Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Συλλαλητήριο για Μακεδονία και Μνημόνια στις 13 Μαΐου στο Σύνταγμα

Πανεθνικό Συλλαλητήριο με Σύνθημα «Η Ελλάδα ΔΕΝ αιχμαλωτίζεται!» θα διεξαχθεί Κυριακή 13 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής διοργάνωσης του Συλλαλητηρίου ''ηρθε η ώρα ο λαός μας να ξεσηκωθεί απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας, την παύση κάθε ανιστόρητης διαπραγμάτευσης που αφορά το συμφωνημένο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας με στόχο το διαμελισμό της πατρίδας μας, την αποκατάσταση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που αλλοιώθηκε για να περάσουν παράνομα μνημόνια και να μετατρέψουν πραξικοπηματικά το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος (5/7/2015) που αποτελεί υπέρτατο νόμο, εκχωρώντας εγκληματικά την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, παραβιάζοντας και καταπατωντας το Συνταγμα, εξαθλιώνοντάς τη χώρα μας οικονομικά και
αφήνοντάς την εκτεθειμένη στο πλιάτσικο που επιχειρούν δανειστές και εχθρικά προσκείμενοι «γείτονες» , υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2099''.



Την πρωτοβουλία παίρνει η νεοσύστατη πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ , αποτελείται από ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, αθλητές, ομογενεις, στρατιωτικούς, διπλωμάτες, δημάρχους, εργάτες του μόχθου, ακτιβιστές, δημοσιογράφους , νομικούς, γιατρούς, ομογενείς , εκπροσώπους Πολιτιστικων Ενώσεων , Παμμακεδονικών , Παμπελοποννησιακών , Πανθεσσαλικων , Παγκυπριακών ,Αγροτικών Ενώσεων, Συλλογους Γυναικών, Εκπροσωπους ΑΜΕΑ, , ευπαθών ομάδων , συνταξιούχων ,πολυτέκνων, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων, με στόχο αποκλειστικό τη συσπείρωση των Ελλήνων πατριωτών του Ελλαδικού χώρου και του εξωτερικού και Φιλελλήνων του εξωτερικού, που ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ως Ελεύθερη Δημοκρατική και Ανεξάρτητη με τους Έλληνες να ξαναγίνονται πολίτες και όχι μόνο εκλογείς που θα αποφασίζουν, θα συμμετέχουν, θα ελέγχουν, θα κατευθύνουν το μέλλον και τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους!

Προχθες θρήνησε το Πανελλήνιο τον πρωτο νεκρό του Ελληνοτουρκικού πολέμου, σκοτώθηκε μετά από αναχαίτιση ο ήρωας Σμηναγός Γιωργος Μπαλταδώρος! Οι Έλληνες πολίτες ευχαριστούμε και εμπιστευόμαστε ολόψυχα τις ΕΔ του τόπου αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει αποφασιστικά ο λαός , η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ:

ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ούτε θα επιτρέψουμε να ξαναχυθεί άδικα Ελληνικό αίμα εξαιτίας άθλιων πολιτικών σκοπιμοτήτων ή να χαθεί έστω και μια σπιθαμή Ελληνικού εδάφους!!!!

Αναγνωρίζουμε ως σύμβολο μόνο την Ελληνική σημαία και με αυτή στα χέρια και ριζωμένη στις καρδιές μας, μπαίνουμε μπροστά στον ΑΓΩΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!!

Ήδη η εκδήλωση έχει αρχίσει να προωθείται παντού και είμαστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει ακόμα μία φορά την απάντησή του, με μια δυναμική κινητοποίηση!

ΠΗΓΗ


Σχόλιο από The Secret Real Truth: Θέση του ιστολογίου ως ακομμάτιστο και ακηδεμόνευτο είναι να προωθούντε πατριωτικές κινήσεις. Το αν είναι κάτι κακό η αρνητικό από πίσω θα φανεί.. Το θέμα είναι όλοι οι Έλληνες να είμαστε μια γροθία. Όποιος εκμεταλλευτεί αυτό απλά δεν έχει θέση στην χώρα μας

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Στημενα απο συριζα τα συλαλητηρια.πολυς θορυβος για το τιποτα.στα προπυλσια ηταν οι μπαχαλακηδες.ηθελαν να κανουν πορεια αντιφασιστικη κρατωντας ροπαλα και στο συνταγμα η συριζαια μπικακου να καταριεται την ωρα κσι την στιγμη που βρεθηκε εκει.ουτε παμμακεδονικες ενωσεις ουτε συλογοι.φιασκο του συριζα για τις εντυπωσεις.αν δεν χυθει αιμα την πατριδα δεν την παιρνουμε πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ