Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Deir Ezzor : Έσπασε η πολιορκία..μπήκαν στην αποκλεισμένη πόλη τα πρώτα καμιόνια με τρόφιμα.

Φωτο από τα χθεσινά πανηγύρια για άρση πολιορκίας

Άνοιξε ο δρόμος Δαμασκός- Ντέιρ Έζζορ.

Πριν από λίγο σύμφωνα με τοπικά μέσα τα πρώτα καμιόνια που μεταφέρουν τρόφιμα στους αποκλειμσένους κατοίκους της Deir al-Zur εισήλθαν στην πόλη !!
Μεταφέρουν (κοτόπουλα, πατάτες, ζάχαρη, κονσέρβες, ρύζι, λαχανικά, φρούτα).Θ΄ακολουθήσουν αλλαλοδιαδοχικές μεταφορές και παραδόσεις ώστε να καλυφθεί πληρως η αγορά.

Η εξέλιξη αυτή επέρχεται καθώς σύμφωνα και με την κρατική συριακή τηλεόραση αλλά και τον OSDH άνοιξε σήμερα μετά από 3 χρόνια ο αυτοκινητόδρομος Δαμασκός-Παλμύρα-Ντέιρ Έζζορ.

Παράλληλα από την άλλη πλευρά, το Υπουργείο Ηλεκτρικής Ενέργειας άρχισε να
διοχετεύει σε όλα τα τεχνικά στελέχη του τα απαραίτητα εφόδια και τον εξοπλισμό για την λειτουργία, συντήρηση αποκατάσταση των τεχνικών εγκαταστάσεων εν όψει της είσοδου τους στη Deir Al-Azur ώστε να επιτευχθεί η τάχιστη αποκατάσταση του υπάρχοντος δικτύου και υποδομής ηλεκτρισμού.

O OHE εκτιμά ότι πάνω από 90.000 άτομα έχουν παγιδευθεί από την ISIS στα φιλοκυβερνητικά καρτιέ ενώ ο OSDH μιλάει για 150.000 και υπολογίζει σε 10.000 αυτούς που ζουν υπό καθεστώς ISIS.Περί τους 7.000 σύριους στρατιώτες είναι επίσης παγιδευμένοι εδώ και 3 χρόνια.

dimpenews.com

το είδα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ