Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Εάν πιστεύατε ότι το τεστ PCR εντοπίζει έναν πραγματικό ιό… Τότε κάνατε λάθος

γράφει ο Jon Rappoport

Μετάφραση: Απολλόδωρος


Σε ένα έγγραφο του CDC με τίτλο, «Ενδιάμεσος ορισμός κρούσματος της ασθένειας Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) 2020, Εγκρίθηκε στις 5 Απριλίου 2020» (Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) 2020 Interim Case Definition, Approved April 5, 2020), στην ενότητα «Εργαστηριακά κριτήρια«, διαβάζουμε τα εξής: [2]

«Ανίχνευση σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου ριβοζονουκλεϊκού οξέος του κορονοϊού 2 (SARS-CoV-2 RNA) σε κλινικό δείγμα χρησιμοποιώντας τεστ ανίχνευσης μοριακής ενίσχυσης

Το τεστ που αναφέρεται είναι η PCR. Και όπως μπορείτε απλά να δείτε, ανιχνεύει, ΟΧΙ τον ίδιο τον ιό, αλλά ένα θραύσμα (τμήμα) RNA.

Ένα θραύσμα RNA που υποτίθεται ότι προέρχεται από τον ιό, SARS-CoV-2.

Λέγω ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ γιατί, πού είναι ο πραγματικός ιός;

Που είναι ο ιός, απομονωμένος και καθαρισμένος από όλο το περιβάλλον βιολογικό υλικό;Εάν δεν έχετε ολόκληρο τον ιό, δεν μπορείτε να ισχυρισθείτε, με

οποιοδήποτε βαθμό βεβαιότητας, ότι έχετε ένα τμήμα του (το RNA).Όπως έχω περιγράψει πολλές φορές, το «απομονωμένος ιός» είναι ένας όρος που έχει κακοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό από ερευνητές και αξιωματούχους δημόσιας υγείας, έτσι ώστε να σημαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποτίθεται ότι σημαίνει. [3]

Πολλές μελέτες που ισχυρίζονται ότι ο ιός έχει απομονωθεί στην πραγματικότητα καταλήγουν να εννοούν: «Έχουμε τον ιό σε μια «σούπα» σε ένα πιάτο στο εργαστήριο. Η σούπα περιέχει διάφορους τύπους ζωϊκών και ανθρώπινων κυττάρων, τοξικές χημικές ουσίες και φάρμακα και άλλο γενετικό υλικό. Ο ιός περιβάλλεται εξ’ολοκλήρου από αυτά τα ετερόκλητα υλικά, αλλά είναι εκεί. Το γνωρίζουμε αυτό, επειδή μερικά από τα κύτταρα πεθαίνουν, και αυτός ο θάνατος πρέπει να είναι το αποτέλεσμα της μόλυνσης από τον ιό… »

Αυτό το επιχείρημα όχι μόνο αντιστρέφει και διαστρεβλώνει τον ορισμό της «απομόνωσης του ιού», αλλά αποκαλύπτει, εάν σκεφτούμε νηφάλια, ότι ο θάνατος των κυττάρων θα μπορούσε να προέλθει από τη δράση των τοξικών χημικών ουσιών και φαρμάκων. Και επιπλέον, τα κύτταρα λιμοκτονούν λόγω έλλειψης θρεπτικών συστατικών, έτσι θα μπορούσαν να πεθαίνουν ως αποτέλεσμα αυτής της στέρησης.

Άρα, για να ισχυρισθούμε ότι «ο ιός πρέπει να βρίσκεται στη σούπα στο πιάτο στο εργαστήριο» επειδή σκοτώνει τα κύτταρα… λοιπόν, αυτό είναι εντελώς αναπόδεικτο, και επομένως…

Δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος να ισχυρισθεί κάποιος ότι ο ιός βρίσκεται μέσα στη βιολογικο-χημική «σούπα».

Ως εκ τούτου, ο ισχυρισμός ότι το τεστ PCR ανιχνεύει ένα κομμάτι RNA από τον ιό είναι αδικαιολόγητη. Γιατί, και πάλι … που είναι ο ιός;

Πού είναι ο πραγματικά απομονωμένος ιός;

Πουθενά.

Και μόνο για αυτόν τον λόγο, το τεστ PCR είναι άσχετο, άχρηστο και παραπλανητικό.

To τεστ PCR έχει ρυθμιστεί για να αναζητά και να ανιχνεύει ένα τμήμα RNA που δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι προέρχεται από αυτή τη μη-απομονωμένη φανταστική ΥΠΟΘΕΣΗ, που ονομάζεται «SARS-CoV-2».

Λίγες ακόμη στιγμές καθαρής σκέψης, και συνειδητοποιείτε ότι ολόκληρο το αφήγημα της «επιστήμης», που οδηγεί στα Απαγορευτικά και στην οικονομική καταστροφή, δεν είναι καθόλου επιστήμη.

Είναι αυτό που στο κόσμο των μυστικών υπηρεσιών αποκαλείται προκάλυψη. Μια προκάλυψη που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει εγκλήματα.

Σε αυτήν την περίπτωση, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δικτυογραφία:

[2] https://wwwn.cdc.gov/nndss/conditions/coronavirus-disease-2019-covid-19/case-definition/2020/

[3] https://www.youtube.com/watch?v=R6-8VRGvNtQ “Conversations with Dr. Cowan and Friends Episode 12: Jon Rappoport” (Dec 17, 2020)


Πηγή άρθρου: no more fake news

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegraph

https://kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »