Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η αποχώρηση των μισθοφόρων πρώτο βήμα για μια πολιτική λύση στη Συρία


Ο συγγραφέας δημοσιογράφος και ιστορικός Γουέμπστερ Τάρπλευ σε στνέντευξη του στο Ιρανικό δίκτυο Press TV σήμερα είπε ότι δεν υπάρχει προοπτική λύσης με διαπραγματεύσεις στην κρίση στη Συρία, εάν δεν φύγουν από τη χώρα οι ξένοι μισθοφόροι. «Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση πολιτικής λύσης θα είναι η έξοδος όλων των μισθοφόρων μαχητών της Λιβύης που μετέφερε το ΝΑΤΟ στη Συρία μέσω του τουρκικού εδάφους, και των μαχητών, από τις πακιστανικές δυνάμεις των Ταλιμπάν, από την Τσετσενία και τη Βρετανία».
Ο Γουέμπστερ Τάρπλευ είπε ότι οι προσπάθειες για διάλογο μεταξύ της κυβέρνησης της Συρίας και του συνασπισμού της αντιπολίτευσης θα αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια που δημιουργούνται από τους έξαλλους αντιπάλους του Άσαντ στη Δύση και στις Ηνωμένες Πολιτείες ειδικότερα.
«Οι εντολές που έχουν δοθεί στο Syrian National Coalition ,από τους χορηγούς, (ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, το Κατάρ και Σαουδική Αραβία) είναι να εμποδίσουν οποιαδήποτε πολιτική διευθέτηση, ώστε η πολιτική λύση παραμένει αδύνατη, η κρίση να παραμένει ανοικτή και επομένως να παραμείνει ανοιχτός και το δρόμος για στρατιωτική επέμβαση»

το είδα


<<<    STOP White GeNOcide - "Anti-Racism" is a code word for Anti-White 


Τα μαθηματικά του μνημονίου    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »