Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Κάποιοι από τους Σύρους δολοφόνους των παιδιών της Γκούτα ζουν τώρα ως πρόσφυγες στην Ελλάδα και παίρνουν επίδομα Καλού Δολοφόνου από τον Εφιαλτάκη, και αν τους διατάξουν θα σκοτώσουν και πάλι

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Θα προσέξατε ότι το ίδιο νεκρό αγοράκι με το κόκκινο φανελάκι ο σκηνοθέτης το χρησιμοποίησε σε δύο διαφορετικές «πόζες» με διαφορετική κλήση του κεφαλιού.

Tις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Αυγούστου 2013 o Συριακός Αραβικός Στρατός βομβάρδιζε όπως κάθε ημέρα τις θέσεις των πρακτόρων της Δύσης στην Ανατολική Γκούτα, όταν οι πράκτορες άφησαν στην ατμόσφαιρα αέρια που περιείχαν τον ‎‎χημικό‎‎ παράγοντα ‎‎ «Σαρίν», τον οποίο παρήγαγαν σε γιάφκες στην Τουρκία. 

Ήταν η πιο φρικιαστική επιχείρηση των συνεργαζόμενων μυστικών Υπηρεσιών Γαλλίας, ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας με σκοπό να κατηγορηθεί η κυβέρνηση της Συρίας για τις επιθέσεις με χημικά κατά των πολιτών της , έτσι ώστε να πυροδοτήσουν παγκόσμια οργή και να ξεσηκώσουν την κοινή γνώμη υπέρ μιας ακόνη ανθρωπιστικής εισβολής. Αυτή τη φορά στη Συρία. 

Αμέσως κινητοποιηθήκαν οι φρηλάνς πράκτορες στην ενημέρωση, οι Γιατροί χωρίς κυλόττες και τα Λευκά Κράνη. 

Η σκηνοθετημένη απ΄το Χόλλυγουντ επίθεση έγινε ένα χρόνο και μία ημέρα μετά τη δήλωση του Ομπάμια‎‎στις 20 Αυγούστου 2012 που έθεσε τα χημικά ως την κόκκινη γραμμή : «Ήμασταν πολύ σαφείς στο καθεστώς Ασάντ, αλλά και σε άλλους παίκτες στο έδαφος, ότι η κόκκινη γραμμή για εμάς θα είναι όταν αρχίσουμε να βλέπουμε χημικά να χρησιμοποιούνται». Οπότε η Cia και το MI6 πέρασαν την Κόκκινη Γραμμή για λογαριασμό των αφεντικών τους. 

Οι «ειδικοί»,  όπως ο Βασιβλακόπουλος, ο Κνίτης του αγίου Βαλαντίου, ο Μαγιόρκα Ίνης διέγνωσαν ότι το Αυγουστιάτικο βράδυ της 20ης Αυγούστου ‎‎2013‎‎ ήταν μεν ζεστό αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης, ο αέρας είε δροσίσει και παρείχε τις ιδανικές ατμοσφαιρικές συνθήκες για μια ‎‎επίθεση‎‎ χημικών όπλων , καθώς ο αέρας δεν θερμαινόταν από το έδαφος. 

Οι Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες μέτρησαν 281 νεκρούς οι ‎‎ βρεττανικές‎‎ μυστικές υπηρεσίες τουλάχιστον 350‎‎, η Cia πιο κοντά στον ΕΟΔΥ μέτρησε ‎‎ 1.429 και οι μισθοφόροι που έλπιζαν σε κάποιο κατά κεφαλή μπόνους ανακοίνωσαν 1.729. 

Οι πράκτορες που φορούσαν Λευκά Κράνη ‎‎και οι Γιατροί χωρίς Καλτσοδέτες ανακοίνωσαν 3.600 ασθενείς με νευροτοξικά συμπτώματα στα 3 «νοσοκομεία» τους. 

Τα μέχρι σήμερα τα διαθέσιμα στοιχεία και οι μαρτυρίες των απλών πολιτών δείχνουν ότι πολλά παιδιά δολοφονήθηκαν από «επαναστάτες » και τα σώματά τους χρησιμοποιήθηκαν και κινηματογραφήθηκαν για να δείξουν ότι ο Άσσαντ σκοτώνει τα παιδιά.  ‎

Τότε τα σενάριο προσέκρουσε στον Πούτιν. 

Με τα χρόνια η Γκουτα απελευθερώθηκε και έφυγαν από εκεί 60000 «δημοκρατικοί» και πέρασαν στην Τουρκία και σιγά –σιγά τους έφεραν σε εμάς. 

 Μερικοί από αυτούς, ήταν οι δολοφόνοι των παιδιών για τις ανάγκες των γυρισμάτων. 

Οι ίδιοι, για τις ίδιες ανάγκες του Χόλλυγουντ, μπορεί να βάλουν φωτιές και να σκοτώσουν ξανά αν τους το ζητήσει το Αφεντικό. 

Στο μεταξύ πηγαίνουν στα ΑΤΜ και εισπράττουν το Μπόνους που τους δίνει ο Εφιαλτάκης κι οι φιλάνθρωποι ΝΔ-Ξεφτίλες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »