Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν τη γραμμή Σόρος για το Μεταναστευτικό


To θέμα είναι να μη σε πάρουν είδηση…

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο Ραγκούση για το Μεταναστευτικό. Η ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι επιθυμούν μια χώρα ξέφραγο αμπέλι, συνεπείς και πρός τη προηγούμενη επιθυμία τους ο Εβρος να μήν έχει φράχτη, να αλλάξει η ιστορία. Ολα αυτά και πολλά άλλα με στήριξη απο ΜΚΟ, την Αθηναική Λέσχη, το Ιδρυμα Νιάρχου και πολλά άλλα.

Η οικονομία έχει τις αρχές της. Aκόμη και αυτές όμως λένε το αυτονόητο, ότι δηλαδή από ένα όριο και μετά η Ελλάδα δεν μπορεί να δέχεται μετανάστες παράνομους ή όχι. Αυτό το όριο ήδη έχει ξεπερασθεί και μάλιστα κατά πολύ. Και τα δύο κόμματα αποτελούν εκφράσεις των κερδοσκόπων στη σκιώδη τους μορφή. Τίποτα λιγότερο. Και εγώ μετανάστης είμαι αλλά νόμιμος και αυτό είναι σημαντικό. Το λέω για να κυριολεκτούν μερικοί όταν μιλάνε στα ΜΜΕ. Εχω βαρεθεί να τους ακούω να κλάνουν απο το στόμα…

Η Ελλάδα στοχεύεται απο κάποιους απο τους κερδοσκόπους να οδηγηθεί στη δραχμή. Hδη αναμένεται αύξηση των spreads σε όλες τις χώρες του Νότου της Ευροζώνης. Εκτός αυτού του παιγνιδιού, στήνεται κάτω απο τα ραντάρ άλλο ένα παιγνίδι στο real estate. Ο κίνδυνος ανάφλεξης της Ελληνικής κοινωνίας θα πολλαπλασιάσει τα κέρδη των κερδοσκόπων και είναι κάτι που επιζητούν.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι τυχαία η θέση αυτών των δύο κομμάτων στο μεταναστευτικό, όπως δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα εχει γεμίσει απο παράνομα μπουρδέλα, ναρκωτικά και κρυφά καζίνο. Κάποιοι τα παίρνουν και μάλιστα από παλιά. Εχουν ακουστεί πολλά ονόματα υπουργών και στην Αθήνα και στη Κρήτη…

Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτά που λένε αυτά τα δύο κόμματα για το μεταναστευτικό έρχονται σε αντίθεση με βασικές αρχές της οικονομίας. Πέραν αυτού μια αντιπαράθεση μεταξύ αυτών των ηλιθίων και των φασιστών της ΧΑ θα φέρει πολλά δεινά στη χώρα.
Δεν σκάνε λίγο; Για τους Ελληνες δουλεύουν ή για τον κάθε Σόρος;
Για τις τράπεζες που ανακεφαλαιώνονται με δάνεια που χρεώνεται ο Ελληνικός λάος και τα δύο κόμματα κάνουν τις κότες. Απο προεκλογικά προγράμματα δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα. Τα προγράμματά τους στις
τελευταίες εκλογές ήταν αμφότερα για να σκουπίζεσαι στην τουαλέτα. Εβάπτιζαν σε αυτά, τα νέα μνημόνια “επαναδιαπραγμάτευση” και τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών σαν “κρατικοποιήσεις”.

Η επιστροφή στη δραχμή που επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται για τι καλό της χώρας (άσχετα άν χρειάζεται ή όχι) αλλά για να τα οικονομήσουν οι τραπεζίτες αφού πάρουν τη συνολική δόση των 40 περίπου δίς απο τη Γερμανία. Σε ορό τους έχει τους τραπεζίτες της Ελλάδας η Γερμανία.  Δεν υπάρχει χρόνος βλέπετε πια… Βιάζονται να τους τα δώσουν οι Γερμανοί… Τα υπόλοιπα είναι θέατρο.

Τους ΑΝΕΛ; Αλλοι αυτοί.  Σωτηρία της χώρας ειναι η προκήρυξη της ΑΟΖ μέσα στο μνημόνιο και νόμισμα το δολάριο. Φυσικά… για να βγάλουν και άλλα οι επιχειρηματίες τύπου Σόρος… Οσο περισσότερα ενδιάμεσα σκαλοπάτια υπάρξουν πρίν την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, τόσο το καλύτερο για τους κερδοσκόπους. Πρώτα όμως το στομάχι θα πρέπει να είναι γεμάτο (40 δις στη τσέπη οι τράπεζες και προνομιούχες μετοχές για το κράτος).

Το ΚΚΕ Α.Ε.; Αυτό αθώωσε μέχρι και τον ΓΑΠ. Θα πεταχτούν όλοι οι κομμουνιστές απο τους τάφους τους!
Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτό το πολιτικό σύστημα ούτε η Ευρώπη ούτε ο κόσμος!
Ενα ΦΠΑ στα εισαγόμενα να έβαζαν και μια χρεοκοπία απο την αρχή να είχαν κάνει η χώρα θα είχε περισωθεί. Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν χρειαζόταν. Αλλο κόλπο έπρεπε να κάνουν τα λαμόγια.  Τέλος πάντων.

Πολύς πόνος για το τίποτα.

ΥΓ. Τη χρεοκοπία την περίμενα απο το 1992. Για το λόγο αυτό άλλωστε έγινα νόμιμος μετανάστης. Τώρα λόγω αύξησης εμπειριών και γνώσεων “βλέπω” ακόμη μακρύτερα. Σε μια χώρα που δεν λειτουργεί η δημοκρατία αλλά και που ακόμη και οι “πέτρες” θέλουν να έχουν άποψη, άνθρωποι όπως εγώ και να μιλήσουν δεν θα ακουστούν. Αντίθετα οι εγκάθετοι πάντα ακούγονται και θα ακούγονται. Για να αλλάξει η νοοτροπία σκέψης και πρακτικής των πολιτών χρειάζεται αλλαγή της παιδείας καί  για αυτό χρειάζεται πολύς χρόνος. Οσοι πέρασαν απο τη παιδεία απλά κούναγαν τη σούπα και ανέβαζαν και άλλους φελούς στον αφρό. Τώρα η χώρα με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε διάλυση. Αν δεν έχουν μικρόφωνο αυτοί που πρέπει όλα θα πηγαίνουν προς το χειρότερο και στην Ελλάδα και διεθνώς. Δεν μπορεί τα μικρόφωνα να συνεχίσουν να δίνονται με επιμονή σε αυτούς που απέτυχαν. Η άποψή μου αυτή στο τέλος θα επικρατήσει. Η ιστορία κάνει κύκλους αλλά στο εξής κάθε κύκλος θα γίνεται μικρότερος. Αυτό θα ισχύσει και διεθνώς.
το είδα


<<<   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.   >>>


Νικολά Σαρκοζί (2008): Θα επιβάλλουμε φυλετική επιμειξία! (video)   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »