Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αν δεν ληφθούν τα μέτρα η Ελλάδα θα γίνει σαν την Αλβανία του Χότζα “



Κοινή γράμμη φαίνεται να χαράζουν τα ΜΜΕ (με την βοήθεια των τραπέζων, δείτε ανακοίνωση alpha bank) υπέρ των νέωων μέτρων με το παραμύθι ότι θα είναι τα τελευταία… Η προπαγάνδα είναι απίστευτη! To μπλοκ ΜΜΕ-Τράπεζες-Τοκογλύφοι εναντίον του λάου δείτε τα πρωτοσέλιδα… ενδεικτικά:
001  ώ  έ   ά ί...

002  ώ  έ   ά ί...

003  ώ  έ   ά ί...

004  ώ  έ   ά ί...

005  ώ  έ   ά ί...

Μην ξεχνάτε όμως και τις άλλες απειλές που ακολούθησαν μετά από τα εκάστοτε τελευταία μέτρα.

Ενδεικτικά, μόνο ένα παράδειγμα:

Παπανδρέου, 21 Οκτ.2010 “Αυτά ήταν τα τελευταία μέτρα”

“…[...]… Αλλά σε όσους παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά ενόψει εκλογών (σ.σ.εννοεί τις Δημοτικές), μιλώντας δήθεν για «νέα επώδυνα μέτρα» σε βάρος των αδύναμων συμπολιτών μας μετά τις εκλογές, επαναλαμβάνω: η καλύτερη απάντηση είναι η συνέπειά μας….[...]…

…[...]…Πλέον, όμως, έχουμε ένα πρωτόγνωρο αποτέλεσμα. Οι θυσίες πιάνουν τόπο και ήδη, σε ολόκληρο τον κόσμο, αναγνωρίζεται πια καθημερινά, ότι καταφέραμε αυτό που θεωρούταν από όλους, μέχρι πριν από λίγους μήνες, ακατόρθωτο.

Με αυτό το αποτέλεσμα και με την υποστήριξη του Ελληνικού λαού, μπορούμε και μπορώ να εγγυηθώ: δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών, πέραν των όσων έχουμε δεσμευθεί…[...]…(papandreou.gr)

Πάγκαλος, 27-06-2011,   Μνημόνιο ή τανκς;

Η κρατική τρομοκρατία έχει ξεπεράσει κάθε όριο ακόμη και της πιο Μακιαβελικής μορφής. Κλείνοντας σας υπενθυμίζω και αυτά :

Παπανδρέου, 23 Απριλίου 2010   «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό.  Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά. »

και η απάντηση που έλαβε από αναγνώστη της Ναυτεμπορικής που μάλλον νόμιζε ότι ο κ Παπανδρέου δεν ήξερε τι λέει:

«Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φθάσει…  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή.»  
πηγές: thenetwar.com, newstoday.gr,  netakias.wordpress.com, wn.com κλπ
το είδα http://justiceforgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »