό θα ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους νέους να διαπράξουν τέτοια εγκλήματα. Ο σημερινός Υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «ο γαλλικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια».
Η μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, εάν μεταδώσουν την είδηση, (σπάνια) περιγράφουν το γεγονός χωρίς να αναφέρονται στην καταγωγή ή την θρησκεία των δραστών*.

Προσέξτε πόσο «άχρωμα» και «χαριτωμένα»(!) περιγράφεται η είδηση στο παρακάτω ελληνικό siteμε τον «ανάλαφρο» τίτλο Καίνε αυτοκίνητα...για το καλό!:
Άλλοι κόβουν βασιλόπιτα, άλλοι φιλιούνται και άλλοι παίζουν χαρτιά για να υποδεχτούν το νέο χρόνο. Στη Γαλλία όμως έχουν ένα διαφορετικό έθιμο, σύμφωνα με το οποίο πρέπει να κάψουν όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορεί ο καθένας! Το ιδιότυπο έθιμο, στο οποίο παίρνουν μέρος κυρίως νεαροί από τα πιο φτωχά προάστια των γαλλικών πόλεων, ξεκίνησε στις αρχές του 1990.
Η γαλλική αστυνομία φέτος δηλώνει προετοιμασμένη για να αποτρέψει την πυρπόληση αυτοκινήτων από νεαρούς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, με τους νεαρούς (sic) να συναγωνίζονται ποιος θα πυρπολήσει τα περισσότερα.
Η αστυνομία όμως δηλώνει ότι πλέον έχει δημιουργηθεί μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των νεαρών, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν την επόμενη ημέρα στις ειδήσεις σε ποια γειτονιά έγιναν οι περισσότερες καταστροφές.
*Η μοναδική εξαίρεση από τον φίλο HEILGAP(ormindtheGAP) εδώ
- Κάτι λέει εδώ το ιρανικό PRESS TV:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


<<<    Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ 


Πάνε να κουκουλώσουνε την πλαστογραφία των εκλογικών καταλόγων   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »