Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

100+ ασθενείς πέθαναν μετά τη λήψη της πρώτης ή και της δεύτερης ένεσης του εμβολίου covid-19 σε ένα νοσοκομείο στην Ινδία

10 Μαΐου 2021 Δείτε το άρθρο στο Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/44ln [1]

Σε μια σοκαριστική περίπτωση περισσότεροι από 100 ασθενείς πέθαναν μετά τη λήψη της πρώτης ή και της δεύτερης ένεσης του εμβολίου COVID-19 σε ένα μόνο νοσοκομείο στην Ινδία.

Μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει έως και 100 ασθενείς μόνο στο Αστικό Νοσοκομείο του Ahmedabad μετά τη λήψη της πρώτης ή και της δεύτερης δόσης του εμβολίου COVID-19.

Τα περιστατικά αναφέρθηκαν από την πιο δημοφιλή ημερήσια εφημερίδα του Gujarat, στην γλώσσα Gujarati, Sandesh. Ωστόσο, η είδηση έχει αποσιωπηθεί πλήρως από τα κυρίαρχα εθνικά μέσα ενημέρωσης.

Από την άλλη πλευρά, την τελευταία εβδομάδα, δύο γιατροί από το Surat και ένας από το Ahmedabad, συνολικά τρεις γιατροί που είχαν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου, πέθαναν ένα ή δύο μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του παραρτήματος Gujarat του

Ινδικού Ιατρικού Συλλόγου, Chandresh Zardosh.

 

Εάν ένας φυσιολογικός ασθενής πεθάνει μετά τη λήψη της πρώτης δόσης, μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν αναπτύχθηκε ανοσία, αλλά τι γίνεται με εκείνους που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου και εξακολουθούν να πεθαίνουν ένα ή δύο μήνες αργότερα, αναρωτήθηκε ο Zardosh.

Ερωτηθείς σχετικά με την αιτία θανάτου μετά τον εμβολιασμό, ο Δρ. Zardosh δήλωσε: «Η ανοσία μπορεί να θεωρηθεί ως παράγοντας μετά την πρώτη δόση».

Αλλά αν η ανοσία δεν αναπτυχθεί στη δεύτερη δόση, ο μεταλλαγμένος ιός μπορεί να είναι πιο θανατηφόρος, ανάλογα με την ηλικία του ασθενούς. Και τα εμβόλια δεν φαίνεται να λειτουργούν σε αυτούς.

 

Πρέπει επίσης να ελεγχθούν διάφορα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που χρειάστηκε για να αρρωστήσει κάποιος, δήλωσε ο Zardosh.

Έναν ή δύο μήνες μετά τη λήψη των δύο εμβολίων, τρεις γιατροί πέθαναν από την COVID. Γιατί ;;;

Όπως ανέφερε το GreatGameIndia, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, έως και τον περασμένο μήνα, συνολικά 3.362 άνθρωποι φαίνεται να πέθαναν μετά τη λήψη των εμβολίων COVID στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό σημαίνει κατά μέσο όρο 30 άτομα κάθε μέρα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τέτοιος εθνικός μηχανισμός για την παρακολούθηση των θανάτων μετά τον εμβολιασμό στην Ινδία.

Δείτε το tweet εδώ: https://tinyl.io/44ll

 

Και εδώ : https://tinyl.io/44lm

Σύμφωνα με τον Ινδικό Ιατρικό Σύλλογο (IMA), 126 γιατροί έχουν πεθάνει στο δεύτερο κύμα COVID στην Ινδία μέχρι σήμερα. Και οι περισσότεροι από αυτούς, που ήταν εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της υγείας, είχαν εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του κορυφαίου οργανισμού μοντελοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου, το τρίτο κύμα της αιχμής COVID-19 θα οδηγήσει σε νοσηλεία και θα σκοτώσει το 60 έως 70% των ανθρώπων που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Το έγγραφο υποδηλώνει ότι στην αναζωπύρωση τόσο των νοσηλειών όσο και των θανάτων θα κυριαρχήσουν όσοι έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου, αποτελώντας περίπου το 60% και 70% του κύματος αντίστοιχα.

Πηγή: GreatGameIndia.com

Δικτυογραφία:

1.– 100+ Patients Die After Taking First or Second Shot of COVID-19 Vaccine in a Hospital in India

https://humansarefree.com/2021/05/100-patients-die-after-taking-covid-19-vaccine-in-india.html

thesecretrealtruth

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.