ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!!!

Το Τμήμα Αντιμετωπίσεως Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. εισήλθε δυναμικά στο προσκήνιο εκτελώντας τα καθήκοντά του με ζήλο και αξιοθαύμαστη αφοσίωση, προκειμένου να εξουθενώσει και να «αφοπλίσει» τους απανταχού εναπομείναντες πατριώτες, που μάχονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος είτε μέσω διαδικτύου είτε στον δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από περίπου ένα μήνα, τα μέλη της "Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου" κλήθηκαν να υποβληθούν σε προανακριτική εξέταση στην Κρατική Ασφάλεια, στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

 Στις 9/7 κλήθηκε κι έτερη Ελληνίδα, με πρωτοβουλία του ανόμου αυτού Τμήματος, σε προανακριτική εξέταση, με την αιτίαση της Ισλαμοφοβίας.
 Γνωρίζετε ποιος είναι ο αναπληρωτής Τμηματάρχης στο
συγκεκριμένο Τμήμα στην Αθήνα; Ο ομοφυλόφιλος -κατά δημόσια δήλωσή του- αστυνομικός Μιχαήλ Λώλης, που πρόσφατα μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (του Δημάρχου κ. Μπουτάρη):


ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΜΗΝΥΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Πηγή: http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/07/1372017.html

Χρύσα Πολίτη

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ