Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Ο Γελοίος Ξαναχτυπά..: «Εκτός Πραγματικότητας» Όσοι Λένε Πως τα Εμβόλια Έχουν Παρενέργειες

 

Νέες δηλώσεις έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης, καθώς είπε πως όποιοι υποστηρίζουν πως τα εμβόλια έχουν αρκετές παρενέργειες είναι «εκτός πραγματικότητας».

Συγκεκριμένα, συνέκρινε τις παρενέργειες της ινσουλίνης με τις παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό, λέγοντας πως με αυτό το σκεπτικό θα στερούσαμε και από τους διαβητικούς τη θεραπεία τους.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως έχουν κάνει «δισεκατομμύρια άνθρωποι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και οι παρενέργειες είναι ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών. Άρα αυτοί που εξακολουθούν να λένε τα ίδια που έλεγαν τον Ιανουάριο είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορεί όλη η κοινωνία να περιμένει αυτούς».

Πάντως σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance, η οποία καταγράφει τις παρενέργειες των εμβολίων, στην ΕΕ είχαν καταγραφεί μέχρι τις 19 Ιουνίου 15.472 θάνατοι και 1.509.266 βλάβες από παρενέργειες οι οποίες συνέχισαν την ραγδαία ανοδική πορεία τους με τα νέα δεδομένα έως τις 3 Ιουλίου 2021 να έχουν αυξηθεί σε 17.503 θανάτους και 1.687.527 βλάβες από παρενέργειες μετά από εμβολιασμό.

Ο υπουργός χαρακτήρισε και ως «ακατάλληλους» τους υγειονομικούς και τους εργαζομένους σε οίκους ευγηρίας που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

«Ένας άνθρωπος που εργάζεται σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων και αποφασίζει να μην εμβολιαστεί γιατί φοβάται, γιατί ο Μπιλ Γκέιτς θα του βάλει τσιπάκι κλπ, αλλά αντιλαμβάνεται ότι όντας ανεμβολίαστος αυξάνει την πιθανότητα να μεταφέρει τον ιό μέσα στη δομή, αυτός ο άνθρωπος έχει ρόλο; Πρέπει να παραμείνει στη δομή; (…) Αν αυτός προτιμάει τον εαυτό του από τη ζωή αυτών που φροντίζει πληροί τα κριτήρια να είναι σε αυτή τη δομή;», διερωτήθηκε αρχικά και συνέχισε τονίζοντας ανάμεσα σε άλλα:

«Είναι προφανές ότι ένας υγειονομικός ή εργαζόμενος σε δομή που αποφασίσει ότι δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο – αρά γνωρίζει πως θέτει σε κίνδυνο αυτόν που φροντίζει- προφανώς είναι ακατάλληλος να κάνει τη δουλειά. (…) Δεν είμαι ο αρμόδιος υπουργός για να πάρω αποφάσεις. Θέτω ένα λογικό ερώτημα».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »