Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Αποκάλυψη βόμβα! Περιέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν;

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη που φαίνεται να τινάζει στον αέρα την προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν, προχώρησε η ανταποκρίτρια στον Λευκό Οίκο Chanel Rion του καναλιού One America News. Στο χθεσινό της Tweet, που τινάζει το Αμερικανικό πολιτικό σύστημα στον αέρα, έγραψε πως έχει δει το υλικό από τον σκληρό δίσκο του Χάντερ Μπαίντεν και περιέχει ναρκωτικά, ανήλικες «εμμονές» και οικονομικές συναλλαγές. Στο ίδιο Tweet τονίζει, ότι το υλικό από το λάπτοπ του παιδόφιλου και συνεργάτη της Χίλαρι Κλίντον, Άντονυ Γουίνερ, μπροστά σε αυτό του Χάντερ Μπάιντεν, μοιάζει ως… «φυσιολογικό», εννοώντας το, από άποψη διαστροφής.

Η οικογένεια Μπάιντεν και οι Εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης, έχουν να απολογηθούν για πολλά, καταλήγει η Chanel Rion.

Ίσως, στο «ανήλικο» υλικό που περιέχεται, να αναφέρθηκε ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή War Room, έκανε λόγο για ευαίσθητο υλικό που βρέθηκε στο σκληρό δίσκο του λάπτοπ και σίγουρα αυτό το υλικό, έχει καταλήξει και στα χέρια της Κινεζικής κυβέρνησης. «Όλα όσα έχουμε στην κατοχή μας, περιέχουν 1000, ίσως και περισσότερες φωτογραφίες, που είναι ιδιαίτερα, ιδιαίτερα ακατάλληλες έως παράνομες», είπε ο Τζουλιάνι.

Μόνο ένα κομμάτι του υλικού έχει αποκαλυφθεί στον Τύπο μέχρι στιγμής, οπότε, όπως όλα δείχνουν, μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη περιμένει το Δημοκρατικό Κόμμα.

Εάν όντως υπάρχει υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσα στο λάπτοπ, τότε και το FBI έχει να δώσει πολλές εξηγήσεις στον Αμερικανικό λαό, διότι είχε το υλικό στην κατοχή του εδώ και χρόνια και το απέκρυπτε!

Είναι σίγουρο, πως η ανταποκρίτρια του Λευκού Οίκου, δε θα τολμούσε επαγγελματικά και ποινικά, να εκστομίσει ή να υπονοήσει κάτι τέτοιο, εάν πράγματι δεν υπήρχε υλικό μέσα στο λάπτοπ του Μπάιντεν, που να προκαλούσε πραγματική αποστροφή και σοκ!

Οι επόμενες ώρες και μέρες, αναμένεται να είναι συγκλονιστικές στην κούρσα για την Προεδρία και στο πολιτικό σύστημα της Υπερδύναμης!

Πηγή: Infowars

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »