Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ !! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ !! ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 !! ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΑΞΗ !! “Το κτίριο 16 ζει πλέον μόνο με μηχανική υποστήριξη. Είναι ώρα να βγάλω το μηχάνημα από την πρίζα…”

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο κτίριο 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών !!

Λίγο πολύ τα όσα έχουν μέχρι σήμερα συμβεί τα γνωρίζετε. Χθες, στο live στο facebook, το οποίο ανέβασα σήμερα και στο site (ΕΔΩ), αποκάλυψα την τέταρτη επίθεση (και πρώτη χρονικά) που μου είχε γίνει από την ομάδα της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κατά το διάστημα μεταξύ 2 Σεπτεμβρίου και 23 Νοεμβρίου, με τον εισαγγελέα Γεώργιο Νούλη να εμπλέκεται στις τρεις (!) από αυτές.

Είχα όμως εδώ και κάποιες μέρες γράψει ότι το μεγαλύτερο εισαγγελικό σκάνδαλο, στην σκοτεινή αυτή περίοδο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, είναι αλλού.

Είναι στη δικογραφία κατά του Κώστα Μπακογιάννη και του Μιχάλη Καραμαλάκη. Του δημάρχου Αθηναίων και ανιψιού του πρωθυπουργού, και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα προεόρτια τα είχατε διαβάσει σε αυτή εδώ τη δημοσίευση της 19.10.2021 για την αναφορά μου κατά του εισαγγελέα Νίκου Κυπριτίδη, ο οποίος κρατούσε στο συρτάρι τη δικογραφία επί οκτώ μήνες, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διαρκούσε έως εκείνη την ώρα συνολικά …16 μήνες!

Η ομάδα του κτιρίου 16 πιέστηκε πολύ. Έτσι, μετά από δύο μέρες, ο κ. Κυπριτίδης αντέδρασε. Πώς;

Αρχειοθετώντας τη δικογραφία.

Αλλά δεν το έκανε έτσι απλά. Την αρχειοθέτησε κατ’ άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αποστέλλοντας τη δικογραφία στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών (όπου εκεί κάποιος …καλός εισαγγελέας …συμφώνησε με τον συνάδελφό του της Ευελπίδων), αντί να την αρχειοθετήσει κατ’ άρθρο 51 Κ.Π.Δ. και να μου επιδώσει την πράξη, αφού είχα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, είχα με τη δήλωση αυτή αποκτήσει την ιδιότητα του διαδίκου και είχα δικαίωμα να ασκήσω προσφυγή κατά της πράξης εντός 15 ημέρων από την επίδοσή της σε εμένα.

Ο λόγος φυσικά που παρανόμησε ο κ. Κυπρυτίδης είναι ξεκάθαρος:

Να μην πάρω στα χέρια μου την παράνομη πράξη και …γκρεμίσω το κτίριο 16!

Και αυτό διότι η ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου γνώριζε πολύ καλά ότι αυτή η δικογραφία δεν μπορούσε να αρχειοθετηθεί. Ήταν μία ομολογημένη από τον Κώστα Μπακογιάννη παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (το άρθρο δηλαδή που φαντασιωνόταν τους προηγούμενους μήνες ο Γιώργος Νούλης ότι το παραβιάζω …μόνο εγώ), στις κραυγαλέες παραβιάσεις των μέτρων στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και στα εγκαίνια του νέου σιντριβανιού της Πλατείας Ομονοίας, με την πλήρη ανοχή και κάλυψη της Ελληνικής Αστυνομίας του Μιχάλη Καραμαλάκη.

Αυτές (ΕΔΩ και ΕΔΩ) ήταν οι δημοσιεύσεις που ακολούθησαν την αρχειοθέτηση. Στην πρώτη προανήγγειλα την αποκάλυψη του σκανδάλου, στη δεύτερη δημοσιοποίησα την αίτηση που κατέθεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για χορήγηση αντιγράφου της πράξης αρχειοθέτησης, η οποία απορρίφθηκε προφορικά από τον εισαγγελέα υπηρεσίας, ώστε ακολούθησε η κατάθεση της ίδιας αίτησης στο γραφείο της προϊσταμένης.

Σήμερα είχαμε την έγγραφη απάντηση.

Την αποκάλυψη του σκανδάλου θα την κάνω σε δύο επόμενες δημοσιεύσεις.

Στην πρώτη θα γράψω τι ακριβώς προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας για την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Στη δεύτερη θα δημοσιοποιήσω την απάντηση του εισαγγελέα πρωτοδικών Αντώνη Κασάπη.

Η απάντηση αυτή είναι το προτελευταίο χτύπημα στο ήδη καταρρέον κτίριο 16 της Ευελπίδων.

Το τελικό θα είναι η ίδια η πράξη. Γιατί, φυσικά, θα την πάρω.

Ό,τι και να κάνουν. 

Το κτίριο 16 ζει πλέον μόνο με μηχανική υποστήριξη.

Είναι ώρα να βγάλω το μηχάνημα από την πρίζα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »