Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Έγινα φεμινίστρια; | Αντιδρώ στα σχόλια μίσους | Agathi Christiana

Μετά το βίντεο μου με τίτλο "Γιατί δεν είμαι φεμινίστρια" ξέσπασε μια θύελλα μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί συμφώνησαν μαζί μου ενώ κάποιοι άλλοι διαφώνησαν. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα σωστά; Ένα υγιές πολίτευμα προϋποθέτει τη διαφωνία για να φτάσει στην αλήθεια, ειδάλλως θα ζούσαμε σε κλειστόμυαλες και οπισθοδρομικές κοινωνίες γεμάτες στερεότυπα. Όπα..μήπως τελικά ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία; Η ελευθερία έκφρασης πλέον θεωρείται αγαθό προς εξαφάνιση... Το μαζικό μίσος που ακολουθεί εκείνον που θα πάει κόντρα στο κύμα είναι δύσκολα διαχειρίσιμο ακόμη και για τον πιο δυναμικό άνθρωπο που ίσως να έχει κι εκείνος όπως εγώ το σλόγκαν "Δεν είμαι το θύμα". Παρόλα αυτά να μαι. Ακόμη ένα βίντεο σχετικά με το ζήτημα; Γιατί; Επειδή πολλά από όσα είπα διαστρεβλώθηκαν εσκεμμένα ή μη... κι επειδή ήθελα να δείτε αν άλλαξα γνώμη για το ζήτημα και πως αντιμετωπίζω τα σχόλια-μηνύματα μίσους!

Απολαύστε... Υ.Γ: Τα καλύτερα και πιο αστεία σχόλια μίσους θα τα ακούσετε προς το τέλος του βίντεο. #φεμινισμός #μίσος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »