Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Η γαλλική κυβέρνηση σκληραίνει τη στάση της απέναντι στις διαδηλώσεις

Την αυστηροποίηση του νόμου για τις διαδηλώσεις εξετάζει η γαλλική κυβέρνηση, την ώρα που βγάζει την αστυνομία στους δρόμους για ακόμη μια φορά, καθώς τα «κίτρινα γιλέκα» ετοιμάζονται να διαδηλώσουν για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο.

Νομοθεσία για αυστηρότερες κυρώσεις για τις διαδηλώσεις σχεδιάζει να εισάγει η Γαλλία, μετά από εβδομάδες γενικευμένου κλίματος διαμαρτυρίας που επικρατεί στη χώρα, εν μέσω των διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων».

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εντουάρντ Φιλίπ, ανέφερε χθες ότι η Γαλλία σκληραίνει τη στάση της απέναντι στις διαδηλώσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Reuters.

«Πρέπει να διατηρήσουμε το δικαίωμα να διαδηλώνουμε στη Γαλλία και
πρέπει να επιβάλλουμε κυρώσεις σε όποιον σπάει τον νόμο. Για αυτό και η κυβέρνηση τίθεται υπέρ υτου νόμου για κυρώσεις σε όποιον δεν σέβεται αυτήν την υποχρέωση να κηρύττουν τις διαδηλώσεις, αυτοί που παίρνουν μέρος σε αδήλωτες διαδηλώσεις, εκείνοι που φτάνουν στις διαδηλώσεις με μπαλακλάβα», είπε ο ίδιος μιλώντας στο TF1.

Παράλληλα, όπως είπε ο Γάλλος πρωθυπουργός, οι γαλλικές Αρχές αποφάσισαν να αυξήσουν τον αριθμό των αστυνομικών που θα βρίσκονται επί ποδός στη διάρκεια της ένατης διαδήλωσης των «κίτρινων γιλέκων» στις 12 Ιανουαρίου, κινητοποιώντας συγκεκριμένα 80.000 αστυνομικούς σε ολόκληρη τη χώρα. Οι 5.000 εξ αυτών θα αναλάβουν δράση στο Παρίσι.

Το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» βρίσκεται από τα μέσα Νοεμβρίου στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στην αύξηση στην τιμή των καυσίμων.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »