Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Οι εχθροί του Τραμπ έχουν δίκιο: οι ξένοι θα εκλέξουν τον πρόεδρο της Αμερικής

© REUTERS / Kevin Lamarque

Υποστηρικτές του δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν στο Λας Βέγκας, Νεβάδα - RIA Novosti.

     

 Η προεδρική εκστρατεία των ΗΠΑ ακολουθεί την πορεία της. Το περιοδικό Vogue δημοσίευσε στο Instagram ότι "στην μόδα είναι η πολιτική" και ζήτησε την αγορά των εμπορικών προϊόντων που δημιουργήθηκαν από τους "19 πιο κορυφαίους σχεδιαστές μόδας της χώρας" προς υποστήριξη των Joe Biden και Kamala Harris. Στο τέλος της δημοσίευσης, η δημοσίευση συνειδητοποίησε ότι κάτι λείπει και υπενθύμισε την ανάγκη να έρθουν στις κάλπες.

Οι ξένοι αριθμοί επίσης δεν παραμερίζονται.

Η Σουηδική οικο-ακτιβίστρια Greta Thunberg, η οποία μεγάλωσε από πέρυσι, ήταν επίσης γνωστή για την εκστρατεία υπέρ του υποψηφίου από το Δημοκρατικό Κόμμα. Προτίμησε να χρησιμοποιήσει το Twitter ως εργαλείο της, εξωτερικεύοντας τη σκέψη της εκφραστικά: «Εννοώ… ξέρετε… καταραμένος! Απλώς οργανωθείτε και κάντε όλους να ψηφίσουν #Biden. "

Οι πραγματικοί επαγγελματίες που συνεργάζονται με το κορίτσι, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησαν  αποτελεσματικά το hashtag.

Άλλες διασημότητες ενήργησαν πιο διακριτικά - ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, πιο γνωστοί με τα ονόματα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ και τώρα ζουν στο Λος Άντζελες. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ηχογράφησαν ένα βίντεο που προτρέπει τους πολίτες των ΗΠΑ να έρθουν σε εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών.

Είναι αλήθεια ότι ο συντονισμός αποδείχθηκε βασικά όχι εκείνος που ήταν σαφώς αναμενόμενο. Η Meghan Markle έχει μιλήσει επανειλημμένα αρνητικά για τον Αμερικανό πρόεδρο στο παρελθόν. Ο Χάρι δεν είναι καθόλου πολίτης των ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, διατηρώντας τον τίτλο της δουκάδας, με την παράδοσή τους, το ζευγάρι παραβίασε τον βασικό κανόνα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σχετικά με τη μη συμμετοχή στην πολιτική, ειδικά ενός άλλου κράτους. Και στις τυπικά ουδέτερες διατυπώσεις της έκκλησής τους, μπορεί κανείς εύκολα να δει διαφανή υποστήριξη για τον ίδιο Joe Biden.

Έτσι, λόγω του

βίντεο, ο Χάρι και η Μέγκαν έγιναν στόχοι για τη δυσαρέσκεια του κοινού. Πρόσφατα, ο Τζέισον Σμιθ, ένα από τα Ρεπουμπλικανικά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, έστειλε επίσημη έκκληση στη Βρετανική Πρέσβειρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, Κάρεν Πιρς, στην οποία εξέφρασε ανησυχία για την παρέμβαση των συζύγων στις προεδρικές εκλογές.

Τα Βρετανικά ταμπλόιντ γράφουν ότι με την συμπεριφορά του ζευγαριού είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Επιπλέον, σύμφωνα με φήμες, ο Χάρι έχει ήδη κληθεί στο χαλί από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία σκοπεύει να τον εμποδίσει για ενέργειες που είναι απαράδεκτες για μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ταυτόχρονα, είναι σαφές ότι σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, ο εγγονός της γιαγιάς του δεν έκανε τίποτα εκτός του συνηθισμένου.

Στις τελευταίες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan υποστήριξε ανοιχτά τη Χίλαρι Κλίντον. Φυσικά, δεν ανήκει στη βασιλική οικογένεια, αλλά είναι πολύ πιο επίσημος από τον έκτο αριθμό στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Πράγματι, τα τελευταία δώδεκα χρόνια, έχει γίνει συνηθισμένο να προσελκύουν ξένους ηγέτες για να υποστηρίξουν τους δημοκρατικούς υποψηφίους. Πριν από δώδεκα και οκτώ χρόνια, όλη η προοδευτική ανθρωπότητα υποστήριξε ανοιχτά και ενεργά τον Μπαράκ Ομπάμα, τον πρώτο μαύρο στον Λευκό Οίκο. Η προπαγανδιστική υστερία των φιλελεύθερων του πλανήτη πριν από τέσσερα χρόνια για τη Χίλαρι Κλίντον, την πρώτη γυναίκα υποψήφια για το Oval Office, είναι φρέσκο στη μνήμη πολλών. Τυχόν σημαντικές κοινωνικοπολιτικές προσωπικότητες, πολιτιστικές προσωπικότητες και μόνο διασημότητες συμμετείχαν στην υπόθεση τότε, ανεξάρτητα από την ιθαγένεια και τον τόπο κατοικίας.

Έτσι, η τρέχουσα εκστρατεία υπέρ του Joe Biden συνεχίζει απλώς την καθιερωμένη πρακτική πολλών ετών.

Από αυτή την άποψη, οι ήδη κουρασμένες κατηγορίες εναντίον της Ρωσίας για παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές αρχίζουν να παίζουν με νέες πτυχές. Θεωρούνται συνήθως ως αντανάκλαση της συνήθειας εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών να αναμιγνύεται ανεπιθύμητα στις εκλογές σε άλλες χώρες.

Ωστόσο, ήταν οι Δημοκρατικοί που ξεκίνησαν αυτό το θέμα στην εσωτερική πολιτική και το υποστήριζαν συνεχώς. Είναι οι Δημοκρατικοί δυσαρεστημένοι με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί που έκαναν καθιερωμένη πρακτική εδώ και πολύ καιρό για τους αλλοδαπούς να επηρεάσουν την επιλογή του αρχηγού του Αμερικανικού κράτους.

Φυσικά, οι συγγραφείς αυτής της τεχνολογίας είναι πεπεισμένοι ότι δεν αποτελεί απειλή για την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεδομένου ότι οι αλλοδαποί στην προκειμένη περίπτωση ενεργούν ως εργαλείο που χρησιμοποιείται μόνο όσο το χρειάζονται οι Αμερικανοί διοργανωτές.

Το μόνο ενδιαφέρον πράγμα για αυτήν την πολιτική είναι ότι οποιοδήποτε εργαλείο εδώ μπορεί να στραφεί εναντίον του δημιουργού του, και το άνοιγμα του κουτιού της Pandora καθιστά πολύ δύσκολο να διατηρήσει το περιεχόμενό του υπό έλεγχο.

Η τρέχουσα εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών, από τη δική της εμπειρία που δοκιμάζει τις δυνατότητες της τεχνολογίας των «χρωματικών επαναστάσεων», είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού. Και σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και αλλοδαποί που θέλουν να επηρεάσουν πραγματικά την επιλογή του ιδιοκτήτη του Λευκού Οίκου μπορεί να τα καταφέρουν.

https://ria.ru/20201013/vybory-1579455405.html

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »