Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Καλούμε τους φίλους του Θεόδοτου να διαβάσουν με μεγάλη προσοχή το παρακάτω αποφασιστικού ενδιαφέροντος άρθρο. Και επειδή σε αυτό γίνεται λόγος για τον «ρατσισμό» και άλλα δημοκρατικά παραφερνάλια, ο Θεόδοτος προχωράει στη διατύπωση του ακόλουθου συλλογισμού: Ο «ρατσισμός» έχει τεθεί κυριολεκτικώς εκτός νόμου λόγω «νόμου» που συνέταξε ο Χάρης Καστανίδης (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη). Κανείς δεν έχει, έως τώρα, επισημάνει τις ευθύνες, ποινικές και άλλες, τις οποίες μπορεί να επισύρει η σύνταξη και υπερψήφιση αυτού του νόμου σε βάρος αυτού  που τον συνέταξε και εκείνων που τον υπερψήφισαν. Και τούτο, διότι ο ρατσισμός αποτελεί θέμα καθαρώς επιστημονικό. Αυτό, σε απλά ελληνικά, σημαίνει ότι, έως τώρα, δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι σφαλερός. Με άλλα λόγια, δεν υφίσταται επιστημονικού χαρακτήρα άρθρο, μονογραφία, βιβλίο ή ό,τι άλλο επιθυμείτε που να αποδεικνύει πως οι ρατσιστικές/φυλετικές θεωρίες είναι λάθος.   Με ποιο δικαίωμα λοιπόν ένα Κράτος (έστω και το τωρινό «ελληνικό») προκαταλαμβάνει την επιστήμη και θέτει νομικούς φραγμούς στην ανάπτυξη και διάχυση της επιστημονικής γνώσης; Να γιατί ο Θεόδοτος φρονεί ότι τόσο ο Χ. Καστανίδης όσο και όλοι οι άλλοι που τον υποστήριξαν πρέπει να λογοδοτήσουν δικονομικώς.
                                                                                                                                   
                                                                                                                                                     Θεόδοτος
Γράφει ο Θεόδωρος   Λάσκαρης
Robert Bernstein
Θα έχετε ίσως αντιληφθεί ότι, αυτήν την περίοδο, δύο διεθνείς οργανώσεις, το «Ηuman rights watch» (Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και η  «Διεθνής Αμνηστία» είναι πολύ απασχολημένες με δύο χώρες: την Ελλάδα και τη Ρωσία. Μόλις άρχισε στην χώρα μας η επιχείρηση για τον έλεγχο των μεταναστών, αυτές οι δύο οργανώσεις ξεκίνησαν τον ψυχολογικό πόλεμο με ανακοινώσεις όπως οι ακόλουθες: « Ο «Ξένιος Ζευς» τροφοδοτεί ρατσισμό και ξενοφοβία»,«Μίσος στους δρόμους της Ελλάδας» και άλλα παρόμοια. Είχαν μάλιστα το θράσος να ζητήσουν να σταματήσει η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς». Στη δε  Ρωσία, μετά την καταδίκη του μουσικού συγκροτήματος, του οποίου το όνομα υποδηλώνει την κατάσταση που αυτό επιδιώκει να δημιουργήσει στην Ρωσία, μετά λοιπόν την καταδίκη του εν λόγω συγκροτήματος για προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος και αλητεία, αυτές οι δύο οργανώσεις ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών, διότι «εμποδίζεται η ελεύθερη έκφραση της γνώμης στην Ρωσία.» Η Διεθνής Αμνηστία έχει χαρακτηρίσει τις γυναίκες «φυλακισμένες συνείδησης», επισημαίνοντας ότι κρατούνται απλώς και μόνο επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου, ενώ επισημαίνει ότι «έχουν εκφράσει τις απόψεις τους ειρηνικά». Η μη κυβερνητική οργάνωση ζήτησε από τη ρωσική κυβέρνηση να απελευθερώσει τα μέλη των Pussy Riot «χωρίς όρους». Αμέσως θέτουμε ένα ερώτημα: Δεν είναι παράξενο που κανένα κόμμα ή οργάνωση της «αντί-ιμπεριαλιστικής αριστεράς», δεν βγήκε να καταγγείλει το ρόλο αυτών των οργανώσεων και ακόμη πιο σημαντικό, να αποκαλύψει τους ιδρυτές τους;
 Δεν πειράζει, θα το κάνουμε εμείς. Ας αρχίσουμε λοιπόν με το «Ηuman rights watch» : Ξεκίνησε ως Helsinki Watch το 1978 και αργότερα, το 1988 πήρε τη σημερινή του ονομασία. Επικεφαλής του τέθηκε ο Ιουδαίος Robert L. Bernstein. Εκτελεστικός διευθυντής είναι ο επίσης Ιουδαίος Kenneth Roth. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο James Fulton Hoge, απόφοιτος τουπανεπιστημίου του Yale, και εκδότης του περιοδικού Foreign  Affairs, που είναι το επίσημο όργανο του γνωστού Council on Foreign Relations (CFR).Ο κύριος χρηματοδότης του «Ηuman rights watch» είναι, ποιος άλλος; Ο ιουδαίος George Soros. 
Peter Benenson
Και τώρα ερχόμαστε στην «Διεθνή Αμνηστία»: Ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1961 από τον Ιουδαίο Peter Benenson, ανιψιό του ρωσοεβραίου τραπεζίτη Grigori Benenson. Νομίζω, πάντως, ότι αυτά είναι υπέρ-αρκετά για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τον ρόλο αυτών των οργανώσεων , καθώς και γιατί όλοι , αριστεροί, «δεξιοί» και κεντρώοι, τελούν σε απόλυτη σιγή, και τα τηλεοπτικά κανάλια σε απόλυτο συντονισμό μεταδίδουν τις θύελλες διαμαρτυριών υπέρ της «ελευθερίας έκφρασης της γνώμης».
Και μια και μίλησα για τηλεοπτικά κανάλια: Σε βραδινό δελτίο η ΝΕΤ,  αναφέροντας για τα διάφορα σαχλά άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο στη Μόσχα για να συμπαρασταθούν στο μουσικό συγκρότημα, πως νομίζετε ότι τα χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος της κρατικής μας τηλεόρασης ; «Πνευματικά άτομα που πήγαν να συμπαρασταθούν στις  Pussy Riot.» Πάρτε το χαμπάρι, ζούμε ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

Τα, σύμφωνα με το δελτίο της ΝΕΤ, πνευματικά άτομα....
το είδα http://theodotus.blogspot.gr/2012/08/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »