Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

O κόσμος δεν σώθηκε με το Μένετε σπίτι..Έγινε πιο ψεύτικος και υποταγμένος…

Σε προηγούμενο αρθρο σας τόνιζα ότι το σχέδιο Κορωνοιός μπάζει από παντού..Βέβαια σε αυτό πάτησαν όλα τα υποταγμένα υπαλληλάκια του πολιτικού μας συστήματος που εκτελουν εντολές Φτωχοποίησης και ελέγχου των Ελλήνων..

Ο Κορωνοιός ήταν το όχημα του φόβου για να υφαρπάξουν κάθε θεμελιώδες Δημοκρατικό μας δικαίωμα που πέτυχαν με την καραντίνα και να ακινητοποιήσουν την Οικονομία. Όλα τα στοιχεία σχεδόν παντού αναφέρουν ότι το 90 με 95% των θανάτων που κατεγράφησαν ως Κορωνοιός πέθαναν από σοβαρό υποκείμενο νόσημα..Κάποια Νοσοκομεία έπαιρναν και Bonus για πιστοποιήσεις θανάτων..

Οι επιδημιολόγοι που ήταν στα pay roll των Φαρμακευτικών εταιρειών τρομοκράτησαν τους πολίτες και έβαλαν τα πλαίσια κίνησης και λειτουργίας στη “κανονικότητα” των Νεοταξιτών..Αποδείχθηκε ότι ήταν
προπαγάνδα φόβου για να επιβάλουν μέτρα παράλογα και να φανούν προστατευτικά για την ζωή μας..Οι αποκαλύψεις του παρανοϊκού τους σχεδίου δεν έχουν ξεσηκώσει τους πολίτες που παράλληλα δέχθηκαν και την Οικονομική καταστροφή τους.Οι πολίτες χειραγωγήθηκαν και έγιναν πιόνια όλων αυτών που εφάρμοσαν αυτές τις εγκληματικές πρακτικές με σχέδιο.

Συμπερασματικά καταλήγουμε ότι με το Μένετε σπίτι μείνετε ασφαλείς ο κόσμος έγινε πιο ΨΕΥΤΙΚΟΣ…έγινε πιο ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ έγινε ΑΦΡΑΓΚΟΣ και ΑΝΕΡΓΟΣ ..έγινε το θύμα .. Όσοι αναπνέουν είναι τα υποψήφια θύματα για να περάσουν στην επόμενη φάση πλήρους ελέγχου.
Η αντικατάσταση πληθυσμού με λαθροεισβολείς συνεχίζεται και το μοίρασμα του Αιγαίου με τον ορυκτό μας πλούτο είναι στο τραπέζι με τη στρατιωτική εμπλοκή που ετοιμάζουν οι Προδότες που κυβερνούν με την Τουρκία..Σόρος και Νεοταξίτες μας φέρνουν σε συμφωνημένο πολεμικό επεισόδιο το οποίο στη συνέχεια θα ξεφύγει γιατί η Αλεπού Τουρκία δεν χορταίνει…

Οι Προδοτικές Κυβερνήσεις δεν επέκτειναν στα 12 μίλια τα θαλάσσια σύνορα μας χρόνια τώρα  όπως ορίζει  το Διεθνές Δίκαιο της Θαλάσσης.Οι Τούρκοι ετοιμάζονται έβγαλαν και χάρτες και θα τρυπήσουν 6 μίλια από Κρήτη Κάρπαθο Ρόδο κλπ..

Την ίδια ώρα ΤΡΩΝΕ τον αγλέουρα ..Χλαμπακώνουν και μοιράζουν το Δημόσιο χρήμα και διαλύουν την Οικονομία και Τουρισμό.Οι φαρμακευτικές εταιρείες χρηματοδοτούν τους εδώ Λοιμωξιολόγους όπως Τσιόρδα και Σύψα που είναι τα στελέχη του Μητσοτάκη.Ετσι σβήνουν όποια επιχείρηση τόλμησε να ανοίξει με τα Αντισυνταγματικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα και στερούν να έχουν έσοδα όλες οι επιχειρήσεις που έμειναν όρθιες από το σχέδιο Κορωνοίός..
Εργατοπατέρες και συνδικαλιστές αντί να ξεσηκώσουν το κόσμο συναλλάσσονται με το παρακλάδι του Σόρος της Χίλαρυ και των οπαδών της μείωσης πληθυσμού Bill Gates κ.α .Το παρακλάδι είναι αυτό το πολιτικό μας σύστημα με τη Κυβέρνηση του Κούλη που πνίγει την Οικονομία με πρόφαση τον ανύπαρκτο στατιστικά covid 19.
Θα έπρεπε να είμασταν στους δρόμους για επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς τα πρωτόκολλα της διάλυσης της Οικονομίας …και της Φτωχοποίησης μας..

Την ίδια ώρα μοιράζουν ακόμη 32 εκατομμύρια μέσω φιλικής διαφημιστικής του Μαξίμου στα Μέσα εξαπάτησης.Ο ανιψιός του Κούλη με γραμμή στον ΕΟΤ χρηματοδοτούν με απ ευθείας ανάθεση.Διοίκηση  και εργαζόμενοι στον Οργανισμό τραβάνε τα μαλλιά τους ..Μάλιστα εξέδωσαν  ανακοίνωση για την παράνομη ανάθεση και τρεις που δεν υπέγραψαν προτίθενται να παραιτηθούν..Κι άλλο σκάνδαλο από τη Κυβέρνηση Κούλη..Απο ΕΟΤ ακόμη 32 εκ ευρώ για διαφήμιση!!!

Την ίδια ώρα ετοιμάζονται να μοιράσουν τα 32 Δις του Ταμείου αλληλεγγύης στα “δικά” τους παιδιά και εργολάβους βάζοντας στη διαχείριση του πακέτου που θα χρεώσουν στους Ελληνες πολίτες.Τα άτομα που είναι στη Διαχείριση του πακέτου είναι ο Σωτήρης Τσιόρδας στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη που “αγόρασε”  τα εμβόλια για τον H1N1 και τα  χρεώθηκε ο Ελληνας. Στη συνέχεια  τα πέταξαν σε χωματερή. Μαζί  με το Μασόνι Τσιόρδα ο  Γιώργος Γεραπετρίτης , ο Ακης Σκέρτσος και ο ανιψιός του Κούλη Γρηγόρης Δημητριάδης Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργικού Γραφείου και άλλα έμπιστα πρόσωπα του Μαξίμου..
Αγοράζουν Γερμανικές ανεμογεννήτριες  Πουλάνε ΔΕΗ ,Πουλάνε το 80% των Υδάτινων πόρων .Μοιράζουν σε εργολάβους πακτωλό εκατομμυρίων κ.α
Τρώνε εκτελουν τους Ελληνες Πουλάνε τη Χώρα και συνεχίζουν να βρίσκονται στις καρέκλες της εξουσίας σε βάρος των Πολιτών.
Πόσο θα μείνουμε υποταγμένοι από αυτά τα Παρανοϊκά Ναζίδια ??

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »