ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Φονιάδες των λαών αμερικάνοι

Η αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ και του συνασπισμού τους κατά των θέσεων του Συριακού Στρατού στο ύψωμα Γιαμπάλ Θαρντάχ στο δυτικό Ντέιρ Εζζόρ, κατά την οποία σφαγιάστηκαν περισσότεροι από 80 στρατιώτες, ήταν συντονισμένη με το Ισλαμικό Κράτος και την ακολούθησε επίθεση των «τζιχαντιστών» και κατάληψη του υψώματος.

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Βιτάλι Τσούρκιν, δήλωσε ότι «η αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ είχε ως στόχο να διακόψει τη διαδικασία κατάπαυσης του πυρός και να οδηγήσει την κατάσταση εκτός ελέγχου», και πολύ λογικά ρώτησε. «Από πού και ως οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλησαν ξαφνικά να «βοηθήσουν» το συριακό στρατό με αεροπορικές επιδρομές;»

Ακολούθως η ρωσική Πολεμική Αεροπορία σφυροκόπησε τις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στο Ταλ Κρούμ , ανοίγοντας το δρόμο για την ανακατάληψη του υψώματος Θαρντάχ μετα από σκληρές μάχες από τις συριακές Ένοπλες Δυνάμεις γύρω στις δέκα το βράδυ.(τοπική ώρα) .
Η αντεπίθεση έγινε από καταδρομείς (Μονάδες Qassem) και
άνδρες της ηρωικής 137ης Ταξιαρχίας Πυροβολικού.

Το Υπουργείο Άμυνας της Αυστραλίας παραδέχθηκε ότι και οι Αυστραλοί έχουν μερίδιο στη σφαγή των Σύρων και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των στρατιωτών και ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί πλήρως «για την εξακρίβωση του τι πήγε στραβά».

Εκτός από την κοινή επίθεση των ΗΠΑ και του Ισλαμικού κράτους στο δυτικό Ντέιρ Εζζόρ, το συντονιστικό Κέντρο Ρώσων και Σύρων κατέγραψε χθες συνολικά 21 παραβιάσεις της κατάπαυσης του πυρός. 9 στη Δαμασκό, (4 στην Γιομπάρ και 5 στην Ανατολική Γκούτα, 2 στο Χαλέπι , 4 στην ύπαιθρο στη Χομς, 3 στη Χάμα, και από μια σε Ταλ Αμάρ,Χαντέρ, και Ντεράα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποτύχει να διαχωριστούν τους «μετριοπαθείς αντάρτες» από τους ισλαμιστές μαχητές, καθιστώντας την εκεχειρία μια ευκαιρία ανασύνταξης των τρομοκρατών.


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ