Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η ταχυδακτυλουργία των παροχών-ψίχουλων…

Είναι γνωστή η «αριστερή» συνταγή της εξαπάτησης και του εμπαιγμού του ελληνικού λαού: Πριν από κάθε ΕΓΚΛΗΜΑ κακουργηματικής καταλήστευσης και καταστροφής του ελληνικού λαού, επιδιδόμαστε σε ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα είτε λεκτικών βρυχηθμών, είτε παροχών-ψίχουλων…

Για τις νέες τερατώδεις λεηλασίες του ελληνικού λαού από τα «αριστερά ανδρείκελα» των μαφιόζων του χρήματος, μπήκε σε εφαρμογή από τον πωρωμένο πολιτικό απατεώνα (Τσίπρα) το ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα ΑΠΑΤΗΣ: αυτό των παροχών-ψίχουλων…

Φυσικά αυτό το τέχνασμα ΑΠΑΤΗΣ, πιθανότατα να σηματοδοτεί και μια «έρευνα» προεκλογικών παιγνίων…

Για το ταχυδακτυλουργικό αυτό τρικ τα λέει ΟΛΑ η παρακάτω παράγραφος του Στάθη, στο σημερινό του άρθρο, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2016/12/blog-post_9.html


«Ακου θα ανακουφίσει αυτούς που κλέβει με τα λεφτά που τους κλέβει;! Ποιος τσαρλατάνος, ποιος σαλτιμπάγκος, ποιος μπουφόνος, ποιος κόπανος, ποιος θρασύς, ποιος χυδαίος, ποιος φασουλής έχει ποτέ ξαναπεί κάτι τέτοιο;»

Εμείς θα θυμίσουμε απλώς το τι έλεγε ο ίδιος ο Τσίπρας, το Μάρτιο του 2014, εναντίον του Σαμαρά σε
ένα παρόμοιο τέχνασμα ΑΠΑΤΗΣ:

«Από τη μία αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη».

Ο Τσίπρας έχει ξεπεράσει κατά πολύ το Σαμαρά και κάθε προηγούμενο κυβερνητικό ανδρείκελο: Και σε τεχνάσματα ΑΠΑΤΗΣ, και σε αυθάδεια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, και σε μοχθηρία ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ (ανηθικότητας), αλλά και σε επαρμένη ψευτομαγκιά …

Έχει ξεπλύνει τους ΠΑΝΤΕΣ και τα χειρότερο: Με «αριστερή» τσίφρα…

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »