Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ

Ιφιγένεια Βατίστα

Αγαπητά μας μέλη.

Από χτες, οι γυναίκες φτιάξαμε τη νέα φόρμα, και οι άντρες φτιάξανε το βίντεο. ΄Υπνος ούτε για αστείο. Όσα ορθογραφικά λάθη δείτε, παρακαλώ δικαιολογήστε τα.
Τουλάχιστον "ΣΚΟΙΛ ΕΛΙΚΙΚΟΥ" δεν είμαστε.
Η φόρμα είναι έτοιμη, παρόλα αυτά περιμένουμε κάποιες νέες οδηγίες από τους κ.κ. Αντωνιάδη και Ποντίκα.
Προσωρινά θα μείνει απενεργοποιημένη (και θα ενεργοποιηθεί εντός της ημέρας), αλλά εκεί που θα επιστήσουμε την προσοχή σας είναι στο νέο βίντεο - υπόδειγμα, για την υποβολή της συμμετοχής σας.
Πιάσαμε πρώτα τους εκπροσώπους ομάδων, καθότι εκείνοι αντιμετώπιζαν μεγαλύτερη δυσκολία.
Σε όποια κατηγορία εργαζομένων ανήκετε, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ το βιντεο από τον παρακάτω σύνδεσμο. Είναι μόνο 7 λεπτά.
για να είστε έτοιμοι και ενημερωμένοι όταν έρθει η ώρα να κάνετε την υποβολή.
Οι εκπρόσωποι των ομάδων, θα χρειαστεί να 
κατεβάσουν το πρόπλασμα excel από εδώ:
Αν για κάποιο λόγο η αγαπητή πλατφόρμα σας απαγορεύει να μπείτε, έχουμε ήδη βάλει τους παραπάνω συνδέσμους στο ιστολόγιο.
Αν σας απαγορεύει ακόμα και στο ιστολόγιο με απευθείας ανακατεύθυνση, ξέρετε τι... χεράτα... της παλιάς σχολής.
Αρχικοί κανόνες από εδώ και στο εξής μέχρι τη λήξη προθεσμίας της υποβολής:
1. Μην ξεκινήσετε ερωτήσεις εδώ αν δεν δείτε πρώτα το βίντεο. Μπορούμε να καταλάβουμε αν κάποιος έχει δει το βίντεο ή όχι και δεν θα απαντάμε.
2. Από εδώ και στο εξής, ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ τις ημερήσιες ανακοινώσεις των κ.κ. Αντωνιάδη-Ποντίκα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Μπαίνετε μόνοι σας στα προφίλ τους, ανανεώστε τις σελίδες και δείτε τι νέο υπάρχει. Μην περιμένετε τις ειδοποιήσεις (Notifications) να σας βοηθήσουν.
3. Γνωρίζουμε ότι οι εκπρόσωποι ενδεχομένως να μην έχουν χρόνο για να κάτσουν να ασχοληθούν με την προετοιμασία του excel. Παρόλα αυτά επειδή μιλάμε για επίσημα έγγραφα και έχουμε συμφωνήσει σαν ομάδα ( εμείς με τους κ.κ. Αντωνιάδη-Ποντίκα) σε ένα συγκεκριμένο τρόπο προβολής των στοιχείων, παρακαλούμε αφιερώστε χρόνο (ή μοιράστε τον κόπο μεταξύ σας) και ακολουθήσετε τις οδηγίες όπως θα τις δείτε.
4. Εγγραφές που ΔΕΝ θα πληρούν τα κριτήρια θα διαγράφονται και θα καλείται ο συμμετέχων να τα ξανακάνει εκ νέου.
5. Μην στηρίζεστε στις αυτόματες κοινοποιήσεις... αν κάτι δεν λειτουργεί, κάντε την κλασσική αντιγραφή/επικόλληση.
6. Για ευκολία, προτιμήστε να τα κάνετε όλα από υπολογιστή και όχι από κινητή συσκευή (tablet/κινητό). Δεν θα σας βοηθήσει και σε αυτό δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε και εμείς.
7. Αν δεν γνωρίζετε από πληροφορική πολλά, πείτε σε έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης σας να σας βοηθήσει.
8. Ο κύριος Αντωνιάδης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ. Επομένως παρακαλούμε πολύ μην ρωτάτε για αυτό. Θα ενημερώσει ο ίδιος. Όσο δεν αναφέρει τίποτα, η συμμετοχή είναι ενεργή.
Οι κανόνες μας έγιναν πιο αυστηροί, γιατί εχτές πήραμε την πρώτη μας "κρυάδα" με τις πρώτες χιλιάδες εγγραφές να συρρέουν. Από τη μία χαρήκαμε, από την άλλη τρομοκρατηθήκαμε γιατί πρέπει να δομήσουμε ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΣΩΣΤΑ.
Χωρίς τη δική σας βοήθεια, δεν γίνεται. Από εδώ και στο εξής οι διορθώσεις από εμάς καταργούνται.
Σεβόμαστε τον αγώνα και τις αγωνίες όλων, μήνες τώρα...
Παρακαλούμε σεβαστείτε τους δικούς μας. Να είστε ακριβείς και αυστηροί στη συμπλήρωση.
Επιστημονική Ομάδα Αντωνιάδη-Ποντίκα
Τζένη-Μαρία-Αθανασία-Γιάννης-Κώστας-Ρίνος

2 σχόλια:

  1. The World Health Organization (WHO) announced this Friday that it does not adhere to the obligation of vaccination against the coronavirus in any country, although it does defend the importance of immunization.

    Someone has smoothly changed the shoes 🥱😂 https://www.zyri.net/2021/08/13/who-opposes-coronavirus-vaccination-being-mandatory/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.zyri.net/2021/08/13/who-opposes-coronavirus-vaccination-being-mandatory/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »