Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ – ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ



Ηταν Δεκέμβριος του 2014 όταν ο διοικητής της ΤτΕ με δηλώσεις του επενέβη στην πολιτική κατάσταση της χώρας, καθώς σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα η μη εκλογή ΠτΔ θα έθετε σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας.

Η δήλωση του Γ. Στουρνάρα είχε εκληφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ τότε ως «αιτία πολέμου», καθώς κατηγορούσαν τον διοικητή ότι η παρέμβασή του ήταν πολιτική. Από τότε, οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και Γ. Στουρνάρα «πάγωσαν», ενώ τον περασμένο Μάιο η σύγκρουση πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κορυφαία στελέχη κατηγόρησαν τον διοικητή ότι «σαμποτάρει την προσπάθεια της κυβέρνησης». Μάλιστα, κάποιοι ζήτησαν και την απομάκρυνση του Γ. Στουρνάρα.

Επίσης τον Μάρτιο του 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, καθώς ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε τον Στουρνάρα ως τον «κύριο εκτελεστή του συμβολαίου θανάτου κατά της ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών».

Εκείνη την περίοδο ο αντιμνημονιακός Αλέξης Τσίπρας φαινόταν να
μάχεται ενάντια στα συστημικά συμφέροντα.

Ο κ. Τσίπρας δήλωνε τότε πως ο υπουργός Οικονομικών έχει το θράσος να λέει ότι ολοκλήρωσε το έργο του και έβγαλε από το τέλμα την ελληνική οικονομία, όταν την έχει οδηγήσει στον τάφο.

Όλα αυτά βέβαια »last year», καθώς οι πάγοι με το Μαξίμου έλιωσαν οριστικά πριν λίγες ημέρες, όταν την πύλη της ΤτΕ πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκη. Ο Στουρνάρας τούς παρέθεσε γεύμα, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό όπως μεταδίδουν τα συστημικά ΜΜΕ και αντηλλάγησαν απόψεις για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την επόμενη ημέρα στην οικονομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις άνδρες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία της οικονομίας, αλλά και για το μέλλον του τραπεζικού συστήματος.
Ήταν απολύτως συμβολική αυτή η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα καθώς συνάντησε τον Γ. Στουρνάρα στην έδρα του και όχι στο Μαξίμου, όπως θα επέβαλε το πρωτόκολλο, επιθυμώντας να δηλώσει δημοσίως και προς όλες τις κατευθύνσεις την στήριξη του στον διοικητή της ΤτΕ.

Για την εν λόγω συνάντηση παρέμβαση έκανε και η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, μέσω facebook γράφοντας συγκεκριμένα:
«Ο υπογράψας τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Γ. Στουρνάρας, Διοικητής ΤτΕ, τραπέζωσε σήμερα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη.

Προφανώς για να τους ευχαριστήσει που τον αφήνουν στο απυρόβλητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος.
Και, βέβαια, για να τους επαινέσει για την πιστή εφαρμογή του πιο σκληρού Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την ανακεφαλαιοποίηση.
Στο επόμενο γεύμα, να προσκαλέσει και τον Αλ. Φλαμπουράρη, να συζητήσουν πώς την ώρα που η κοινωνία αφαιμάσσεται, το φαγοπότι συνεχίζεται».

Αξίζει. Δείτε το βίντεο που σας παραθέτουμε στην αρχή του κειμένου. Αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο άνθρωπος που μπορεί έξοχα και εύκολα να παρουσιάζει το άσπρο-μαύρο και όμοιός του δεν υπήρχε μετά την »αποκατάσταση΄΄ της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »