Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

+18 Μακελειό στο Ντόνετσκ. Οι Ουκρανοναζί βομβάρδισαν με πύραυλο « Tochka-U » το κέντρο της πόλης. 23 νεκροί 18 τραυματίες. Διάσπαρτα διαμελισμένα πτώματα παντού ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑΤΟ-ΕΕ!! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

 

Μακελειό στο Ντόνετσκ. Οι Ουκρανοναζί βομβάρδισαν με πύραυλο « Tochka-U » με γόμωση πυρομαχικών διασποράς το κέντρο της πόλης. Διάσπαρτα πτώματα παντού διαμελισμένα ακρωτηριασμένα.. Έγκλημα πολέμου των ΝΑΤΟ ΕΕ. Θηριωδία…

Πάγωσε ο χρόνος. Σκότωσαν εργάτες, συνταξιούχους, υπαλλήλους γυναικόπαιδα….

Στις 14 Μαρτίου 2022, το ουκρανικό βαρύ πυροβολικό έπληξε το κέντρο της πόλης του Ντόνετσκ στις 11:30 π.μ. (οδός Universtskaya κοντά στη λεωφόρο Shevchenko) με έναν τακτικό πύραυλο “Tochka U”, ένα παλιό οπλικό σύστημα που κληρονομήθηκε από το σοβιετικό οπλοστάσιο των χωρών της Ανατολής, ακόμα σε υπηρεσία στον ουκρανικό στρατό που τροφοδοτείται με πυρομαχικά (και πιθανώς εκτοξευτές) από τις χώρες της Βαλτικής, την Πολωνία, τη Ρουμανία, που είναι στρατιωτικοί υποστηρικτές του εγκληματικού καθεστώτος στο Κίεβο.

Σήμερα το πρωί, οι ουκρανικές δυνάμεις εκτόξευσαν 15 τακτικούς πυραύλους Tochka U στην περιοχή Donetsk-Makeevka, 14 καταστράφηκαν κατά την πτήση από την αντιαεροπορική άμυνα, αλλά δυστυχώς 1 κατάφερε να περάσει και να εκραγεί πριν από το έδαφος για να διασκορπίσει όσα πυρομαχικά ήταν δυνατόν.

Η Λαική Πολιτοφυλακή του RPD δήλωσε πως

χαρακτηρίζει ως τρομοκρατική ενέργεια το βομβαρδισμό του κέντρου της πόλης του Donetsk με « Tochka-U » που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 23 άμαχοι μεταξύ των οποίων και παιδιά και να τραυματιστούν 18 άλλοι.Ο ουκρανικός πύραυλος Tochka-U TRK καταρρίφθηκε πάνω από το κτίριο της κυβέρνησης της ΛΔΔ. Σφαγή επί της οδού Universitetskaya.

Επιπλέον, το DPR NM πιστεύει ότι τα ουκρανικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν έναν πύραυλο για να βομβαρδίσουν το Ντόνετσκ για να γενοκτονήσουν αμάχους. Εάν ο Tochka-U είχε φθάσει στον προορισμό του και χωρίς να καταρριφθεί, η ακτίνα της καταστροφής θα ήταν 500 μέτρα – δεν θα υπήρχε κανένας ζωντανός», δήλωσε ο Denis Pushilin, επικεφαλής της DPR.

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ ανακοίνωσε τον θάνατο «20 ειρηνικών κατοίκων», προσθέτοντας ότι «28 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων παιδιά, τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται». Οι 3 που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση υπέκυψαν έτσι ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 23.

Σύμφωνα με τον κ. Konashenkov, ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε πύραυλο «Tochka-U» εναντίον κατοικημένης περιοχής στο Ντόνετσκ, μεγάλη βιομηχανική πόλη.

«Η χρήση αυτού του είδους όπλου εναντίον μιας πόλης όπου δεν υπάρχει θέση βολής των ενόπλων δυνάμεων (…) είναι έγκλημα πολέμου..’

Στον λογαριασμό της στο Telegram, η εδαφική υπεράσπιση του Ντόνετσκ δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν πολλά ματωμένα πτώματα να βρίσκονται σε έναν δρόμο, στη μέση των συντριμμιών. Διακρίνεται επίσης ένα μίνι λεωφορείο με σπασμένα τζάμια. Νεκρά ζευγάρια μάσα σε αμάξια, νεκροί μέσα σε λεωφορεία διάσπαρτα πτώματα φρικτά παραμορφωμένα και διαμελισμένα παντού.



Η ίδια πηγή είπε ότι τα θύματα σκοτώθηκαν από συντρίμμια από ουκρανικό πύραυλο “Tochka”, που αναχαιτίστηκε από την αεράμυνα .

Ο ηγέτης των αυτονομιστών του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν είπε στη ρωσική τηλεόραση ότι ήταν ένας πύραυλος που περιείχε πυρομαχικά διασποράς, όπλο που απαγορεύτηκε από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

«Αν (ο πύραυλος) δεν είχε καταρριφθεί, θα υπήρχαν ακόμη περισσότερα θύματα», είπε ο Πουσίλιν.

DNR: βομβαρδισμός του Ντόνετσκ από τους εθνικιστές της 19ης ουκρανικής ταξιαρχίας πυραύλων.

Ο βομβαρδισμός του Ντόνετσκ με πυραύλους Tochka-U πραγματοποιήθηκε από Ουκρανούς εθνικιστές της 19ης Ταξιαρχίας Πυραύλων από την περιοχή του Κρασνοαρμέισκ, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πολιτοφυλακή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.


Νωρίτερα, ο δήμαρχος του Ντόνετσκ, Oleksiy Kulemzin, δήλωσε ότι ένας ουκρανικός πύραυλος Tochka-U καταρρίφθηκε κοντά στο Κυβερνητικό Μέγαρο στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας της DNR, Oleksandr Oprishchenko, 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του ουκρανικού βομβαρδισμού του Ντόνετσκ με πύραυλο Tochka-U.

οι Ναζιστές πάντα ίδιοι..

«Ο βομβαρδισμός της πόλης πραγματοποιήθηκε από τους εθνικιστές της 19ης Ταξιαρχίας Πυραύλων της AFU από βορειοδυτική κατεύθυνση, από την περιοχή του κατεχόμενου από το Κίεβο χωριού Krasnoarmiysk», ανέφερε το υπουργείο.

Οι δυνάμεις του Ντόνετσκ, που υποστηρίζονται στρατιωτικά από τη Μόσχα, βρίσκονται σε πόλεμο με το Κίεβο από το 2014 και τα στρατεύματά τους συμμετέχουν επί του παρόντος στη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Καθώς μια συναισθηματική υστερία εργαλειοποιημένη από μια παραληρηματική ρωσοφοβία μαίνεται στη Δύση, αυτή η σφαγή που διαπράχθηκε στην καρδιά του Ντόνετσκ δεν είναι παρά ένα νέο επεισόδιο σε αυτό που βιώνει το Donbass εδώ και 8 χρόνια, θύμα ενός πολέμου που ξεκίνησε εναντίον του πληθυσμού του από έναν Ουκρανικό καθεστώς μαριονέτα υπό τις διαταγές του ΝΑΤΟ. Μια διαρκής εθνοκάθαρση με 14.000 νεκρούς..

Από τη Μετόπη του Ντόνετσκ στη ζωφόρο της Αντίστασης!!!!

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »