Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κλίντσεβιτς εξήγησε γιατί οι ΗΠΑ απομάκρυναν τους ηγέτες του ISIS * από τη Συρία

© Sputnik / Kamel Saqr
Η κατάσταση στο Ντέιρ αλ -Ζορ. Φωτογραφία αρχείου

Μόσχα, 8 Σεπτεμβρίου - RIA Novosti.

Η απομάκρυνση των πολεμαρχών του 'Ισλαμικό Κράτος' με Αμερικάνικα ελικόπτερα από την Deir ez-Zor της Συρίας πραγματοποιήθηκε με πιθανότητα σχεδόν 100% , επομένως οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να βλέπουν την ύπαρξή τους στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία, πιστεύει ο πρώτος Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την άμυνα και την ασφάλεια, ο Franz Klincevich.

Η στρατιωτική διπλωματική πηγή δήλωσε στο RIA Novosti νωρίτερα ότι τον Αύγουστο η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ από την περιοχή Deir ez Zor απομάκρυνε περισσότερους από 20 πολέμαρχους και ικανούς μαχητές του ISIS στα βόρεια της Συρίας. Ο συνομιλητής του οργανισμού σημείωσε ότι η απομάκρυνση του Αυγούστου δεν ήταν η πρώτη. Ο
εκπρόσωπος του συνασπισμού με επικεφαλής τις ΗΠΑ, με τη σειρά του, δήλωσε στο RIA Novosti ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Ανεξάρτητα από το πώς προσπάθησαν να αντικρούσουν τις εκθέσεις σχετικά με την απομάκρυνση περισσότερων από 20 πολεμάρχων των μαχητών από την περιοχή της πόλης Deir-ez-Zor στην έδρα του λεγόμενου αντιτρομοκρατικού συνασπισμού, όλη η μακρά εμπειρία των Αμερικανικών δράσεων , συμπεριλαμβανομένου του Αφγανιστάν, μας πείθει ότι όλα αυτά συμβαίνουν σχεδόν με πιθανότητα 100%. Ως άτομο που πέρασε αυτόν τον πόλεμο, μπορώ να πω ότι ένιωθα την άμεση συμμετοχή των Αμερικανών στην πλευρά των Μουτζαχεντίν μόνιμα. Έγραψε ο Κλίντσεβιτς στη σελίδα του στο Facebook

Κατά τη γνώμη του, δεν υπάρχει ανάγκη για ιστορικές εξαιρέσεις. Σύμφωνα με τον γερουσιαστή, οι διαδρομές για τους μαχητές 'έγιναν όπως με τους πολιορκημένους από τους συμμάχους στην Raqqa της Συρίας', για τους οποίους έγραψε ο παγκόσμιος τύπος, αυτή είναι η εκδήλωση της ίδιας τάσης.

'Φυσικά, το Deir ez Zor δεν είναι Raqqa. Εδώ δεν θα είναι δυνατή η εξαφάνιση εκατοντάδων μαχητών. Το θέμα όμω δεν είναι στον αριθμό των μαχητών Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να βλέπουν το νόημα της ύπαρξής τους στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία, και αυτό, για να το θέσουμε ήπια, δεν προκαλεί αισιοδοξία ', κατέληξε ο γερουσιαστής.

* Η τρομοκρατική οργάνωση απαγόρευσε στη Ρωσία.

Η εξέλιξη της κατάστασης - στο ειδικό έργο RIA Novosti 'Ο πόλεμος στη Συρία [1]» >>


References
↑ Война в Сирии
( http://ria.ru/syria/ )


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ