ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Μπράβο στους Ομογενείς…Ανάγκασαν το «Channel 7» να ζητήσει συγνώμη για την αναφορά στο Φίλιππο Β’!Συγγνώμη και από την Ομογένεια  και τους  Έλληνες Ομογενείς της Αυστραλίας  αναγκάστηκε να Ζητήσει το CHANNE 7 της  Αυστραλίας για την Αναφορά του στο  Φίλιππο  και την σύνδεσή του με τα Σκόπια !

To τηλεοπτικό κανάλι 7, με επιστολή του προς την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (ΕΚΜ), ζήτησε συγνώμη για τα σχόλια που έκαναν σχολιαστές του κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, συνδέοντας τον αρχαίο Ολυμπιονίκη Φίλιππο Β’ με τα Σκόπια!

at the Olympic Village ahead of the Rio 2016 Olympic Games on August 2, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil.
the Olympic Village ahead of the Rio 2016 Olympic Games
on August 2, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil.

Ανέφερε δε ότι οι Απόψεις των Σχολιαστών δεν υιοθετούνται απο το Τηλεοπτικό Σταθμό και υποσχέθηκε να ελέγξει του Σχολιαστές

Η Ελληνική Κοινότητα έγραψε αμέσως μετά το συμβάν και
  έστειλε επιστολή  στη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού απαιτώντας ανάκληση ,διαφορετικά θα πήγαινε το θέμα στη Δικαιοσύνη , όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Νέος Κόσμος Αυστραλίας.

Να επισημάνουμε ότι  σύμφωνα με πληροφορίες απο τους Ομογενείς το Ελληνικό ΥΠΕΞ δεν έκανε καμιά ενέργεια για το  θέμα ή είναι και αυτό περιττό;

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ