Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

To αποτέλεσμα του νατοϊκού πολέμου στο Αφγανιστάν: Αύξηση της παραγωγής οπίου!

Ο George Orwell είχε γράψει ότι «ο πόλεμος εναντίον μιας ξένης χώρας γίνεται μόνο όταν οι κερδοσκόποι πιστεύουν ότι θα επωφεληθούν από αυτόν».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τελευταίας έρευνας του ΟΗΕ, οι περιοχές που καλλιεργείται όπιο στο Αφγανιστάν αυξήθηκαν τα τελευταία 2 έτη από 201.000 εκτάρια σε 328.000 εκτάρια. Τουτέστιν η ανάπτυξη της παραγωγής οπίου στο Αφγανιστάν μπορεί να απλουστευθεί με την φράση: Όσα περισσότερα χρόνια παραμένουν στο Αφγανιστάν τα νατοϊκά στρατεύματα, τόσο περισσότερο όπιο παράγεται εκεί.

Και για να είμαστε πραγματιστές: Ο υποτιθέμενος πόλεμος εναντίον των Ταλιμπάν που διαρκεί εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα τον πλουτισμό των εμπόρων ναρκωτικών και τον δηλητηριασμό με τα παράγωγα του οπίου των κοινωνιών της Δύσης.

Η στρατιωτική κατάσταση μετά από 17 χρόνια πολέμου του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν έχει ως
αποτέλεσμα τον έλεγχο ενός μεγάλου τμήματος της χώρας αυτής από τους Ταλιμπάν, τους πρώην (;) δηλαδή συμμάχους της Δύσης, το δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Ο χάρτης δείχνει την κατάσταση με ημερομηνία 15 Απριλίου (με πράσινο οι περιοχές που ελέγχουν οι ισλαμοσυμμορίτες).

Τα στατιστικά στοιχεία του ΟΗΕ για την καλλιέργεια οπίου στο Αφγανιστάν είναι καθηλωτικά. Μετά την εισβολή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στις 7 Οκτωβρίου 2001 οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις από 7.600 αυξήθηκαν σε 136.000 εκτάρια το έτος 2004. Το 2012 το Αφγανιστάν διέθετε 154.000 καλλιεργήσιμων εκταρίων παπαρούνας, το 2016 διέθετε 201.000 εκτάρια. Σήμερα αυτά τα εκτάρια ανέρχονται σε 328.000, κάτι που ισοδυναμεί με παραγωγή περίπου 15.000 τόνων οπίου που διατίθενται στην παράνομη αγορά.

Είναι προφανές, εξ άλλου το ίδιο είχε γίνει και στον πόλεμο του Βιετνάμ, ότι οι αμερικανικές και νατοϊκές Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν καταλάβει το Αφγανιστάν για να εξοντώσουν δήθεν την ισλαμική τρομοκρατία συνεργάζονται με αυτόχθονες καλλιεργητές οπίου και βοηθούν στην διακίνηση και εμπορία αυτού του ναρκωτικού που αποφέρει τεράστια κέρδη. Να υπενθυμίσουμε ότι το κέρδος από την καλλιέργεια έως τον τελικό χρήστη αυξάνεται κατά 10.000%.

Η αμερικανονατοϊκή εξαγωγή «δημοκρατίας» στο Αφγανιστάν και η «καταπολέμηση» της τρομοκρατίας των Ταλιμπάν τελικά ωφελεί πλην των σιωνιστών κερδοσκόπων και τους εμπόρους ναρκωτικών, τους μεσάζοντες από τις αμερικανικές και νατοϊκές Ένοπλες Δυνάμεις και τους τραπεζίτες του Λονδίνου και της Wall Street, στα θησαυροφυλάκια των οποίων φυλάσσονται και επενδύονται τα ναρκοδολάρια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ