ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Tα είχαν όλα ξεπουλημένα εξαρχής Ο ρόλος του ESM και του δικηγορικού γραφείου CLIFFORD CHANGE

TA EIXAN OΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ESM ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ CLIFFORD CHANGE. ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΜΑΣ

Tην ώρα που σε αυτή την χώρα οι πολιτικοί απατεώνες δεξιοί και αριστεροί παραδίδουν και ξεπουλάνε δημόσια και ιδιωτική περιουσία οι αποκαλύψεις και τα στοιχεία που βρίσκουμε αποδεικνύουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης των μιζαδόρων εκβιαζόμενων πολιτικών σε αγαστή συνεργασία μιας Ευρωπαϊκής τραπεζικής μαφίας που έχει στήσει το μεγαλύτερο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο στην ΕΕ.

Αλήθεια ποιος έχει αναζητήσει να βρει το καταστατικό λειτουργίας του περιβόητου Ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης ESM; Ποιος μπήκε στον κόπο να αναζητήσει και να βρει πως κάποιοι με πρόσχημα την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη έχουν στήσει το μεγάλο κόλπο.

Ο περιβόητος αυτός μηχανισμός του ESM δεν είναι τίποτα άλλο παρά μηχανισμός ξεπλύματος μαύρου τραπεζικού χρήματος με την κάλυψη των Ευρωπαϊκών θεσμών. Ποιος ξέρει ότι πρόκειται για μια Ανώνυμη Εταιρεία την οποία το καταστατικό της το έχει φτιάξει ένα δικηγορικό γραφείο με έδρα το Λονδίνο και την επωνυμία Clifford Change.
Oπως βλέπουμε και στο εν λόγω ΦΕΚ του Λουξεμβούργου μια και η έδρα αυτό του
πλυντηρίου έχει έδρα στην πατρίδα του Γιούνγκερ κάποιος δικηγόρος με το όνομα Steve Jacoby κατέθεσε στο αρμόδιο όργανο το καταστατικό του ESM

Δείτε το

ποιος είναι όμως ο εν λόγω δικηγόρος και που εργάζεται; Οπως μας ενημερώνει η επίσημη σελίδα της εν λόγω δικηγορικής εταιρείας είναι συνεργάτης στο γραφείο του Λουξεμβούργου.


Ως εδώ όμως θα μου πει κάποιος πως όλα βαίνουν καλώς. Εκείνο όμως που έχει μεγάλη αξία είναι το γεγονός πως η εν λόγω δικηγορική εταιρεία έστειλε μελέτη στον ESM κατόπιν αιτήματος του με θέμα την επιβολή των capital controls στην Ελλάδα και με ημερομηνία Μάιος 2015 δηλαδή 3 μήνες πριν την υπουργική απόφαση της επιβολής περιορισμού κίνησης κεφαλαίων συνέταξε την κάτωθι μελέτη η οποία αποκαλύπτει το μέγεθος της απάτης τόσο των πολιτικών εντός χώρας όσο και των ευρωπαϊκών υποτιθέμενων θεσμών..
Διαβάζοντας κάποιος την μελέτη αποκαλύπτει το μέγεθος της παρανομίας που έχει διαπραχθεί στη χώρα μια και παραβιάζεται κάθε ευρωπαϊκός θεσμός αλλά και ειδικές συμβάσεις που προήλθαν από το bretton woods και τον ρόλο του ΔΝΤ. Η επιβολή περιορισμού κίνησης κεφαλαίων δεν μπορεί να αποφασιστεί χωρίς την έγκριση του ΔΝΤ πράγμα το οποίο και δεν έγινε.

Επίσης εκείνο που πρέπει να επισημανθεί από την εν λόγω μελέτη και το έχουμε αποκαλύψει προ ενός έτους και είχαμε αποστείλει σχετική αναφορά στην αρμόδια ευρωπαϊκή επιτροπή είναι η παραβίαση του άρθρου 63 της συνθήκης της Λισαβόνας περί της ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων εντός Ευρωσυστήματος.

εδώ και η σχετική αποκάλυψη μας : http://bankstersae.blogspot.gr/2016/07/capital-controls.html

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ CLIFFORD CHANGE ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
http://bankstersae.blogspot.gr/2016/09/ta-eixan-o-esm-clifford-change.htmlΣΧΕΤΙΚΑ

Ενημερωθείτε και ενημερώστε: Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (European Stability Mechanism – ESM)Πληρώνουμε Προκαταβολικά Τα Έξοδα Δανείου Και Τις Προμήθειες Του Esm.


Tsipras asked the eurozone’s rescue fund for a two-year loan / Η επιστολή Τσιπρα για ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ από ESM 

PDF-tsipras.pdf-1-714x1010

Tsipras2-714x1010

ΚΑΙ

NOMOΣ 4334/2015 Προαπαιτούμενα έναρξης των διαπραγματεύσεων για σύναψη δανειακής σύμβασης (ESM)

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ