Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η' ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ; ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η «ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»...

Αναφερόμενος στο ζήτημα της παράνομης «Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» και στο λουκέτο που έβαλε μετά από ελέγχους το ΣΔΟΕ, η Ένωση θα έπρεπε να αναγνωριστεί εδώ και χρόνια, σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ....
Κατά τον ίδιο, «θα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να αναγνωριστεί ο εν λόγω σύλλογος για να μην υπάρχει
αυτή η παρανομία που ζούμε τόσα χρόνια, δηλαδή να δουλεύει ένα κυλικείο υπό αυτό το καθεστώς. Αυτή θα ήταν η οριστική λύση». Από την άλλη κατά τον ίδιο θα μπορούσαν να βρεθούν τρόποι, χωρίς ακόμα την αναγνώριση της παράνομης Ένωσης, και να λειτουργεί νόμιμα ο συγκεκριμένος χώρος. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι, «δεν είμαι ποτέ υπέρ της παρανομίας, αλλά υπέρ της νομιμοποίησης κάποιων παρανόμων συλλόγων». Περαιτέρω ο κ. Καραγιουσιούφ επεσήμανε ότι τόσο ο παράνομος σύλλογος Κομοτηνής που φέρει τον χαρακτηρισμό «τουρκικός» όσο και ο αντίστοιχος επίσης παράτυπος σύλλογος της Ξάνθης θα έπρεπε να αναγνωριστούν με αυτούς τους χαρακτηρισμούς από το ελληνικό κράτος.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι, «δε θα πρέπει να είναι φόβος και τρόμος για τον ελληνικό λαό και την ελληνική πολιτεία, ο χαρακτηρισμός «τουρκικός» εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται. Και συλλογικά μπορεί να προσδιοριστεί μία κοινωνία από τη στιγμή που υπάρχουν οι συνθήκες. Θα ήταν η καλύτερη λύση». Κατά τον ίδιο η Ελλάδα θα έπρεπε να δεχθεί τον «εθνοτικό χαρακτήρα κάποιας μερίδας της μειονότητας, αν όχι όλης».
Ο ίδιος έκανε λόγο για δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό και μάλιστα τόνισε ότι δεν είναι της άποψης ότι όλη η μουσουλμανική μειονότητα έχει τουρκική καταγωγή. «Ό καθένας μπορεί να δηλώσει ότι θέλει. Δεν υπάρχει περίπτωση να πω ότι όλη η μειονότητα έχει τουρκική καταγωγή προς Θεού, και είναι επίσημη θέση της αριστεράς αυτή», σημείωσε χαρακτηριστικά.
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Όσον αφορά στην ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ροδόπης, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να καταργηθεί η μειονοτική εκπαίδευση, κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αυτή η ανακοίνωση, ήταν ατυχής καθώς, «κατηγορεί ευθέως τα παιδιά της μειονότητας που μετά το δημοτικό φοιτούν σε δημόσια γυμνάσια και λύκεια. Δεν φταίνε τα παιδιά, δεν είναι θέμα νοητικής στέρησης. Δε θα έπρεπε καν να το σκεφτούν, βλέπουμε ότι υπήρχαν αντιδράσεις από εκπαιδευτικούς και έχουν εναντιωθεί με την άποψη της ΕΛΜΕ και νομίζω ότι πρέπει να ανακαλέσουν και είμαι σίγουρος ότι δεν αντιπροσωπεύει την άποψη όλων των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα σχολεία της περιοχής μας».
Καταλήγοντας ο κ. Καραγιουσιούφ τοποθετήθηκε υπέρ της δημιουργίας δίγλωσσων νηπιαγωγείων αλλά μέχρι αυτό να γίνει, τα παιδιά της μειονότητας θα πρέπει να φοιτούν στα δημόσια νηπιαγωγεία καθώς όπως είπε, η προσχολική εκπαίδευση είναι υποχρεωτική.

το είδα


<<<   ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! 


Τὸ σχέδιο «Κολυμπήθρα», οἱ μυστικὲς ὑπηρεσίες καὶ ἡ νέα διαπλοκή! Καλῶς ἤλθατε στὴν …Νέα Ἑλλάδα    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »