Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στις δοκιμές του άχρηστου και θανατηφόρου εμβολίου της «ΑστραΖενέκα» που αγόρασε ο ΜΡΑΒΟΚΟΥΛΙ με τα δικά μας λεφτά χωρίς καμιά άλλη έγκριση αλλά μόνο με την υπογραφή του.

Ένας από τους εθελοντές των εθνικών δοκιμών του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και της βρετανο-σουηδική φαρμακευτική εταιρεία «ΑστραΖενέκα», πέθανε στη Βραζιλία, «ως αποτέλεσμα επιπλοκών του COVID-19». 

Αυτό ανακοινώθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Παρακολούθησης της Υγείας της Βραζιλίας. Η κλινική δοκιμή του εμβολίου θα συνεχιστεί, παρά τον θάνατο του εθελοντή, προσέθεσε η Anvisa. 

 Ο 28χρονος εθελοντής συμμετείχε στην Τρίτη φάση των δοκιμών του εμβολίου στη Βραζιλία που γίνονται από το Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο. 

Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ έχει αγοράσει το εμβόλιο με τα δικά μας λεφτά χωρίς καμιά άλλη έγκριση αλλά μόνο με την υπογραφή του. «Η Ελλάδα θα λάβει την ποσόστωση εμβολίων κατά του κορωνοϊού που της αναλογεί με βάση τη συμφωνία προαγοράς που σύναψαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, εφόσον το υπό ανάπτυξη εμβόλιο περάσει επιτυχώς τις απαραίτητες δοκιμές. Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ τόνισε ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον πολλά υποσχόμενα εμβόλια κατά της Covid-19 που βρίσκονται σε φάση δοκιμών, και μίλησε για «λελογισμένη αισιοδοξία» που γεννά η επιστημονική πρόοδοη». «Θα ήθελα να πω σε όσους έσπευσαν να κατηγορήσουν άδικα τον Υπουργό ότι προανήγγειλε κάτι το οποίο δεν υπάρχει να δουν τα πραγματικά δεδομένα. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει ένα συμβόλαιο προαγοράς για ένα εμβόλιο το οποίο δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δουλέψει, αλλά είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ότι θα δουλέψει», είπε τον Αύγουστο ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ. 

Μην τα ξεχνάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »