Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

''Αντιγράφετε τους λευκούς, όσοι έχετε σκύλο…''

Ο πρόεδρος Jacob Zumaδηλώνει «περήφανος Ζουλού»


Στην πρώτη εμφάνισή του μετά την επανεκλογή του, ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Jacob Zuma, έκανε μία δήλωσε που προκάλεσε αίσθηση.
''Οι μαύροι Αφρικανοί που αγοράζουν σκύλο, τον βγάζουν βόλτα και επισκέπτονται τον κτηνίατρο αντιγράφουν τον πολιτισμό των λευκών'' είπε σε μία συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων την Τετάρτη.
''Οι άνθρωποι που αγαπούν περισσότερο τους σκύλους από τους ανθρώπους χαρακτηρίζονται απόέλλειψη ανθρωπιάς. Οι Αφρικανοί πρέπει να σταματήσουν να υιοθετούν συνήθειες άλλων πολιτισμών'' πρόσθεσε ο 70χρονος πρόεδρος.
Η απάντηση ήταν άμεση. Πολλοί Αφρικανοί ανήρτησαν στο Twitter φωτογραφίες με τους σκύλους τους σχολιάζοντας πως αυτοί δεν είναι ''Αφρικανοί''. 
Η προεδρία έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση και να διευκρινίσει το πραγματικό νόημα του λόγου. ''Ο πρόεδρος προσπάθησε να τονίσει την ανάγκη οι Αφρικανοί να αποδεσμευθούν από την σκέψη της αποικιοκρατίας. Δεν εννοούσε πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να αγαπούν ή να φροντίζουν τα ζώα αλλά πως δεν πρέπει να υπερεκτιμούν τα ζώα έναντι των
ανθρώπων'' αναφέρεται στην ανακοίνωση. - Πηγή
Σχ. ΚΟ:

- Ο 70χρονος Jacob Zuma είναι πολύγαμος και έχει παντρευτεί έξι φορές. Αυτήντηνστιγμήέχειτέσσεριςσυζύγους. Στην φωτογραφία : με τις τρεις συζύγους, που ήταν παρούσες την ημέρα που παντρευόταν την τέταρτη! Το 2012, η ​​DailyTelegraphεκτίμησε ότι ο Zumaέχει 20 παιδιά
- Ο Zuma αρκετές φορές ήρθε αντιμέτωπος με σημαντικές νομικές προκλήσεις. Κατηγορήθηκε για βιασμό το 2005, αλλά αθωώθηκε. Επιπλέον, είχε μακρά νομική μάχη ως κατηγορούμενος για εκβιασμό και διαφθορά. Στις 6 Απριλίου 2009, η Εθνική Εισαγγελική αρχή αποφάσισε να αποσύρει τις κατηγορίες, αναφέροντας πολιτικές παρεμβάσεις.
- Ο Zuma έχει δηλώσει ότι το κόμμα του, το Εθνικό Αφρικανικό Κογκρέσο (ANC), θα κυβερνήσει τη Νότια Αφρική μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού, και ότι η συνέχιση της διακυβέρνησης από το κόμμα του είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Θεός...

 

- Στις 8 Ιανουαρίου 2012, μιλώντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του κόμματός του στο Bloemfontein της Νότιας Αφρικής, τραγούδησε τους στίχους του αντιλευκού ρατσιστικού τραγουδιού «πυροβόλησε τον Μπόερ» ("shoottheBoer"), ένα τραγούδι που πήρε έφερε τον ηγέτη της νεολαίας του ANC, Julius Malema να καταδικαστεί για «ρητορική μίσους». Ο Julius Malema, (φώτο κάτω) διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες απευθύνει έκκληση για τη δολοφονία των λευκών, παροτρύνοντας τα πλήθη να τραγουδήσουν το "Σκοτώστε τον Μπόερ." Η λέξη Μπόερ είναι ολλανδική για τους γεωργούς και ιστορικά αναφέρεται στους λευκούς Νότιους Νοτιοαφρικανούς ολλανδικής καταγωγής. Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιείται ως ευφημισμός για όλους τους λευκούς στη Νότια Αφρική.
 
Διάβασε:
<<<   Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ 


Ἐξακολουθοῦν οἱ ῥατσιστικὲς ἐπιθέσεις ῥατσιστῶν κατὰ …ῥατσιστῶν!    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »