ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Φοβού τους Greek -American "Εθνοσωτήρες" και δώρα φέροντεςΟ Σόρος και ο Σώρρας, βγηκαν από μια κοινή μήτρα Ο παγκόσμια διακυβέρνηση της Ανοιχτής Κοινωνίας δεν επιστρατεύει μόνο τους «αριστερούς» του Σόρος , τον αλητήριο φραγκοφονιά Τζέλο Μπιάφρα, η τους φαλακρούς ΕΠΑΜ, αλλά, επιστρατεύει και τους γραφικούς του Αρτέμη που έχει αρκετούς πόρους να γυρίζει την Ελλάδα με την ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις» και να υπόσχεται να πληρώσει και την Εφορία όλων Ελλήνων με βάση τα «Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα », στα οποία ορκίζονται οι «πολεμιστές του φωτός».*

Η συμμαχία των απατεώνων με τους «Εθνικούς», αποκαλύπτει ποιες ΑΘΕΑΤΕΣ πολιτικές δυνάμεις ήσαν πίσω τους. Για αυτό και τελετουργία του Σώρρα στην αρχαία Ολυμπία. Ο Σόρος και ο Σώρρας,όπως και οι ΕΠΑΜ και οι ΑΝΤΙ-ΦΑ και οι Πάνκ αλητήριοι έχουν μια κοινή μήτρα. Ειναι όλοι εξάδελφοι.
Και οι «επαναστάτες» του…. δολαρίου είναι προβατόμορφα καθάρματα, και
ψαρεύουν σε θολά νερά. Γι αυτό θα το κάνω απλό.
-Βγάλτε "κόκκινη κάρτα" σε κάθε «Greek –American» εθνοσωτήρα και τον Θείο Σαμ.
Δεν χρειαζόμαστε αμερικάνικη βοήθεια.
Ούτε καν την «Θεία» Cia.


* «Ορκίζομαι υπακοή στα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο (προφανώς εννοεί τον Σώρρα) και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί. Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη».


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ