Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Aντιμοναρχικοί «αριστεροί» κ.λπ. όλοι τους λατρέβουν τον …Κάρολο

Μπορεί να εξηγήσει κάποιος γιατί όλοι αυτοί οι αντιμοναρχικοί, αριστεροί και δημοκράτες που ανατριχιάζουν στο άκουσμα του ονόματος του Κωνσταντίνου… στάζουν μέλι για όλους τους Άγγλους «γαλαζοαίματους»;

Εκείνοι οι «αντιφασίστες»; Εκείνοι οι αναρχικοί …γιατί δεν έκαψαν τα Εξάρχεια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη ενός κλόουν Πρίγκηπα (!) στην Δημοκρατική Ελλάδα; Πως γίνεται ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να αναγνωρίζουν και να είναι θετικοί απέναντι στον θεσμό της Βασιλείας στη Βρετανία, να λατρεύουν την Ελισάβετ, τον Κάρολο, τον Πρίγκηπα Χάρι… και να μας τους διαφημίζουν ακατάπαυστα;

Αν έχουμε στο μυαλό μας ότι όλοι αυτοί οι «αυθόρμητοι» Δημοσιογράφοι, οι «αυθόρμητοι επαναστάτες» και οι πολιτικοί …έχουν ακριβώς τους ίδιους εχθρούς και τους ίδιους φίλους με τους Rothschild… τότε δεν χρειάζεται να απορούμε.

Ακόμα και εντός των Στοών… οι συγκεκριμένοι γαλαζοαίματοι …βρίσκονται πολύ ψηλά στην ιεραρχία.

Χωρίς να
ψάξουμε πολύ… βρίσκουμε ότι ένας από τους πιο ισχυρούς Rothschild …είναι σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων της Βασίλισσας, η οποία τον έχρισε Ιππότη, όμως σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον ιππότη ίδιο να χτυπάει στο στήθος τον Πρίγκηπα Κάρολο, κάτι που δείχνει ότι ο βασιλιάς είναι άλλος από αυτόν που φαίνεται. Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον Κάρολο να βραβεύει τον Jacob Rothschild για τις «φιλανθρωπίες» του.


Πέρσι το καλοκαίρι ο Κάρολος έφτασε στην Κέρκυρα επάνω στο γιοτ της Αγγελοπούλου αξίας 54 εκατομμυρίων ευρώ. Και ποιος τον φιλοξένησε στην Ελλάδα …μακριά από τα βλέμματα των φτωχών; Μα φυσικά ο Jacob Rothschild, που διαθέτει έπαυλη και στην Κέρκυρα.


Γι’ αυτό δεν θα ακούσουμε ποτέ κι από κανέναν να επιτίθεται, να ειρωνεύεται ή να γελοιοποιεί οποιονδήποτε Μονάρχη, Βασιλιά, Δικτάτορα ή ψυχασθενή πολιτικό… εφόσον αυτός υπηρετεί τα συμφέροντα της Αυτοκρατορίας των Rothschild.


Όποιος δεν τους υπηρετεί… τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες.


Και η Βασιλική Οικογένεια της Ελλάδας… δεν υπηρέτησε τους Rothschild με το πάθος που το έκανε η Βενιζελική Συμμορία, θυσιάζοντας στο όνομα των ξένων συμφερόντων πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες.


Από την εποχή του Όθωνα ακόμα… οι «σύμμαχοί» μας δεν έχαναν ευκαιρία να δολοφονούν Έλληνες πολίτες, για να βάλουν τον Βασιλιά στον σωστό δρόμο. Ενώ με την εμπλοκή των Βασιλικών στην Μικρασιατική Εκστρατεία που χάλασε τα σχέδια των αφεντικών για τα Πετρέλαια της Μοσούλης… ξεκίνησε πρακτικά η αντίστροφη μέτρηση για την αποβολή τους και την κατάργηση της Βασιλείας από την Ελλάδα… κάτι που φυσικά το αποφάσισαν οι ξένοι και μας έπεισαν ότι εμείς το πετύχαμε… όπως πετύχαμε να εκλέξουμε τα «Λεφτά Υπάρχουν» και τον «Σκίζουμε το Μνημόνιο». Με θαυμαστή συνέπεια εκλέγουμε ακριβώς αυτούς που βολεύουν τα ξένα συμφέροντα.





http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/112620/psomi--elia-kai-kotso-vasilia
Πηγή: newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/search?search=%CE%A0%CE%A1%CE%99%CE%93%CE%9A%CE%99%CE%A0%CE%91%CE%A3+%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%99
Πηγή: newsbomb.gr

https://www.efsyn.gr/arthro/ta-glypta-toy-parthenona-sto-menoy-paylopoyloy
Πηγή: efsyn.gr


Ο πατέρας της βασίλησας Ελισάβετ, Βασιλιάς Γεώργιος ο ΣΤ’ ήταν μασόνος.


Ο Δούκας του Κέντ και αδερφός της Βασίλησας Ελισάβετ, Πρίγκιπας Εδουάρδος με τη μασονική ποδιά

https://www.elrothschild.com/
Πηγή: elrothschild.com

https://www.therichest.com/celebnetworth/celebrity-business/men/sir-evelyn-de-rothschild-net-worth/
Πηγή: therichest.com





https://www.express.co.uk/news/royal/836307/Prince-Charles-Camilla-Parker-Bowles-holiday-superyacht-Greece-CorfuΠηγή: express.co.uk

https://www.protothema.gr/politics/article/248392/h-gianna-aggelopoyloy-paraiteitai-apo-ton-mistho-toy-presbh/
Πηγή: protothema.gr

http://www.istorikathemata.com/2011/12/blog-post_07.html
Πηγή: istorikathemata.com

aznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »