ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Το σύμπαν συμπαραστέκεται στην Ηριάννα...

Η Ηριάννα Β.Λ που τα λαμόγια της δημοσιογραφίας αρνούνται να μας αποκαλύψουν το επώνυμό της για κάποιον ύποπτο λόγο... λέγεται Βασιλειάδη Λιναρδάκη και το όνομά της υπάρχει σε ένα ξεχασμένο άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ.


Πηγή: ethnos.gr
Κάποιοι την συνδέουν και τη θεωρούν αδερφή Υφυπουργού του ΣΥΡΙΖΑ (Γιώργου Βασιλειάδη) κάτι που δεν μπόρεσα να επαληθεύσω προς το παρόν.

Αλλά στις 24 Απριλίου του 2017 συμμετείχε και
σε εκδήλωση που χρηματοδοτούσε το «αντιεξουσιαστικό» Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Πηγή: ikariaki.gr

Το σύμπαν συμπαραστέκεται στην Ηριάννα... Από τους καναλάρχες-εφοπλιστές. τους εκατομμυριούχους δημοσιογράφους, τους εκατομμυριούχους εκδότες μέχρι τους «αυθόρμητους» μπαχαλάκηδες του Soros...

Ακούς από τους φιλελέδες του εφοπλιστή του ΣΚΑΪ να διαφημίζουν τον τόπο και την ώρα της επόμενης συγκέντρωσης των μπαχαλάκηδων κάτι που δεν θα έκαναν φυσικά αν αφορούσε για παράδειγμα μία συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη.


Πηγή: news.in.gr

Όλοι μα όλοι... θέλουν την Ηριάννα ελεύθερη. Στις 24 Απριλίου ήταν ελεύθερη κι έβγαζε λόγους! Το σκηνικό θυμίζει την υπόθεση του Ρωμανού των Βορείων Προαστίων. Τον υπερασπίστηκε ακόμα κι η εφημερίδα Guardian!

Έκανε κι αυτός την επαναστατική του τουρνέ, τον έμαθε το Πανελλήνιο ως «επαναστάτη», λογικά θα γίνει κι αυτός Υπουργός «επαναστατικής» κυβέρνησης των Rothschild.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ