ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Μετανάστευση, ανθρώπινα δικαιώματα, ριζοσπαστική Ευρώπη, Athens pride… όλα χρηματοδοτούνται από τον ΣόροςΗ γνωστή -από την ιστορία- αντιστροφή: Ο εμπρηστής εμφανίζεται ως πυροσβέστης. Τα Open Society Foundations του «φιλάνθρωπου» δισεκατομμυριούχου George Soros χρηματοδτοτούν όλα όσα προβάλλουν τα γνωστά μας ΜΜΕ σε ολόκληρη την Ευρώπη: από διαπολιτισμικότητα και συμμετοχικότητα στις Ευρωεκλογές, μέχρι τις κοινότητες ΛΟΑΤ και την αντι-ισλαμοφοβία.

«Ξενοφοβία», «ρατσισμός» και άλλες λέξεις-κλειδιά προβάλλονται ως πολιτικά-κοινωνικά μιάσματα από τον ίδιο που χρηματοδοτεί και την μετανάστευση υπό το πρόσχημα της προσφυγικής μετακίνησης. Γενικά, το «Follow the money» δείχνει ποιος και -πιθανώς- γιατί ενορχηστρώνει την ακραία χειραγώγηση της κοινής γνώμης στην Ευρώπη. Στο στόχαστρο οι νέοι της Ευρώπης και στο φόντο θεσμοί-αντίγραφα της πολιτικής της Ε.Ε. όπως το βραβείο Καρλομάγνου για νέους. Πολλά έγγραφα του Soros διέρρευσαν και δημοσιοποιήθηκαν στα DC leaks.

Δείτε μέσα από το European Elections 2014 project, ποιες ΜΚΟ χρηματοδοτήθηκαν για να επηρεαστούν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών (Λόγιος Ερμής). Τα πρωτότυπα pdf εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ