Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Αρμενική Γενοκτονία 1915 – Συρία 2015: Προσχεδιασμένες δολοφονίες από την ίδια ελίτ

Πώς ο Συριακός πόλεμος και η επακόλουθη Έξοδος φτιάχτηκαν κατά τα πρότυπα της Αρμενικής Γενοκτονίας


Μετάφραση-προσθήκες-editing από το ”Off The Record”


Μέχρι σήμερα η Αρμενική Γενοκτονία, η οποία ξεκίνησε εντός των συνόρων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το 1915, αρνήθηκε κατηγορηματικά από τις Δημοκρατίες της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν. Τόσο το Ισραήλ όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν επίσης αρνηθεί να αναγνωρίσουν την ιστορική πραγματικότητα του ολοκαυτώματος των Αρμενίων.


Γιατί πρέπει αυτά τα έθνη να επιμένουν πεισματικά στην άρνησή τους για ένα τόσο καλά τεκμηριωμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας; Επειδή 100 χρόνια αργότερα, το 2015, δεν υπάρχει πλέον αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι οι ίδιες χώρες διαπράττουν παρόμοια γενοκτονία σε βάρος του λαού της Συρίας, ιδιαίτερα έναντι των χριστιανικών κοινοτήτων, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια της Αρμενικής Γενοκτονίας.


Ολόκληρη η Αραβική Άνοιξη – από την αρχή μέχρι το τέλος – ήταν προγραμματισμένη στις πρωτεύουσες του Σιω-Αγγλο-Αμερικανικού άξονα ακριβώς όπως κάθε επανάσταση που κατασκευάστηκε σε διάφορες πρωτεύουσες της Μέσης Ανατολής.


Κάθε διαμαρτυρία και ταραχή σε όλη την Αραβική Άνοιξη ήταν σκηνοθετημένη, ακριβώς όπως κάθε επανάσταση και ο εμφύλιος πόλεμος είχε κατασκευαστεί σε εκείνες τις χώρες που
 οι δυνάμεις του Άξονα είχαν στόχο να ανατρέψουν μια κυβέρνηση.


Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ούτε ένα συμβάν στην Αραβική Άνοιξη χωρίς σχολαστικό σχεδιασμό και ακριβή συντονισμό της CIA και MI6, DGSE και MOSSAD. Οι δυτικές δυνάμεις δεν μηχανεύτηκαν μόνο κάθε εξέγερση στη Μέση Ανατολή, όπως συνεχίζουν να το κάνουν, ήταν πολύ προσεκτικοί να εκτελέσουν κάθε πραξικόπημα κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι πρόσφατα εγκατεστημένοι ηγέτες είναι πάντα πιστοί σε αυτές, και όχι στους σεβαστούς πολίτες τους.


Μόνο με αυτήν την κατανόηση μπορούν να γίνουν κατανοητές οι τρέχουσες συγκρούσεις και πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, γενοκτονίες και ολοκαυτώματα, προσφυγικές κρίσεις και έξοδοι. Κοιτώντας μέσα από το φακό της ιστορίας, ιδιαίτερα τα πιο κατακλυσμικά γεγονότα του 20ου αιώνα, θα ενημερωθεί κάποιος ότι η ιστορία και πάλι επαναλαμβάνεται.



Το εκτελεστικό σχέδιο για την Αρμενική Γενοκτονία αντιγράφεται στη Συρία

Η ακόλουθη φωτογραφία συνέλλαβε τη σταύρωση 16 Αρμενίων κοριτσιών που σκοτώθηκαν από τους Νεότουρκους οι οποίοι εργάζονταν για λογαριασμό των κρυπτο-εβραίων Ντονμέδων που κυβέρνησαν την Τουρκία εκείνη την εποχή. Οι κρυπτο-εβραίοι Ντονμέδες είχαν διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πριν από την μηχανευμένη εκλογή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον πρώτο πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας. Ο Ατατούρκ έχει πιστωθεί με το να είναι ο ιδρυτής της κοσμικής Τουρκικής Δημοκρατίας σε πλήρη αντιδιαστολή με την πρώην Οθωμανική Αυτοκρατορία που απόλαυσε μια μεγάλη μουσουλμανική πλειοψηφία, καθώς και αρκετά μεγάλο χριστιανικό πληθυσμό.



Η λεζάντα στα Γερμανικά αναφέρει: «Σταυρωμένες Αρμένιες γυναίκες στην περιοχή του Ντερ-ες-Ζορ (Σύγχρονη Συρία). Μερικές γυναίκες σώθηκαν – όπως εν προκειμένω στην εικόνα – από Άραβες Βεδουίνους που τις κατέβασαν από το σταυρό.


Ντονμέ (τουρκικά: Dönme) αναφέρεται σε μια ομάδα κρυπτοΕβραίων στην Οθωμανική Αυτοκρατορία που, για να ξεφύγουν από την κατώτερη κατάσταση της dhimmis, άλλαξαν πίστη δημοσίως στο Ισλάμ, αλλά λέγεται ότι διατηρούσαν τις πεποιθήσεις τους.

Το κίνημα ιστορικά βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα προήλθε κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά την εποχή του Σαμπατάι Τσεβί, ενός εβραίου Καββαλιστή του 17ου αιώνα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν ο Μεσσίας και τελικά προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, προκειμένου να ξεφύγει από την τιμωρία από τον Σουλτάνο Μωάμεθ IV.

Μετά τη μετατροπή του Τσεβί, ένας αριθμός Εβραίων τον ακολούθησαν στο Ισλάμ και έγιναν Ντονμέδες. Από τον 20ο αιώνα, αφομοιωμένοι Ντονμέδες ίσως έχουν κάνει γάμους με άλλες ομάδες και οι περισσότεροι έχουν αφομοιωθεί στην τουρκική κοινωνία.


Η κύρια αφορμή για τη Γενοκτονία των Αρμενίων ήταν διττή:


(i) να μετακινήσει τον Αρμενικό πληθυσμό από την πολύτιμη γη που ήταν περιζήτητη από τις εταιρείες πετρελαίου
(ii) να τρομάξει τον λαό της Αρμενίας μακριά από τη γη των προγόνων του, έτσι ώστε το κράτος και οι εταιρείες θα μπορούσαν να την εκμεταλλευθούν χωρίς παρεμβολές.


Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι, ενώ αυτό το κατασκευασμένο πρόσχημα ήταν λειτουργικό εκείνη την εποχή, ήταν απλώς ένα κόκκινο πανί, έτσι ώστε οι πραγματικοί λόγοι για τη Γενοκτονία των Αρμενίων να παραμείνουν μυστικό.

Αυτή η οργανωμένη γενοκτονία, όπως αποδείχθηκε, ήταν μια από τις πρώτες σειρές τρομοκρατικών πράξεων που στρέφονται κατά ενός γηγενούς πληθυσμού στη Μέση Ανατολή στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη διαμόρφωση του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ.

Το 1917, η Μεγάλη Βρετανία υπέγραψε τη Διακήρυξη Μπάλφουρ, την υπόσχεση για τη δημιουργία ενός Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. Τα Βρετανικά στρατεύματα θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον έλεγχο στην Παλαιστίνη και την ετοίμασαν για τη δημιουργία ενός Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη.

Ο κρυπτοεβραίος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ δημιούργησε μια Τουρκική Δημοκρατία, προκειμένου να καταστρέψει εντελώς την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ο Εβραίος επαναστάτης Αλέξανδρος Πάρβους (που έγινε πλούσιος από το εμπόριο όπλων) ήταν ο οικονομικός σύμβουλος των Νεοτούρκων και οι Εβραίοι Μπολσεβίκοι προμήθευσαν τον Ατατούρκ με 10 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια, 45.000 τουφέκια, και 300 πολυβόλα με πυρομαχικά.

Το 1915, οι Νεότουρκοι διέπραξαν γενοκτονία κατά των Αρμενίων, αλλά και εναντίον των Ελλήνων και των Ασσυρίων.
Η τουρκική κυβέρνηση και εβραϊκές ομάδες όπως η ADL αρνούνται την γενοκτονία των Αρμενίων, πολύ πιθανό, επειδή τα βασικά πρόσωπα του κινήματος των Νεοτούρκων ήταν Εβραίοι, συμπεριλαμβανομένου του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Η σημασία αυτού του κρίσιμου κομματιού της τουρκικής ιστορίας δεν πρέπει να υποτιμηθεί, ιδίως υπό το φως του ύπουλα προ-προγραμματισμένου Συριακού πολέμου, καθώς και του απρόκλητου Αγγλο-Αμερικανικού επιθετικού πολέμου κατά του Ιράκ. Και στις δύο περιπτώσεις ήταν η εξαιρετικά στρατηγική γεωπολιτική αξία της Βόρειας Λεβάντ, την οποία ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας (ΑΑΑ) ήταν αποφασισμένος να ελέγξει, που πυροδότησε τους παράνομους πολέμους. Όσο ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ παρέμενε στην εξουσία, ο απόλυτος έλεγχος της περιοχής θα ήταν άπιαστος για τον ΑΑΑ. Ομοίως, ο Σαντάμ Χουσεΐν έπρεπε να απομακρυνθεί από την εξουσία στο Ιράκ έτσι ώστε ο ΑΑΑ να ασκήσει την ηγεμονική εξουσία του και επί της εν λόγω χώρας.




Ο Μπασάρ αλ Άσαντ
και η γυναίκα του Άσμα.

Ωστόσο, είναι η Συρία, που είναι υψίστης σημασίας προς την ολοκλήρωση αυτού που είναι γνωστό στους κύκλους πληροφοριών ως το Σχέδιο Μεγάλο Ισραήλ. Ως εκ τούτου, το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ (MSI) βρίσκεται σε περίοπτη θέση σε κάθε πτυχή του πολέμου ενάντια σε όλα τα στοχευμένα έθνη της Μέσης Ανατολής. Αυτές οι εκ προθέσεως φιλοπόλεμες ενέργειες όχι μόνο τείνουν να προκαλέσουν μια σύγκρουση πολιτισμών που οδηγεί σε πλήρη Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ο καθένας από τους πολέμους/συγκρούσεις χρησιμεύει για να ενισχύσει τη γεωπολιτική θέση του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή.


Το Σχέδιο Μεγάλο Ισραήλ


Το Σχέδιο Μεγάλο Ισραήλ βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής γεωπολιτικής τριγωνοποίησης του ΑΑΑ σε όλη τη Μέση Ανατολή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ έχουν συνεργαστεί πολύ στενά για πάνω από έναν αιώνα για να εφαρμόσουν αυτή την τελική φάση της καταστροφής σε διάφορα έθνη στη Μέση Ανατολή. Επειδή η κάποτε μυστική ατζέντα τους έχει πλέον καταστεί διαφανής για τις πολλές ενδιαφερόμενες χώρες, αυτά τα 3 έθνη έχουν γίνει γνωστά ως αληθινός Άξονας του Κακού στον κόσμο σήμερα.

Ακριβώς όπως το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ γεννήθηκε από την τρομοκρατία, η μεθοδική επέκτασή του με την ολοκληρωτική κλοπή παλαιστινιακής γης έχει συμβεί με αδιάκοπες πράξεις false flag τρομοκρατίας. Αυτές και πολλές άλλες άκρως παραπλανητικές και καταστροφικές τακτικές χρησιμοποιήθηκαν ενάντια σε εκείνους που κατοικούν νομίμως στην Παλαιστίνη, ακριβώς όπως τώρα χρησιμοποιούνται στη Συρία. Η ίδια η ουσία του «Σχεδίου Μετεγκατάστασής» τους είναι η αρχή της κάθε μορφής τρομοκρατίας. Ακριβώς όπως το Ολοκαύτωμα των Αρμενίων τέθηκε σε εφαρμογή από την ίδια Σιωνιστική ελίτ για να τους τρομάξει μακριά από τις κοινότητές τους, πράγμα που έπραξε, οι τρομοκρατικές ομάδες ISIS και Αλ Νούσρα έχουν συσταθεί με τη δυνατότητα να κάνουν το ίδιο.

Η σκόπιμη και σε αργή κίνηση Σιωνιστική γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού έχει επίσης προωθήσει την ατζέντα του Μεγάλου Ισραήλ. Η συστηματική απαλλαγή αυτών των αυτόχθονων πληθυσμών σε ένα μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής αποτελεί κεντρικό στοιχείο της εν λόγω ατζέντας. Σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα ο παγκοσμιοποιητικός ΑΑΑ επιδιώκει όχι μόνο να αφαιρέσει τους Παλαιστίνιους από το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ, αλλά και τους Σύριους από τη γη τους. Δείτε αυτό που είναι ίσως η μεγαλύτερη μαζική μετανάστευση στη σύγχρονη ιστορία του Συριακού λαού προς την Ευρώπη. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι πρόγονοι των Σύριων και των Παλαιστινίων έχουν ζήσει στη Μέση Ανατολή για αιώνες και στο Ισραήλ για χιλιετίες, η Σιωνιστική κλίκα είναι αποφασισμένη για την απομάκρυνσή τους.



ISIS, ISIL και το Ισλαμικό Κράτος

Είναι πλέον κοινή γνώση ανάμεσα στην παγκόσμια κοινότητα των εθνών ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ αν όχι δημιούργησαν, στήριξαν κρυφά την ISIS και την Αλ Νούσρα όπως ακριβώς δημιούργησαν την Αλ Κάιντα. Το σχέδιο για το σχηματισμό αυτών των τύπων των συνθετικών τρομοκρατικών οργανώσεων προήλθε από την ίδρυση της CIA των Μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν. Με τη χρήση στρατιών των καταβληθέντων μισθοφόρων, οι οποίες αποτελούνταν από «Ισλαμιστές» αντάρτες, οι ΗΠΑ ήταν σε θέση να νικήσουν το Ρωσικό στρατιωτικό σώμα στο Αφγανιστάν. Η εξέλιξη αυτή, με τη σειρά της, επέτρεψε στους Ταλιμπάν να έρθουν στην εξουσία οι οποίοι απλώς δημιούργησαν μια άλλη τυραννία για τους Αφγανούς.

Μουτζαχεντίν (Αραβικά: المجاهدين) είναι ο πληθυντικός του μουτζαχίντ (Αραβικά: مجاهد), ο όρος για έναν που εμπλέκεται με την Τζιχάντ.

Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε είναι ότι αυτοί οι μισθοφόροι τζιχαντιστές δεν έχουν καμία σχέση με τη θρησκεία του Ισλάμ.

Ακόμη και το αν μεγάλωσαν ως μουσουλμάνοι τίθεται υπό αμφισβήτηση δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς είχαν εκτεθεί σε μια ψεύτικη αίρεση του Σουνιτικού Ισλάμ που είναι γνωστή ως Βαχαμπισμός.

Αυτή η μορφή διεστραμμένου Ισλαμικού φονταμενταλισμού έγινε η επίσημη θρησκεία του κράτους από την κρυπτο-εβραϊκή μοναρχία της Σαουδικής Αραβίας με τη συνδρομή των Αγγλο-Αμερικανικών αφεντικών τους.


Ομοίως, οι Ντονμέδες της Τουρκίας εισήγαγαν το δικό τους είδος του Ισλάμ που δεν είχε τίποτα να κάνει με τον προφήτη Μωάμεθ ή το Κοράνι, και πολλά να κάνει με τις ψευδο-Καββαλιστικές πρακτικές της ομοίως στρεβλής Σαββατιανής αίρεσης..



Ο Σαμπατάι Τσεβί και οι Σαββατιανές
ρίζες των Ντονμέδων.


Με αυτόν τον τρόπο τόσο η Σαουδική Αραβία όσο και η Τουρκία, η μία λυσσαλέα προσηλωμένη στον νόμο της Σαρία του Βαχαμπισμού και η άλλη στερεά κοσμική, αντίστοιχα, κρυφά συνέβαλλαν στην υπολογισμένη υπονόμευση των γειτονικών τους κρατών. Μέσω του να υποδαυλίζουν αμείλικτα τις φωτιές στις θρησκευτικές αντιπαλότητες μεταξύ Σιιτών και Σουνιτών, κάθε έθνος στη Μέση Ανατολή έχει πέσει θύμα αυτών των ύπουλων αντιπάλων, καθώς και στα πανταχού παρόντα Αγγλο-Αμερικανικά αρπακτικά και τις Σιωνιστικές ύαινες. Οι ίδιες πολιτιστικές εντάσεις και θρησκευτικές διαφορές έχουν ιδιαίτερα επιδεινωθεί στη Συρία και το Ιράκ. Πριν από τους πολέμους που προκλήθηκαν σε αυτούς τους δύο, κάθε έθνος απολάμβανε μια ασυνήθιστη ποικιλία πολιτισμών και θρησκειών. Η Συρία ήταν ιδιαίτερα γνωστή για τη θρησκευτική ανοχή και την αμοιβαία αποδοχή.


Παρ ‘όλα αυτά, όταν ο σύνδεσμος της CIA, MI6, DGSE και MOSSAD έθεσε τη διαδικασία δημιουργίας της ISIS και της Αλ Νούσρα, αυτό το λίγο ειρήνης που είχε απομείνει στη Μέση Ανατολή θα συντριβόταν σε ένα λεπτό Νέας Υόρκης. Υπάρχουν ψεύτικες επαναστάσεις ή εμφύλιοι πόλεμοι που δεν εκκολάφθηκαν από τους τραπεζίτες της Wall Street κατά τα τελευταία 200 χρόνια εκεί; Ποιος άλλος θα μπορούσε να έχει κανονίσει για την μυστική χρηματοδότηση της ISIS και της Αλ Νούσρα, όπως ακριβώς η CIA βοήθησε στο συντονισμό για την Αλ Κάιντα; Τόσο η ISIS όσο και η Αλ Νούσρα δεν είναι τίποτε άλλο παρά παρακλάδια της Αλ Κάιντα που έφτιαξε η CIA. Αν και, χρησιμοποίησαν ένα διαφορετικό όνομα ώστε ένα νέο σήμα κατατεθέν εξαιρετικά βίαιης τρομοκρατίας να ξεκινήσει.

Αυτή η ”Made in USA” ετικέτα, η οποία έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί σε όλες τις τρομοκρατικές υπηρεσίες και προϊόντα του Ισλαμικόύ Κράτους, προέκυψε και από το πόσο ολοφάνερες είχαν γίνει οι φωτογραφίες του απανταχού στόλου των Toyota (με ειδικές βάσεις πυροβόλων όπλων). Όταν ολόκληρος ο αντάρτικος στρατός της ISIL φοράει αμερικανική εκπαιδευτική στολή, που καλύπτεται με κουκούλες φτιαγμένες στη Μεγάλη Βρετανία, και παίρνουν Captagon που κατασκευάστηκε σε παράνομους θύλακες ναρκωτικών που έχουν προστατευθεί από τον Αμερικανικό Πόλεμο κατά των Ναρκωτικών, τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς; Ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν, προμήθευσαν και εξόπλισαν την ISIS είναι πλέον γενικά αποδεκτό γεγονός της ζωής στη Μέση Ανατολή. Ακόμη και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει ακόμη αρνηθεί μια τέτοια αυτονόητη αλήθεια.

Φυσικά, υπάρχει και η θεωρία ως μικρό βρώμικο μυστικό ότι η ISIS είναι πραγματικά ένα αρκτικόλεξο για την Ισραηλινή μυστική υπηρεσία πληροφοριών (Israeli Secret Intelligence Service).


Η ISIS σταυρώνει 8 χριστιανούς στη Συρία
για αποστασία.

.
Σταυρώσεις και αποκεφαλισμοί, μαζικοί πυροβολισμοί και μαζικοί τάφοι
Ποιος θα μπορούσε να αντικρούσει τις επιπτώσεις που τόσο πολλοί συνεχώς δημοσιοποιημένοι αποκεφαλισμοί και σταυρώσεις θα έχουν στις Συριακές κοινότητες σε όλη την Ανατολή; Ακριβώς όπως το Ολοκαύτωμα των Αρμενίων, οι πολλές πνευματικές κοινότητες που βρίσκονται διάσπαρτα στην ύπαιθρο της Συρίας αξιολόγησαν αμέσως τον κίνδυνο που συνδέεται με την τρομοκρατία της ISIS και Αλ Νούσρα. Τα είχαν δει όλα αυτά πριν, όταν οι Αρμένιοι, Ασσύριοι και Έλληνες, που επίσης έτυχε να ζήσουν σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, γενοκτονήθηκαν από τους Νεότουρκους και τους κρυπτο-Εβραίους αφέντες τους.

Τι καλύτερος τρόπος για την Σιωνιστική ελίτ για να καθαρίσει τη γη από όλους τους ανεπιθύμητους πολίτες της Συρίας, αιρέσεις και κοινότητες που θα μπορούσαν να σταθούν στο δρόμο των σχεδίων τους για ένα Μεγάλο Ισραήλ;

Όχι μόνο οι τακτικές εκφοβισμού τους έπιασαν, όπως έκαναν όταν σταύρωσαν τα Αρμένικα κορίτσια που απεικονίζονται ανωτέρω και παρακάτω, έχουν πλέον υπερβεί και στην Ευρώπη με μια πρωτοφανή κρίση προσφύγων. Επειδή η ίδια Σιωνιστική ελίτ ελέγχει αποτελεσματικά όλους τους μεγάλους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ήταν αρκετά εύκολο για αυτούς να εξασφαλιστεί μια πανευρωπαϊκή πολιτική ανοικτών συνόρων. Παρά την πρωτοφανή αντίδραση στη συνεχιζόμενη φυγή που καταλήγει τόσο στη Γερμανία όσο και στη Γαλλία, τόσο η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ όσο και ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έχουν υπακούσει τους κυρίους τους εξαιρετικά καλά.

Πολύ λίγοι συνειδητοποιούν ότι η ατέλειωτη συχνότητα των αποκεφαλισμών και μαζικών εκτελέσεων της ISIL ήταν φτιαγμένες προσεκτικά για να τρομάξουν την καθημερινή ζωη κάθε Μέσου Ανατολίτη. Παρεμπιπτόντως, αν αυτές οι αλλόκοτες πράξεις βίας πράγματι φαλκιδεύονται δεν έχει σημασία σε αυτό το σημείο. Το μόνο που ήθελε η ελίτ ήταν να τρομοκρατήσει επαρκώς τις μάζες στη Μέση Ανατολή, έτσι ώστε να μπορούν να μαντρώνονται σε οποιαδήποτε απόφασή τους. Με την ενστάλαξη του φόβου απρόκλητης και βάρβαρης τρομοκρατίας σε τόσους πολλούς, η επιθυμητή μαζική μετανάστευση θα λάβει χώρα από μόνη της. Και έτσι έγινε … και πάνω στην ώρα το 2015!

Τουρκία: Η κύρια πύλη στη Συρία για να μπαίνουν τρομοκράτες και να βγαίνει πετρέλαιο

Εκτός από το ότι όλη αυτή η μαζική μετανάστευση ήταν πολύ περισσότερο σεναριογραφημένη απ’ ότι αρχικά φάνηκε, και η Τουρκία έπαιξε το βασικό ρόλο για την είσοδο και την έξοδο από τη Συρία. Σαφώς, ο ρόλος του Προέδρου Ερντογάν είναι αρκετά παρόμοιος με του Ατατούρκ κατά τη διάρκεια του σχηματισμού της Δημοκρατίας. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ο Ερντογάν φαίνεται να πηγαίνει την Τουρκία πίσω στο απόγειο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με έμφαση στις Ισλαμικές ρίζες του..



Ωστόσο, σχεδόν τα πάντα που κάνει ο Ερντογάν είναι μια προσεκτικά εκτελεσμένη απάτη. Μιλά σαν ένας μεγάλος ηγέτης, αλλά στη συνέχεια δρα σαν ένας ασήμαντος τύραννος. Έχει κάνει τα πάντα στη δύναμή του για να αφαιρέσει παράνομα τον νόμιμο πρόεδρο της Συρίας. Ο Ερντογάν έχει επίσης κατά κάποιο τρόπο εξουσιοδοτήσει την Τουρκία να κλέβει πετρέλαιο και αντικείμενα της Συρίας, καταλαμβάνει τις πετρελαιοπηγές και τα διυλιστήρια της, και επιθετικά υποστηρίζει την ISIS σε κάθε στροφή. Τα Τουρκο-Συριακά σύνορα είναι στην πραγματικότητα τόσο πορώδη ώστε η ISIS μπορεί να περάσει στα εδάφη που κρατά, ευκολότερα από ό, τι οι Σύριοι μπορούν να βγουν από την χώρα τους. Πραγματικά, η Τουρκία του Προέδρου Ερντογάν έχει φτάσει να αντιπροσωπεύει ότι χειρότερο στην κερδοσκοπία απ’ τον πόλεμο. Και όμως απορρίπτει την αδιαμφισβήτητη απόδειξη της κλοπής και εμπορίας προϊόντων πετρελαίου και τεχνουργημάτων τόσο υπεροπτικά.

Υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος που η Τουρκία αρνείται κατηγορηματικά τη συμμετοχή στο Αρμενικό Ολοκαύτωμα -τώρα ασχολούνται ενεργά με το Συριακό Ολοκαύτωμα. Και, είναι η ίδια σκιώδης ηγεσία των κρυπτο-εβραίων Ντονμέδων που ηγείται εναντίον του Άσαντ, του λαού των Αλεβιτών, και των πολλών χριστιανικών κοινοτήτων. Ο ίδιος ακριβώς λόγος ισχύει για το ότι το Ισραήλ έχει αρνηθεί να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων μεταξύ 1,5 και 2 εκατομμυρίων ανθρώπων. Επειδή όλη η μαζική δολοφονία ενορχηστρώθηκε από τους Σιωνιστές, απλά δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι μια τέτοια θηριωδία έγινε ποτέ. Σχετικά πρόσφατα μάλιστα η εφημερίδα Haaretz είχε δημοσιεύσει άρθρο του Εβραίου Πανεπιστημιακού καθηγητή Rachel Elboim-Dror για το πώς ο ιδρυτής του Σιωνισμού Theodor Herzl πούλησε τους Αρμενίους.

Κι όμως, ούτε η Τουρκική ούτε η Ισραηλινή κυβέρνηση παρέχει καμία εξήγηση ως προς το πώς τόσοι πολλοί Αρμένιοι πέθαναν μυστηριωδώς. Φυσικά, οι πολλοί αθώοι και τα βασανισμένα Αρμένια κορίτσια (εικονίζονται παρακάτω) δεν σταύρωσαν τον εαυτό τους.




Τώρα ο κόσμος ξέρει γιατί οι πρόσφατοι αποκεφαλισμοί και σταυρώσεις στη Συρία έγιναν με τέτοιο δραματικό τρόπο. Αυτός είναι ο τρόπος που οι Σιωνιστές εκτελούσαν πάντα την τρομοκρατία τους, ακριβώς όπως οι Αμερικανοί νεοσυντηρητικοί δεν δείχνουν σεβασμό για κανένα έθνος που εισβάλλουν και καταστρέφουν (θυμηθείτε το Σοκ και Δέος του πολέμου στο Ιράκ). Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι αυτών των χωρών-θύματα υποφέρουν τέτοιο “Σοκ και Δέος” που μπορούν να σκεφτούν μόνο πώς να βγούν γρήγορα από μια τέτοια φρικτή πολεμική ζώνη. Ειδικά όταν τα πεδία των μαχών καταλαμβάνονται από την Daesh (γνωστή ως ISIS) η θέληση να εκκενώσουν τις περιοχές είναι πολύ ισχυρότερη.

Ο Βαχαμπισμός της Σαουδικής Αραβίας και η σκόπιμη διαστρέβλωση του Ισλάμ

Η μουσουλμανική αίρεση των Βαχαμπιστών μεγάλωσε από έναν υπερ-συντηρητικό Σουνιτικό κλάδο του ριζοσπαστικού Ισλάμ μοναδικό για τη Σαουδική Αραβία υπό τη διεύθυνση του Muhammad ibn Abd al-Wahhab. Από τότε έχει γίνει γνωστή ως μια εξαιρετικά φονταμενταλιστική εκδοχή του Σουνιτικού Ισλάμ η οποία φέρει πολύ μικρή ομοιότητα με αυτό που δίδαξε ο Προφήτης Μωάμεθ. Η περαιτέρω ριζοσπαστικοποίηση του σκληρού πυρήνα των φονταμενταλιστών Σουνιτών είναι το σήμα κατατεθέν του Βαχαμπισμού.


Βαχαμπισμός (Αραβικά: وهابية, Wahhabiya (h)) ή Wahhabi mission (/ wəhɑːbi, wɑː– /? Αραβικά: ألدعوة ألوهابية, ad-Da’wa al-Wahhabiya (h)) είναι ένα θρησκευτικό κίνημα ή κλαδί του Σουνιτικού Ισλάμ. Έχει περιγραφεί ποικιλοτρόπως ωςορθόδοξο“, “υπερσυντηρητικό“, “λιτό“, “φονταμενταλιστικό“, “πουριτανικό” (ήπουριτανό“) και ως ένα Ισλαμικόκίνημα μεταρρύθμισηςγια την αποκατάσταση τηςκαθαρής μονοθεϊστικής λατρείας” (tawhid) από μελετητές και υποστηρικτές, και ως «εξτρεμιστικό ψευδοΣουνιτικό κίνημα» από τους αντιπάλους. Οι οπαδοί συχνά αντιτίθενται στον όρο Βαχαμπιτικό ή Βαχαμπισμός ως υποτιμητικό, και προτιμούν να αποκαλούνται Salafi (Σαλαφιστές) ή muwahhid.


 Επιστροφή στο 2015 και όλος ο κόσμος τώρα είναι μάρτυρας σε καθημερινή βάση στις αγριότητες που διαπράττονται στο όνομα αυτής της ψευδούς θρησκευτικής αίρεσης. Στην πραγματικότητα ο Βαχαμπισμός δεν έχει καμία πραγματική σύνδεση με το Ισλάμ που εκφράζεται από το Κοράνι. Έχει υποβληθεί σε περαιτέρω χειρισμό από πολιτικές δυνάμεις (μερικοί θα έλεγαν τυραννική εξουσία) στη Σαουδική Αραβία, που το χρησιμοποιούν για να καταπιέζουν το σύνολο των πολιτών. Το απόσπασμα που ακολουθεί εξηγεί πώς αυτό επιτυγχάνεται με μεγάλη ευκολία σε όλη την Αραβική Χερσόνησο … και πέρα με την εξάπλωση της τυραννίας του ISIS.


Βαχαμπισμός


έχει κατηγορηθεί ως «μια πηγή παγκόσμιας τρομοκρατίας», εμπνέει την ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIL), και για την πρόκληση διχασμού στις μουσουλμανικές κοινότητες με την επισήμανση των μουσουλμάνων που διαφωνούν με τον Βαχαμπιτικό ορισμό του μονοθεϊσμού ως αποστάτες

Ο Muhammad ibn Abd al-Wahhab ήταν εξαιρετικά έμπειρος στο να παίρνει καθαρές πνευματικές αρχές και να τις διαστρεβλώνει ως ένα τρόπο για τον έλεγχο των οπαδών του. Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από αυτό από την ολοκληρωτική διαστρέβλωση της «τζιχάντ». Η αρχική έννοια της «τζιχάντ» είναι στην πραγματικότητα πολύ όμορφη και πλούσια με βαθύ πνευματικό νόημα. Ως εξής:

Τζιχάντ (αγγλική προφορά: / dʒɪhɑːd /? Αραβικά: جهاد τζιχάντ [dʒihæːd]) είναι ένας Ισλαμικός όρος που αναφέρεται στο θρησκευτικό καθήκον των μουσουλμάνων να διατηρήσουν τη θρησκεία. Στα Αραβικά η λέξη τζιχάντ είναι ένα ουσιαστικό που σημαίνεινα προσπαθεί, να εφαρμόσει κάποιος στον εαυτό του, να αγωνίζεται, να επιμείνει».

Το σύνολο του πλανητικού πολιτισμού τώρα βλέπει (και ακούει) την τζιχάντ μόνο με τον πιο αρνητικό τρόπο. Οι άνθρωποι έχουν παντού πειστεί να πιστεύουν λανθασμένα ότι η τζιχάντ είναι κάποιο είδος δήλωσης ιερού θρησκευτικού πολέμου από μουσουλμάνους εναντίον των απίστων (ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, έναντι όλων των άλλων θρησκειών). Αυτή η κραυγαλέα διαφθορά της υψηλής πνευματικής έννοιας της “τζιχάντ” συνέβη με σκόπιμη σχεδίαση από εκείνους που έχουν διεισδύσει στις κοινωνίες όπου ο Βαχαμπισμός ήταν ευρέως διαδεδομένη πρακτική. Ακριβώς ποιοι ήταν αυτοί που διείσδυσαν;



Καθώς η Σαουδική Αραβία ανέπτυξε τα τεράστια αποθέματα πετρελαίου της τον τελευταίο αιώνα, η εξάπλωση του Βαχαμπισμού έχει αυξηθεί ραγδαία, ιδίως μετά την πετρελαϊκή κρίση της δεκαετίας του 1970. Στην πραγματικότητα, ένα κίνημα Βαχαμπισμού που ανθεί ασκεί πλέον σημαντική επιρροή σε όλο τον κόσμο στον απόηχο της εκρηκτικής ανάπτυξης που έλαβε με το εμπάργκο πετρελαίου το 1973 από τον OPEC και την μετέπειτα αμερικανική ενεργειακή κρίση. Είναι αυτή η εξαιρετικά ανθυγιεινή συμβιωτική σχέση μεταξύ των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας που προκάλεσε κάθε είδους συνωμοσιών και συμπράξεων που έχουν υπηρετήσει να αποσταθεροποιούν πάντα τη Μέση Ανατολή. Φυσικά, το Ισραήλ παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε αυτό το συνεχιζόμενο σχήμα για να δημιουργήσει το απαραίτητo χάος εκ του οποίου μια νέα Μέση Ανατολή τελικά θα κατασκευαστεί.

Στο παρακάτω βίντεο ο μουσουλμάνος ακαδημαϊκός του Ισλάμ και συγγραφέας Sheikh Imran Hosein εξηγεί σε διάλεξή του ότι το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία είναι αδέρφια.



Η Ρωσία μπαίνει στο θέατρο του πολέμου

Με την είσοδο της Ρωσίας στο θέατρο του πολέμου της Συρίας, όλα άλλαξαν. Τα συνωμοτικά σχέδια του Ερντογάν της Τουρκίας έχουν ιδιαίτερα εκτεθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Δημοκρατία της Τουρκίας (παλαιότερα γνωστή ως η Οθωμανική Αυτοκρατορία) είναι εκεί όπου οι κρυπτο-εβραίοι Ντονμέδες έχουν υφάνει τους ύπουλους ιστούς τους πολύ πριν από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Η άμεση συμμετοχή της κυβέρνησης Ερντογάν στην οικονομική και υλική υποστήριξη της ISIS αντικατοπτρίζει πόσο ελέγχεται από τους Ντονμέδες; Εκτός αν, φυσικά, είναι κι αυτός πραγματικά ένας από αυτούς ακριβώς όπως ήταν ο Ατατούρκ. Είναι σαφές ότι ο γιος του, Μπιλάλ Ερντογάν, είναι πολύ βαθύτερα σε αυτή την συνομωσία της ISIS απ’ ότι ο πατέρας του θα ήθελε να είναι. Το βασικό σημείο εδώ είναι ότι καμία από αυτές τις αποκαλύψεις μάλλον δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν δεν είχε επέμβει η Ρωσία του Πούτιν.


Ο Μπιλάλ Ερντογάν, γιος του
Προέδρου Ερντογάν,
με στελέχη της ISIS.


Στην πραγματικότητα, είναι μόνο και μόνο επειδή ο Ρωσικός στρατός έχει επέμβει που τόσες άλλες άβολες αλήθειες έχουν αποκαλυφθεί για την υποστήριξη του ΑΑΑ στην ISIS. Η Ρωσική εναέρια εκστρατεία βομβαρδισμού έχει εκθέσει το πλέγμα της Τουρκικής, Σαουδαραβικής, Ισραηλινής και Αμερικανικής συνενοχής στην τεράστια υποστήριξή του Ισλαμικού Κράτους, που απαιτείται απαραίτητα για την ISIS να κάνει τον αποτελεσματικό πόλεμο του τρόμου σε όλη τη Βόρεια Λεβάντε.


Τα άκρως στρατηγικά γεωπολιτικά πλεονεκτήματα που παρέχονται σε οποιονδήποτε που ελέγχει την Λεβάντε είναι αρκετά προφανή για τον Σιω-Αγγλο-Αμερικανικό άξονα. Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και το Ισραήλ έχουν η καθεμία βάλει στο μάτι αυτή τη θέση εδώ και δεκαετίες, λόγω της εύκολης πρόσβασής της στη Μεσόγειο Θάλασσα, εύκολο πέρασμα για τους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και τεράστια αναξιοποίητα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Το πραγματικό πρόβλημα εκεί για τον Αγγλο-Αμερικανικό Άξονα είναι ότι το Ρωσικό Ναυτικό μισθώνει μια ναυτική εγκατάσταση που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης Ταρτούς. Όχι μόνο η Ρωσία δεν θα παρατούσε ποτέ αυτήν την στρατιωτική εγκατάσταση, αλλά θεωρεί τον Πρόεδρο Άσαντ έναν καλό φίλο και προστάτη των χριστιανικών κοινοτήτων. Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος Πούτιν είχε πολύ καλούς λόγους για να ανατινάξει το σχέδιο του Μεγάλου Ισραήλ πριν η Συρία πάρει τον δρόμο του Ιράκ και της Λιβύης.

Συμπέρασμα

Πρώτα απ ‘όλα, ότι η ψεύτικη Αραβική Άνοιξη συντονίστηκε από τον Αγγλο-Αμερικανικό Άξονα, ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ. Η κυβέρνηση Ομπάμα, και ιδιαίτερα η Χίλαρι Κλίντον ως υπουργός, ήταν οι βασικοί συντελεστές σε αυτή τη συντονισμένη μαύρη επιχείρηση της CIA. Ομοίως, στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο υπουργός Εξωτερικών William Hague φρόντισαν ώστε η Μεγάλη Βρετανία να παρέχει πολιτική και υλική υποστήριξη όποτε είναι απαραίτητο. Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου καθώς και ολόκληρη η κυβέρνηση των γερακιών του συμμετείχαν ενεργά σε κάθε πτυχή του Συριακού Ολοκαυτώματος, αν και συνήθως με πολύ ύπουλο τρόπο.

Δεύτερον, ότι η κυβέρνηση Ομπάμα είναι άμεσα υπεύθυνη για τη χρηματοδότηση και τον εξοπλισμό της ISIS μέσω της CIA & Company. Ενώ κοινότητες έχουν ανελέητα αφανιστεί, ο Ομπάμα έχει ενδυναμώσει τους διώκτες τους. Ενώ έχουν αποκεφαλιστεί, σταυρώθηκαν και πυροβολήθηκαν κατά εκατοντάδες αφού έσκαψαν τους ομαδικούς τάφους τους, ο Ομπάμα έχει απορρίψει τους Σύριους πρόσφυγες. Σαφώς, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εξουσιοδοτήσει μερικές από τις πιο βάρβαρες τρομοκρατικές οργανώσεις της 3ης χιλιετίας.

Πραγματικά, υπάρχει τώρα μια κηλίδα στην τιμή της Αμερικής που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η βαθιά προδοσία των αμερικανικών αξιών, του αμερικανικού λαού, και τους φίλους αυτού του κάποτε μεγάλου έθνους είναι τέτοια που ο κόσμος ποτέ δεν θα εμπιστευτεί τις ΗΠΑ ξανά. Τεράστιες δρεπανιές της Μέσης Ανατολής έχουν πλέον μετατραπεί σε μια δυστοπική, μετα-αποκαλυπτική ερημιά, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται από την μόνη ηγεμονική υπερδύναμη στη Γη. Επίσης, μέσα από την παραμέληση και κατακριτέα αδράνεια εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οι αυτόχθονες λαοί στη Μέση Ανατολή έχουν υποστεί κάθε είδους φρίκη και ταπείνωση.

Τώρα ο κόσμος ξέρει πραγματικά γιατί η Τουρκία, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ έχουν αρνηθεί σθεναρά την τρομακτική Γενοκτονία των Αρμενίων για 100 ολόκληρα χρόνια … … … και μετράμε!

Ναι, ο Σιω-Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας εκτελεί σχεδόν το ίδιο ακριβώς σύστημα εξόντωσης και αναγκαστικής μαζικής μετανάστευσης, όπως έκαναν κατά τη διάρκεια της Αρμενικής Γενοκτονίας. Και η Σιωνιστική ελίτ το κάνει αυτή τη στιγμή – στον ίδιο χώρο – σε όλη τη Συρία (και το Ιράκ), καθώς όλη η ανθρωπότητα παρακολουθεί.

Υπήρχε μια αμερικανική ταινία του βωβού κινηματογράφου που έγινε το 1919 για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, η οποία βασίζεται σε αυτοβιογραφία και γράφτηκε από την Arshaluys (Aurora) Mardiganian. Έπαιξε επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Ravished Armenia”, η οποία ήταν επίσης γνωστή ως ”Auction of Souls”. Η ταινία απεικονίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων το 1915, η οποία διενεργούνταν συστηματικά από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, από την άποψη της πραγματικής Αρμένισσας επιζήσασας Aurora Mardiganian.

Αυτή η κινηματογραφική απόδοση της Γενοκτονίας των Αρμενίων αντικατοπτρίζει την απόλυτη βαρβαρότητα και τον τρόμο που επιβλήθηκε στους λαούς των Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η σοκαριστική εικόνα του ολοκαυτώματος των Αρμενίων δεν είναι ανόμοια με την ίδια δεινή θέση που βρίσκεται τώρα ο λαός της Συρίας. Εκατό χρόνια αργότερα και ο κόσμος τώρα είναι μάρτυρας του Συριακού Ολοκαυτώματος που διαπράττεται από την ίδια Σιωνιστική ελίτ και τα τρομοκρατικά τους δίκτυα.



Πηγή: syrianfreepress

Πηγή: Offtherecord

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »